29

Анонимен

преди 5 години

Тези ,които са плащали данъци и осигуровки в ЕС,могат да си върнат парите от последните 5(пет) години назад,такъв е европейския закон във всички ЕС държави,включително и в Англия трябва да е така.Например може да избирате дали да вземете парите си за 5 години назад внасяни за пенсия или да не ги вземете и да ви се води стаж за тези 5 години(я камилата,я камиларя,по-добре да си ги вземете).

28

...

преди 5 години

тази деградирала нация колкото по-бързо я разкарат от ЕС толкова по-добре. Вече нямат колонии да се хранят и затъват все повече. Скоро ще са само чер.ни и глу.пави там. Време е за разплата ...

27

Анонимен

преди 5 години

Оцеля *** дръглива! Много още има да патят бритите!

26

Анонимен

преди 5 години

От тия наглосаксонци, вече ми е до гуша. Вече ми липсват новини за кимито тюлена , или пък за свирколета.

25

Присмехулник

преди 5 години

ако сте наистина толерантни, както твърдите цензура, неграмотен. защо не простите на англичаните, че направиха толкова много индииа вие едва сега ги създавате?

24

Я па тия

преди 5 години

Нали щяха да напускат,к'во се мотаят още?Нищо фатално няма да стане,да се махат.

23

Присмехулник

преди 5 години

мей давайте! на прав път сте! аз никого не съм подвел, който мене не ме е подвел. смело напред към тотален брекзит! с предатели не може да се сключват споразумения, както и с терористи (каквито са противниците на брекзита и "толерантните" на ес - не се преговаря! принципи!

22

А+

преди 5 години

ВREXIT тегли Европа на дъното ,Белгия ще загуби 28 000 работни места,ФИнландиЯ,Франция,Германия и те пътуват към дъното заедно Брексита.Но това не се пише у нас,а само как ще е лошо на Британия от Brexit.

21

Моше

преди 5 години

Между другото Германия трябва да плати репарации на Гърция Сърбия Македония и Полша като на последната трябва да отстъпи цялата източна част плюс Берлин.В резултат на ВСВ.

20

Гледна точка

преди 5 години

Боко тиквуна с какви карти играе...в англия взимам 1700 паунда на месец...храната и всичко друго ми е на същите цени.Добре си ти сега като си сипеш малко Джони и бедем... Радвам се че си добре!Хубаво е когато нашите сънародници, където и да отидат да заемат престижни позиции и да ги свързват само с хубави неща, а на с контингента.

19

Моше

преди 5 години

България трябва да поиска репарации за изнесените храни и земеделска продукция от нацистите пред ВСВ на източният фронт подложили България на тотален геноцид и мор.

18

българин

преди 5 години

До 15..Споделям напълно мнението ти! -:) Англичаните.Са били винаги добре! Горди и пресметливи хора! И с право! ЕС прословут.Даде и д упе на Гърците.Само и само да не го "напуснат"! И ги напълни с пари! При Англичаните.Не мина този номер! Те не искат.Да плащат.За ц иганите на Европата! Нещата ще се променят тепърва в движение в ЕС! Ще чуем за в бъдеща.И гласове.Че отделни държави.Ще пожелаят да излязат.И от ЕС И от Американското НАТО! Много държави.Ще кажат на глас.Какво желаят.За бъдещотоси!

17

Моше

преди 5 години

Англия щеше да постъпи умно ако директно беше поискала репарации за убитите войници през Първата и втората светов и войни с размери на няколко трилиона както и за бомбандирането на Ковънтри и Лондон.Ясно е че американските бели крепят Германия от брутални репарации.

16

vaseto

преди 5 години

Все ми е тая за тези, бях там 3 години и да ви кажа живет си като царе! Ние сме за оплакване, че няма такава мизерия като при нас ама на никой не му дреме за нас. Бойко и компания казват добре сте, живеете си супер и това ни е отехата на нас българите!

15

Бизнесмен

преди 5 години

Това е добра новина за българския бизнес. Сега без споразумение като ги изгонят от Англия ще се приберат българите, а те там са нископлатени и не могат да спестя нищо и цената на човешкия ресурс на пазара на труда ще падне, така българските фирми ще могат да уволнят работниците и да наемат по-евтин човешки ресурс и да реализират по-висока печалба.

14

до 15

преди 5 години

Ние не ги мислим, а просто се дразним от театрото. Изобщо даже не ги мисля. Само искам по-живо да се махат, та да си отдъхнем малко от тях и от претенциите им.

13

Анонимен

преди 5 години

хич не ги мислете ингилизите, евро*ейският съюз е истинският губещ.

12

Анонимен

преди 5 години

Интересно какво повече се е очаквало да договори. Те самите заявиха, че искат да излизат и после някой им е виновен. Без някакво споразумение ще трябва всяко едно нещо, не само в търговията тепърва да се преговаря. Но мита и висене по митниците ще ин срине собственото производство бързо.Ще ги видим след година-две.

11

Анонимен

преди 5 години

И на пиндосите в Манбидж не им върви. Май няма да дочакат да ги изведе бай Дончо. *** като мухи.

10

Присмехулник

преди 5 години

"Мей имаше слаби карти за пред Европа, а и ги изигра много лошо!" все повече се затвърждава впечатлението ми, че политиката е по-скоро игра на покер... :-)))