13

нс дупетати

преди 5 години

мс и нс без кадри недейте,закон против себе си гласуват да бе де

12

нс дупетати

преди 5 години

65 годишен с 20 годишна с няколко деца това не е педофилия от интернет

11

Активист на БКП

преди 5 години

Това не е важно !!! Важно е децата да могат да бъдат арестувани ,без знанието на родителите и без право на адвокат !!! Слава! Слава ! Слава ! На ГЕРБ...

10

Анонимен

преди 5 години

Пак излишни напъни. Повечето престъпления са след "игра навън" и като цяло от живите запознанства. Човек инстинктивно е по-предпазлив от онлайн запознанствата. Като говорим за убийства между деца такива обикновено са между съученици, ама не виждам някой да предлага закриване на училищата.

9

Forever

преди 5 години

Живеем в такива времена,че нито закон,нито държавата е в състояние да защитава децата,затова главната задача е в ръцете на родителите,нужни са много разговори,децата трябва да знаят и да бъдат научени,да имат уменията да се пазят сами, трябва да има приятелство и доверие между деца и родители.

8

Анонимен

преди 5 години

А педофилките какво ще ги правим , които по-цял ден заребяват рибките. И кой родител е разрешил на детето си да се изживява като порно звезда в социалните мрежи или не знаят, че децата им по-цял ден разпостраняват неприлични снимки и съдържание . Хайде списващите теми да не се правят на интересни , а да започнат да глобяват майки и бащи за неприлично поведение на децата им в социалните мрежи.

7

Анонимен

преди 5 години

Решението е родителите да кажат на децата че има такива хора и така децата ще са предупредени.

6

толераст на токчета

преди 5 години

Като пусна напред да върви ГБР-то,а след него някоя погребална агенция,и след един месец всичката педофилия ще бъде тъжен спомен!Не е еврогейзерско,но ще върши работа!

5

Анонимен

преди 5 години

Законови мерки... Мерките за изключително ясни и прости регистър със снимка и незабавна химическа кастрация. И проблемите бързо ще се решат! Ама то сега нали всичко има на първо място права...

4

Анонимен

преди 5 години

А тези с второ дете на 13 годишна възраст какво ще ги правим?

3

софиянец

преди 5 години

А за ромските педофили?Ползвам думата ром иначе ми трият коментара.Докога двойни стандарти.Да си казваме истината .Докога ще галиме с перце крадливите?

2

Х

преди 5 години

Решението на проблема е безкрайно лесно и измислено преди повече от 40 години.Създаване на публичен, подробен регистър на всички педофили с тяхната снимка,адрес и имена.Това има достатъчен възпитателен ефект,защото сега за разпространение на детска порнография нне се ходи дори в съда а се прави "регистрация", демек нищо не се прави.Благодарение на това има доста детски клубове стопанисвани от педофили,един даже НПО си основал.Ама имената им са тайна,заради медийния чадър.

1

бай Тъпчо

преди 5 години

Ако търсят педофилите, да вземат да идат в махалите бе, там пълно с такива и интернет хич не им трябва и не само педофилстват ами после и чаавета са пръкват а пък телевизийте са надпреварват да ги показват и ги вкарват в разни класации-кое било първо за годината, на кое майката най-малка била, ама инак са чувствала прекрасно...