9

Географ

преди 5 години

Тва с Ирландия може и да стане ама как Шотландия без Англия ще стигне до Европс от де ще мине.Бегай бърже и виж картата.

8

Анонимен

преди 5 години

До Lora 4"Четох как се запасявали с храни"Това да не са тебеподобните лайнарци от долината на клекалата!

7

Мда

преди 5 години

Вехтите рептили отдавна са решили какво ще стане,ама оставят раята да се гърчи и да си мисли,че нещо зависи от нея....

6

Анонимен

преди 5 години

Основният страх на брекзитаджиите е че Северна Ирландия отново ще поиска да се отдели от Обединеното кралство и да премине към по привлекателната Ирландия която е член на ЕС. Вероятно отново ще избухне и ирландския национализъм взел десетки хиляди жертви преди 50 години. Освен Северна Ирландия и Шотландия няма да търпи повече налагането на английския брекзит. Така че отлагането на втори референдум с нужното разяснение на населението какво ще последва е единствения начин за запазване на UK.

5

haha

преди 5 години

Стига с компромисите , протакането и компромисите.... Сега почват да увъртат...аут..

4

хаха

преди 5 години

МНого ми е гот да гледам как ингилизите се гърчат и как сами се вкараха в капана...:))

3

Lora

преди 5 години

Много смешно става. Четох как се запасявали с храни, защото ги е страх, че цените на стоките ще се повишат много след излизането от съюза. Когато гласуваха не мислиха - сега олеле, олеле. Трябва да излязат, да си поемат отговорността за решението и това да е за урок на всички.

2

Така е

преди 5 години

Казвах ли ви аз че референдумите никога не водят до нещо добро , защото глупавите са повече от умните. Никакъв втори референдум. Отказ от Брексит и това е.И друг път без такива опасни експерименти.Разбраха то и не е късно да се поправят нещата.

1

айде

преди 5 години

BULexit немедленно!