36

Анонимен

преди 5 години

Айде мам.а ви англосаксонска крадлива вън и с визи като за трета страна.Що се отнася за играещите си на патриоти американски *** да обясня не че ще схванат България си беше скапана преди ЕС и и д изгодно да е в ЕС, а че той трябва от дъно да се реформира радикално това вече е истина.Но от Англия България видя само унижения и два унизителни договора с който загуби половината си територия.Тъй че моля псевдопатриотите платени не ми защитавайте смъртния враг на балканските народи.

35

Коце кмета

преди 5 години

Явно ингилизите искат да се махат на всяка цена, преди Юнкер да им е изпил уискито. Пък юдео-масонската банда вече им е скроила шапката, не се притеснявайте. Рушенето на ЕССР не се приема и прощава лесно!

34

Анонимен

преди 5 години

От Брюксел трябва да влезнат в положението на британците и да вземат да помогнат в тази трудна британска дилема ,като ги изгонят още от другия месец!

33

Радо

преди 5 години

Започна да ми писва от тези ***. Сложете им визи за цяла Европа и им блокирайте пазарите, та ще се молят сами да се върнат до година! Нека да си търсят индийци за евтина работна ръка, която и сега не им стига!

32

Упс!

преди 5 години

А Майкъл Фараж се е скрил в някой публичен дом да кърка ейл, гледа телевизия, цъка с език и си вика: "Глей сига кво стана!"

31

Оффффф!

преди 5 години

Айде ***, Терезо! Свиквай втори референдум, че да приключваме с тоя цирк! Да си кажат бритите искат ли наистина да излязат от Европа или не!

30

Анонимен

преди 5 години

каква е тая дума "бламиране" ве профани? М? марш обратно в анадолла мамма ви шейба неграмотна

29

Зарознат

преди 5 години

Европейска армия? Имаш предвид немска армия на Райха кръстен за по-кратко и благозвучно ЕС. Не падаме от Марс.

28

Анонимен

преди 5 години

А между другото противните инглизи блокираха досега създаването на армия на ЕС. Сега вече ни са отвързани ръцете. Да живее България и ЕС.

27

До 38

преди 5 години

Никакъв проблем. Но да не забравят да си оберат чукалата от ЕС, пък и ние ще си изтеглим институциите оттам, никакъв проблем. Дет се вика: на който не му понася да се изнася. Бълфария нали е още в ЕС Англия да ги дуфа.

26

до 37

преди 5 години

не, датата е 29.03.2019 - Брюксел е този който отказва преговори и казва това е, ние ще патифицираме това и само това! Е другата страна по договора, с исторически вот днес, най-голямата разлика в историята на Великобритания между за и провив - каза ясно на Брюксел - сделка в такъв вид няма да има. Проста както и да го въртиш и сучеш, няма как да промених фактите.

25

До 36

преди 5 години

Ами баце преговорите приключиха. Инглизите да са избрали други преговарящи, когато му е било времето, умря магарето. Не ти ли стига пипито да го проумееш. Оттук нататък чакаме датата с трепет, гнусните рижи хюмнeта да се махнат.

24

до 33

преди 5 години

защото като имаш договор, двете страни по него в случая Великобритания и ЕС са равноправни партньори. Само дето това е трудно мозъчетото на фашист и *** на заплата при цвъки да го проумее.

23

АнонимеН

преди 5 години

До евро-зонаКЪВ РЕКЕТ ТЕ ГОНИ *** *** НЕ-ДОЕБАНА!!!ЕС ИМ ДАВА 4 ГОДИНИ ГРАТИСЕН ПЕРИОД ПРЕДИ ДА ГИ ИЗХВЪРЛИ И ТОВА НЕ ПРИЕМАТ !!!ИЗ-ЧАДИЕ БКП-ЕЙСКО :D

22

Анонимен

преди 5 години

И накрая май Англия ще си остане сама на острова извън ЕС. Шотландия и останалите съм сигурен, че ще си направят референдуми за отделяне от Лайнобритания и присъединяване към ЕС.

21

До 29

преди 5 години

Защо си мислиш, че нещо си гласувано в някоя си държава има международна тежест. Ми инглизите могат да гласуват за разпадане на САЩ...според теб това е закон и трябва да сране така ли. Те могат да пеодължат да си гласуват и да се катат колкото си искат, но в края на март, вратата се затваря, без значение на инглизите кво им се иска.

20

V

преди 5 години

ЕС сср ще се разпадне ;)Няма смисъл да се плаща рекет .Парите отиват за селски стадиони ромски включвания и гербово обогатяване на гърба на народа .Големия губещ са европейските народи ;)

19

от сащ с любов

преди 5 години

тука всички казват на Юнкер - Дрюнкер, т.е. пияндето, съмнявам се, че някой дори знае, че е Юнкер, а не Дрюнкер.

18

сс

преди 5 години

Депутатите в ЕС са толкова зле, че нямат никакво решение по въпроса за брекзит, Напълно нормално щом начело стои едно пенсионерско пиянде Юнкер.

17

до 28

преди 5 години

кой продължава с ратифициране на нещо, което е официално отхвърлено - отговора - Брюксел. Това е действие на институция, която не знае, къде се намира!!