35

Анонимен

преди 5 години

Съсловията в България започнаха да дърпат чергата към себе си. Учителите да не бъдат бити, докторите и те, на опашката се наредиха военните и полицаите. Всеки гледа да не го бият ***.те. Съдиите щом не съдят и те гледат да не ги бият ***.те. Най-добре е ***.те да управляват държавата та като ни бият все едно властта ни бие, и да си е законно. СМЕШНА РАБОТА!!!!!!!!

34

Анонимен

преди 5 години

И така нареченият Възродителен процес, и сегашното толериране на ромите, е следствие от политическите ходове на лица, които в конкретния момент са управлявали държавата.Мнението и настроенията на целия народ и в двата случая е било и е достапо-различно от това на управляващите.

33

СДС

преди 5 години

Всички граждани да са равноправни - да! Но, защо САМО ако се бият военни и полицаи да има санкции, все пак и Хасан е хора... Всъщност зная защо.... Защото БГ е държава на ченгета, доносници, мутри....Все пак най-голямата партия в НС е партията на доносниците, ченгетата и мутрите.

32

Анонимен

преди 5 години

Изкарвате Бг от европейския съюз правите хунта --военните и полицията гони бие трепе и тогава ще заквичите по др. начин..ама нейсе.

31

Айде бе.....

преди 5 години

Това могат да го искат само милиционери и военни... човек трябва да има право на самоотбрана дори Каракачанов да го нападне.....А вече при изпълнение на служебните им задължения е др нещо това трябва да важи при нападения и над други хора упражняващи професията си ,а не само за свещените крави...в /Индия /

30

първосигнално

преди 5 години

скочихте срещу Симеонов за майките,но в думите му имаше доста истини.Тези жени ги използваха анти български НПО та.Каракачанов всички го знаем какво *** е,но в даденият случай е прав.Медиите дават трибуна на бат Сали,Ачо пъпчивият ром и други ***.Стигна се до наглостта тези същества да протестират пред парламента.Грабят убиват изнасилват.Напоследък бият полицаи и военни. Но никой не смее да ги закача.

29

За

преди 5 години

посегателство на военен или полицай,само едно,единствено нещо-с автомата куршум в главата и на жената между краката!Казах!

28

Анонимен

преди 5 години

Каракачанов могат да подкрепят самопсевдоинтелектуалци какъвто е и той .

27

Адолф Айхман

преди 5 години

То и ние на времето имахме начин да вкарваме такива разбойници в "правия път" образно казано, но ето на, санкционираха ни и туй то...

26

един опатил турчин

преди 5 години

Хе хе хе хе хе хе хе хеееееееТурците работеха по ниви и поля, фабрики и заводи, ферми и строежи, плащаха данъци, не изнасилваха бабичките по селата и жените ви посред бял ден насред площада, не ви хареса това и за наказание им стегнахте една диващина като "възродителен процес". Та сега защо се оплаквате от ***, че не работели, не плащали данъци, пребивали ви полицаите и войниците и пр.????????

25

Анонимен

преди 5 години

До АчТи говориш за друг проблем - хулиганско поведение на военен или на лице от МВР. Ако си позволи такова, когато е в униформа или извади служебното си оръжие тогава, когато участва в пиянски скандал, той трябва веднага да изхвърчи от армията или от МВР.

24

Анонимен

преди 5 години

Я проверете досиетата на тези интелектуалци.Убеден съм че всички ще се окажат доносници на ДС.

23

Ач

преди 5 години

До Погрешно формулираноИ кво някакав кадровак в кръчмата да ти се дърви после щото не мое го пипнеш аре нема нужда.Няма смисъл да делим хората на военни и простосмъртни еднакви закони за всички...Последните два масови боя на които бях бяха прердизвикани от пиани кадроваци....Единия дори размаха макарова....при това в кръчма наета само за вечерта от хора роднини и познати...

22

Дарвин

преди 5 години

За всички след набор 1960г задължително минимум 8 клас за право на гласуване!

21

Подкрепям

преди 5 години

онази част от предложението на Иван Гранитски, в която се предлага даването на помощи да се обвърже с образованието. От всеки български гражданин се изисква до 16-годишна възраст да бъде ученик. Някои не се съобразяват с това, остават без образование и за награда, какво? Възнаграждават ги с пари наготово. Стига вече!

20

Анонимен

преди 5 години

До КаракачанкатаЛиляна Ковачева трябва не само незабавно да я уволнят, но и да й повдигнат обвинение за противодържавна дейност. Отделно от това да даде обяснение какво е направила с този един милион, който са й дали, а тя не може да каже за какво го е похарчила.Също и да се отчете какъв е бил ефектът от насилственото връщане на 20 000 индийчета в училище.Имам чувството, че вместо да изпишат вежди, ще извадят очи. Онези само ще правят суматоха в час, а родителите им ще идват да бият учителите

19

Анонимен

преди 5 години

До кратко и ясноАко БАН не беше такава корумпирана институция, раздаваща научни степени и звания само на свои хора, щях да допълня твоето предложение - на лице с научна степен да се дава правото да притежава картечен пистолет (600 изстрела в минута!) или картечница.Но като знам какво представляват нашите учЕни, мисля, че ще трябва да се приравнят към категорията на необразованите, когато става въпрос за разрешително за оръжие и за санкции, ако имат такова.

18

Погрешно формулирано

преди 5 години

Трябва да се отбележи в закона, че посегателството срещу служител на МВР или на армията ще се счита за посегателство срещу държавата. Вдигаш ръка срещу военнослужещ - значи обявяваш война на държавата. Посягаш на служител на МВР - значи предприемаш терористичен акт!Иначе звучи несериозно - "когато се посегне на армията или полицията, има санкция". Ако се каже такова нещо, излиза, че ако се посегне на някой, който не е от МВР, нито е военнослужещ, санкция няма да има. Ега ти интелектуалците!

17

анонимен

преди 5 години

НПО извън закона за антибългарска дейност.Откъде им идват парите?За какво и на кого се дават?Организиране на безредици.Това им е целта.

16

софиянец

преди 5 години

Преди време две яки бабки бяха гепили една джебчийка -обрала им портмоне .събра се народ ,чакаха полиция.Отстрани само като кучета обикаляха няколко други джебчийки ама не смееха да дойдат-само крещаяха.Без двоумение думнах един юмрук на джебчийката по кратуната-ама отзад -да не оставя следи и кръв.Крадлата надад рев-като сирена и падна на земята.Бабетата я пуснаха объркани ,ония другите и те завиха на умрело.Дойде полицай и какво-пусна я оная умиращата .Бабетата казаха-добре че ти я наказа.