14

Анонимен

преди 5 години

Искам да попитам в България има ли независима лаборатория, където може да се проверят електромерите, и ако показанията са в ощърп на клиента, може ли монопола да бъде осъден.

13

До 17

преди 5 години

Така е като сме зависими от електроразпределителните дружесва ще ни дерат кожата. Всички си мълчим, а те си правят каквото си искат.

12

Анонимен

преди 5 години

Населението намалява, оттук и потреблението на ток намалява, а енергоразпределителните дружества да не са на загуба увеличават цената на тока. Ето това е истината и вече не ми се живее в тази *** наречена България.

11

Анонимен

преди 5 години

Те тия "експерти"са за Белене,ама не за бъдещото ами за миналото.Макар,че бяха седнали им личаха червените ***.

10

Пешо

преди 5 години

Тази статия е написана от гаварит масква.

9

Тръба

преди 5 години

Когато далекопроводите са качествени с ниско съпротвление, също и инфраструктората към тях, волтажът е 110. Когато си *** - 220. Турбо гъзарите са на 12-24-36-48... волта прав ток.

8

Зозо

преди 5 години

Зима, лято, големите сметки са съвсем нормални, щом сте избрали герб да ви управлява.

7

Анонимен

преди 5 години

Ще икономисаме едни 110 волта, много хитроу. Но токът ще е два пъти по-голям.

6

Гинка В.

преди 5 години

Малки са сметките...

5

до 7

преди 5 години

Прав си , при положение че през голямата част от времето са неспособни да доставят 220Вт, направо да се пишем Задокеанска губерния на САЩ и да приемем за стандарт 110Вт

4

Анонимен

преди 5 години

И още нещо искам да знам.Защо тези доТсвчици на Ел ток не доставят и ток на 110 волта освен този на 220 волта?Такъв ток също би могъл да се използва ,защото много от уредите могат да работят и на 110 волта а и мисля той е по-ефективно от 220 волта.

3

Анонимен

преди 5 години

По какво са професори тези? Професори по досаждане от екрана с лобистки баналности.

2

Анонимен

преди 5 години

Овце, вие нормални ли сте да плащате такива скъпи сметки, винетки и данъци?

1

Анонимен

преди 5 години

Тези проверки каквото ще включват?Че,качеството което предлагат и трите дружества е лошо и не отговаря на стандарта е без коментар.Всички знаем,че качествения променлив ток е непрекъсната синусоида а не трапецовидна крива линия.А когато консумацията се увеличава,дружествата подават и инвертиран ток от соларните паркове,който както на волтаж е нестабилен,така и на ампераж.А това съкращава живота на битовата електроника и даже и на по-новите модели електроуреди.Така домакинствата"харчат"повече.