16

Абе

преди 5 години

Защо не пишете за смъртната присъда на канадския наркотрафикант в Китай???Веднага след ареста на шефката на Хуавей в Канада, много показателно!

15

Връл червен комунист

преди 5 години

Хуйвея е най-добрата марка към момента. Оптимално съотношение цена качество.. Следват Самсунянг но изостават.. Айдиот фонастава за подложка за чаша с кафе.. Непровокирана агресия от краварите о полонийските алкохолици, но ще подържат уйвея.. М даа!

14

Сата НАТО

преди 5 години

Нагъл демагог.Никъф достъп до комуникацията на Цивилизацията!

13

Анонимен

преди 5 години

До до 15А защо му е на някой европеец да се логва със 4 буквена парола към топсекретната база данни през китайски смартфон. Китайците вече знаят, че паролата за достъп кам квантовия компютър на НАТО е ОТАН. Китайците скоро ще откраднат и технологията за прозводство на криви краставици от Юнкер ?

12

до 16

преди 5 години

безсмислено е, да водиш аргументиран разговор с хора говорещи руски и на заплата в Брюксел. Тя затова и Меркел е бившият Лидер на Младежкото Сталинистко Движение в Езточна Германия. Феновете на СССР и ЕС са едни и същи. Обаче, се опитват да заблудяят офцъите, че Съвременна Русия има нещо общо със СССР.

11

Гледна точка

преди 5 години

Америка упражнява политически и военен натиск за да даде предимство на некадърните си фирми...Не Америка, а Тръмп (вие всичко лошо преписвате на САЩ като цяло, а хубавото само на Тръмп) оказва натиск!!

10

Анонимен

преди 5 години

Скрипал е бил четворен агент на САЩ, Русия, Англия и Китай за да спрат шпионажа и износа на секретни данни от Полша поляците му сипаха Новичок.

9

Гледна точка

преди 5 години

Huawei e една от малкото китайски компании, които са така да се каже добронамерени към света! Просто защото е минала през всички етапи на зрелият капитализъм!

8

Анонимен

преди 5 години

До до 3И какъв е проблемът ?

7

до 3

преди 5 години

неинформиран или *** - причината е, че най-вероятно през Полша са хакнали циялата система за секретни комуникации на ЕС, това беше новина и широко анализирана, ама не и в пропагандни медии. Комунистите от Китай са подслушали всяка една комуникация на строго секретни материали на ЕС повече от 3 години и става въпрос не за далечни години, а за последните 3 години.

6

O kurwa

преди 5 години

До Анонимен 3Или химичеаката формула на гумената ГМО ябълка.

5

истински новини

преди 5 години

Кога и Защо не пишете, че елитното кибер-звено на Народо-освободителната Армия, т.е. Червената Армия, на Комунистически Китай, е шпионирало комуникационната система за строго-секретни комуникации на ЕС в продължение поне на последните 3 години. Това е акт на война!

4

става лошо

преди 5 години

истинската заплаха за света, а не измислените войви в близкият изток в полза единствено и само за израел. китай миналата седмица позиционира атомни ръкети насочени към корабите минаващи в международни водите води на южно китайски море. военният конфликт е въпрос само на време, вече е сигурен.

3

Анонимен

преди 5 години

Китай шпионира Полша, китайците искат да откраднат технологиите по добив на въглища от поляците.

2

Анонимен

преди 5 години

Да бе, верваме!Ако ККП ти нареди, няма мърдане другарю Чжънфей!Знаем, че те са те направили "бизнесмен"!

1

Анонимен

преди 5 години

Зсбележете дами и господа, Канада арестува по искане на САЩ заместник директора на Китайската фирма а сега и Полша арестува представител . Има връзка след като знаеме , че Полша е с САЩ срещу Европа. Нашите и те май вървят натам и ще загубиме както винаги.