8

Анонимен

преди 5 години

Мдаа, сега гледах по новините, родителите са нормални бели хора, били на пикник с приятели и детенцето пропаднало в тревата... Спасителите спуснали камера и стигнали на 75 метра, било затрупано с пръст, там видели и пластмасовата чашка и бонбонките на детето. Кофти история, дано го извадят живо! (Бай Тъпчо, просто и злобно същество си...)

7

бай Тъпчо

преди 5 години

То туй ако е било на село, хората щеха си го търсят я под леглото, я в гардероба или по поляните наоколо, ама щом е в града, нека гражданите да го дърсят в тая дупка, къде и кракът не можеш си навреш...Да вземат едно чувалче широко колкоз детето и го напълнат с пясък колкото то тежи и го пуснат вътре-ша стигне на 4-5 метра и ша са закачи некъде та спре, пък туй дяте и след 70 метра го търсят...Ама нали са учени нека търсят, нека тренират бе, луд умора нема...

6

Анонимен

преди 5 години

От парцалите на гочева и блъсков ми липсват подробните схеми и описания след ежедневните показни убийства.Там надлежно бяха описани всички подробности около събитието под схемата.Къде е бил килъра,с каква кола и къде е жертвата.На къде е избягал и т.н.Кой ще заеме мястото му групировката и кой ще е поредният гръмнат евентуално. А култовото заглавие за автобуса убил 6 в дере трябва да влезе в учебниците по журналистика.

5

учителката ти

преди 5 години

Както винаги си бързала! Вземи и прочети отново написаното, направи разбор, намери грешките си и ги поправи! Ще се радвам!И не бързай!

4

гого

преди 5 години

тоест сондажа е 25 инча не 25 см, поне на фотото се вижда добре...

3

Сократис

преди 5 години

Поредния тест за интелигентност...

2

Анонимен

преди 5 години

Добре че ни информирате, но не разбрах на какъв патос трябва да ни наведат "!?" Въпросителна- не вярвате , питате - как-що!?!?!?

1

Анонимен

преди 5 години

А двУгодишното защо е било без надзор?