29

Анонимен

преди 5 години

А дъщерята на предишния велик комунистически ръководител на Венецуела Уго Чавес, отдавна се премести да живее в САЩ със спестените 3.5 милиарда $.

28

Анонимен

преди 5 години

Мадуро е нагледния провал на поредния социалистически крадец. Въпреки очевидната несъстоятелност на режима му, той продължава да краде от Венецуела. Дълговете които Мадуро е натрупал само към Китай са 50 милиарда долара. Тези дългове се изплащат с доставки на петрол, т.е. за години напред Мадуро е направил Венецуела роб на Китай. Такива дългове има и към Русия но те са към 15 милиарда, а Путин както знаем не се интересува от тяхното събиране щом страната бенефициент громи на думи САЩ.

27

Анонимен

преди 5 години

Имат и над 100 милиарда долара дългове към Русия.Всичко ценно там е собственост на Русия.Единствената по-купена държава от България.

26

важни

преди 5 години

уточнения: Николас Мадуро се закле за втори президентски мандат миналия четвъртък въпреки пропиндостанския парламент на Венецуела, който цели седем месеца с всички сили и средства му пречеше да встъпи в длъжност. Наложи му се да произнесе клетвата пред националното учредително събрание на страната, което не противоречи на конституцията на Венецуела.

25

Анонимен

преди 5 години

1 Петро... Това ще да е кръстено на Порошенко.А боливарите и за тоалетна хартия не стават. Комунисти, милорд!

24

Мдаммм...

преди 5 години

Във Венецуела е социализъм, заплатите са колкото за 2-3 кила шунка, а 6 млн души са напуснали страната.И у нас през соца 6, дори 8 млн души щяха да напуснат страната, ако не ни разстрелваха на кльона. Пазеха ни да не избягаме от светлото бъдеще. Щяха да останат само 1 млн партийни членове, ама и това не е сигурно. И те мразеха партийните събрания, но нямаше друг начин за кариерно развитие по онова време.

23

Венецуела-тъжно е!

преди 5 години

Във Венецуела средната заплата е около 460 песос(около 20 долара). Това е голямото постижение след повече от 30 години реален социализъм. Затова хората по-цял свят бягат от социализма, заради беднотията и масовата тъпотия. Сега за пръв път им позволиха да имат частни леки коли и достъп до интернет. Ето докъде води социализмът в чист вид !

22

малоумен

преди 5 години

сички комунистичиски страни са наи добре в света вижте северна корея венесуела и ссср факт!

21

ПЕТРОЛ

преди 5 години

НАЙ БОГАТАТА ДЪРЖАВА НА ПЕТРОЛ НАЙ БЕДНА ЗАРАДИ САНКЦИИТЕ НА САЩ И ВСИЧКИ СЪУЧАСТНИЦИ КОИТО ИСКАТ ДА СЛОЖАТ РЪКА НА ПЕТРОЛА.СКОРО НЯМА ДА Е ТАКА РУСИЯ ЩЕ ПРОДАВА ВЕНИЦОЕЛСКИ ПЕТРОЛ ЧРЕЗ ПРОЦЕНТ И КОМЕНТИРАЩИТЕ ТУК ФАШИСТИ ЩЕ СЕ ОГЛЕЖДАТ КАТО ЗОМБИТА....

20

Анонимен

преди 5 години

пример до какво може да докара една богата страна един въртоглав комунист, нашите са му фенове!

19

Анонимен

преди 5 години

То и за това 6 милиона души избягаха от червената *** последните две години

18

Анонимен

преди 5 години

Най общо казано ни шумка ни киселци Карат на купони и Домашно земеделие .Докато дрогираните марсисти на влас борят капитализма с гол дирник

17

шматка

преди 5 години

Нещо не ми се връзва.МРЗ стига за кило шунка.Как оцеляват тогава.Или шунката е много скъпа или нещо ни баламосват

16

Присмехулник

преди 5 години

няма как да одобря много от действията на мадуро, който няма чара на предшественика си, но аз, като проклет привърженик на свободния пазар също съм се питал често: а защо една частна, еврейска валута, каквато е доларът, трябва да господства над свободната търговия с валути? и въобще да господства над световния, Свободен пазар?

15

Анонимен

преди 5 години

Днес той е на 45 години и може да се каже, че е един успял предприемач. Марлин Дженкинс основава своя собствена компания, а голямата му мисия е да осигури напълно безплатен интернет достъп на онези 40% от домакинствата в Ню Йорк, които нямат финансовите възможности да си плащат за този "лукс".

14

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен42 милиона американци гладуват и живеят само благодарение на купоните за храна които федералното правителство им отпуска за да не почнат да мародерстват и по магазините и да стрелят по улиците. 42 милиона е повече от цялото население на Венецуела - 30 милиона. А при това САЩ са най-големият производител на нефт в света и на 7 място по приходи от износ на нефт, Венецуела е на 10то. НО във Венецуела поне никой не гладува.

13

Професор Тюхчеф

преди 5 години

С какво са виновни САЩ, че един шофьор на автобус го гони параноята и е обсебен от чуство за величие.Проблемът е че освен петрол, не им остана друга индустрия и затова им се падат по 10$ на месец - колкото са постъпленията от него.

12

Стамат

преди 5 години

Господ да дава здраве на Мадуро - един от малкото!

11

антисемит по принуда

преди 5 години

Докато не се прекършат кървавите ръчички на чичко Сам, светът много ще страда. А кой е зад чичко Сам? Чичката с кипа!!

10

Анонимен

преди 5 години

да пробва рублата :)))зад нея стои майка тереза ... и няколко светци начело - ленинчо , сталинчо , путинчо