9

Стелт

преди 5 години

Та какъв бизнес има в България, че не разбрах.....смях в залата.

8

Handel

преди 5 години

Ако случайно някой не знае Bloomberg отдавна няма нищо общо с икономиката, а се е превърнала в поредната CNN. Което означава, че действителността е точно обратното на това, което пишуркат.

7

Анонимен

преди 5 години

КИГАЙЦИТЕ СИ ЗНАЯТ РАБОТАТА. ОСВЕН ВСИЧКО ДРУГО, ТЕ ИНТЕНЗИВНО СЕ ЗАСЕЛВАТ В САЩ . ВЕЧЕ СА 40 МИЛИОНА. ЦЕЛТА Е СЛЕД НЯКОЛКО ДЕСЕТИЛЕТИЯ ДА СА МНОЗИНСТВО

6

...

преди 5 години

Значи ето това ме "кефи" при икономиката! Сека година требе да има ръст! Независимо какво не зависимо как не зависимо защо! Ако няма ръст значи балоа се пука! Това добре, *** за да има ръст требе да се яде! Да се яде не зависимо защо, не зависимо, че не ти се иска да ядеш, не зависимо, че не требе да ядеш! И после се чудим обаче що сме на това дередже! Еми нещо целата мисъл икономическа, ако има такава и това не е просто ЛАКОМИЯ, требе да се измени! Та така!

5

Анонимен

преди 5 години

При следващата рецесия ЕЦБ лихвата минус 10% ли ще я прави?

4

Язека

преди 5 години

Компаниите влязоха в мечи пазар и загубиха 20% от стойността си в последната една година" Така е...и вски който следи пазара го знае. У нас обаче има доста непродадени апартаменти за 900 Е/кв и още изчакват...Като ги изкупят шараните и ние ще влезем в така наречената рецесия, та да може банките да си ги върнат обратно на реалната им стойност от 300 Е/кв...затова им пускате и кукичката с това: "икономически цикъл ще продължи с малко по-ниски стойности за глобалната икономика и със същите за БГ.

3

1

преди 5 години

"Все пак смятам, че бизнесът в България е прагматичен". Да, на първо място е! И значи световната икономика ще влиза в рецесия, ама българската ще е на ниво? И другото е , че уж нямало работна ръка, пък работодателите ще трябвало да съкращават персона? Съвсем се обърках :). Не общи, ами пълни...

2

Анонимен

преди 5 години

Китай да не се престарава те това САЩ го могат добре и сами пък с чужда помощ не ми се мисли чак

1

Мда

преди 5 години

Общи приказки...