12

софиянец

преди 5 години

защо съда не съди истински сините венци?ако стане голямото клане -те ще пищят най силно но няма кой да ги чуе.Някой си играе с България.Иска да и спретне нещо като Сирия.Къде е контраразузнаването?

11

Анонимен

преди 5 години

от кога на наркоманите им казват психично болни ? този отново ли ще е на улицата?

10

Мхм

преди 5 години

Ок после в съда ще кажат ти си психично нестабилен върви си. И готово. После българите и рокерите ще го отвлекат и убият. Както майката на този ром вика. Не искам да го съдят тук защото ще го убият. Еми жената май ще излезе права.

9

Анонимен

преди 5 години

Всичко се върти около този, но малцина вярват , че е той.

8

Циник до 8

преди 5 години

Абе тъnaк - зверското убийство , и последвалото изнасилване на още потръпващия труп ... ти "спор" ли му викаш?*** и тъnaка ти ...дeйба

7

Циник

преди 5 години

Къде са циraнските протести срещу този извepг? Или общността им протестира - само когато бутат незаконно построените им развъдници на хепатит и салмонела на незаконно присвоените общински земи?

6

Анонимен

преди 5 години

В тези съществува само първичното - ръна, пийене и еване. По-добре вместо психолог някой зооспециалист да определи - има ли бяс или не

5

Анонимен

преди 5 години

На Кавказ този бива убит от баща си и изплаща огромно обещетение на близките на пострадалата. Ако баща му откаже другите фамилии избиват семейството а имота му се опожаряваВашето е една жунгла! В коя бяла държава, споровете се решават между субектите? Има си съд и прокуратура, ние да не живеем в средновековието?

4

Самир Хаджбулатов

преди 5 години

На Кавказ този бива убит от баща си и изплаща огромно обещетение на близките на пострадалата. Ако баща му откаже другите фамилии избиват семейството а имота му се опожарява.Тук в Европа не Ви разбирам уж съд после оправдан,като е видно, че е за обезглавяване!!!

3

Анонимен

преди 5 години

Колко е платил за експертизата?

2

От Старозагорския

преди 5 години

Северина, момиче от сняг.......

1

расист за правда

преди 5 години

Само като си помисля че и за това влечуго ще ми взимат пари да е живо.Откачам.