8

ж

преди 5 години

Станал е IT. Докато са били бездомни той е завършил гимназия, колеж и после влязъл в университет, после станал IT. По филмите събират с години вноските за колеж и университет. "Трябваше да печеля пари с помощта на образованието си"В България играта е на много по-различно ниво. Казвам го така, сравнявайки живота с компютърна игра. С годините нивото се усложнява.

7

Тео

преди 5 години

Самата система е измислена така, че за да спечелиш трябва да тъпчеш другите. Например - ще ползвате безплатен интернет(с малка буква), но ще сте задължени да прекарвате 3-4 часа да кликате на реклами, банери и прочее. Т.е. ще хабите от най-ценния ресурс на земята - не парите, а ВРЕМЕТО, което ви остава. Замислете се! Всички тези колективни глобалистки глуп0сти са от ден до пладне. Важен е индивида, колектива е за мравките и пчелите!

6

Присмехулник

преди 5 години

и аз се запитах как точно е станал милионер, но и в оригинала на статиоята от бибиси не става ясно. там е написано:"..then founded a gaming start-up." тук, това е преведено като "След това основава свой собствен стартъп".

5

Присмехулник

преди 5 години

беднякът-милионер е в същност един млад старец, уловил в безкрайността на мига, че в далечната близост на ярката тъмнина човек може да не е само честен измамник. в края на краищата същноста никога не опира до борбата, а само до финансирането.

4

Анонимен

преди 5 години

Все пак не разбрах как точно печели. Всичко друго разбрах, това не. Някой разбра ли?

3

Бау

преди 5 години

Браво на пича.

2

Анонимен

преди 5 години

А ще се завърне ли в България ?

1

Анонимен

преди 5 години

В краварника е лукс да имаш интернет