33

The real Man

преди 5 години

До Пешо.....направо ще станат като по времето на бай Тошо.....

32

Пешо

преди 5 години

1 Чуждите фирми за събиране на данни, кол центрове и разни аутсорсинга компании се пренасят в Индия и Китай.2 Вдигане на данъците за имоти и такса смет.3 Повишаване на лихвите.4 Повече производствени компании в малките градове.Цена на имот в София се сриват на равнище от 1995 г. 300 еуро.

31

DIMITROV VD

преди 5 години

До Анонименще има да чакаш в СОФИЯ цени на 400 евро....Такива няма никъде, в никоя балканска столица....а и защо трябва всички да са в София???

30

Анонимен

преди 5 години

До DIMITROV VDще ви дам пресен пример за поевтиянване - вижте цените 2007-2008 и цените през 2012-2014 г. Има спад. В момента кривата на цената е в пик и ще падне. Вижте предложенията по Банско, Слънчев бряг и други, всичко се продава на себестойността си на по 400 евро квадрата.

29

Анонимен

преди 5 години

До DIMITROV VDта това което искам да кажа, че освен ниската лихва нищо друго не е фактор, който да определя високите цени в момента и то това е спекулативен фатор. Предлагането ще надвиши търсенето, много апартаменти ще останат без купувачи и без наематели и това няма как да не натисне цената надолу. Така, че аз лично ще изчакам 2-3 години, а и повече, защото като купиш имота кредита го предоговаряш с всяка банка, но цената я договаряш веднъж. И смятайте така колко средни заплати дадохте 90-те

28

Анонимен

преди 5 години

До DIMITROV VDПазара има принципи - търсенето и предлагането определят цената, и винаги има една крива на растеж и спад. При имотния пазар много фактори влияат пряко на търсенето и предлагането, т.е. на цената. 25 процента празни жилища в София, София основно се пълни от вътрешна миграция, т.е. от български градове, които все повече намалят и застаряват, за последната година се раждат около 12-13 хил деца в София, та растежа на София не е верен.

27

DIMITROV VD

преди 5 години

нищо няма да поевтинее....не се надявайте...от ден на ден всичко е по-скъпо....енергия,храни,горива,застраховки...В никоя балканска столица не е по-евтино от София...а и цялата страна се е изсипала в нея....и още прииждат....просто заради по-високите за във бъдеще лихви,поскъпването ще забави своят ход....моето жилище е закупено 90-те години...сега е 15 пъти по-скъпо...да е поевтиняло???

26

Трезвомислещ

преди 5 години

Само през 2018 г., трима мои познати българи работещи зад граница, закупиха жилища в София. Започва масово купуване от българи над 50 г. които искат да си осигурят дом за старините и чакат пенсиониране, за да се завърнат. Предстои бум на купувачи от този вид! Цените няма да падат, колкото и да не ви харесва и да ,, плякате,, минуси, тпва е реалността. Не съм мародерстващо ,,брокерче,,!

25

ПОЗНАВАЧ

преди 5 години

Това брокерите са като латерна - навиваш ключето и изслушваш всичко горенаписано. Без промяна вече 20 години! Не е ли време за независими анализи, Днес?

24

А+

преди 5 години

Ааа,не се задава. Я помислете и пак напишете. Италехit ще Е скоро по екраните .

23

lorda

преди 5 години

Аз си купих в Евксиноград цеите са ми Ок , чакам гладните украинки да ги зажижам вие нали прогонихте рускините татарски фашунгери яжде краставици сега политикани

22

марко

преди 5 години

Поръчкова статия

21

До 21

преди 5 години

Те вече са в градовете "селяните" както ги наричаш. В селата живее 10% от населението старци над 50 и роми. В малките градове също. 70% живеят в топ 10 града

20

The real Man

преди 5 години

таман селяните ще си останат на село...

19

Анонимен

преди 5 години

Смешни брокери, кой ви вярва на вас..

18

Банкер лъжец

преди 5 години

Подготвям почвата за меко-твърдо приземяване...на невежи длъжници...пак ще има кредит бушонинг докато лятото англичаните практикуват на Слънчака балконинг

17

Лъжци

преди 5 години

Пак почвате с изкуственото вдигане на цените.

16

Анонимен

преди 5 години

Средата на годината! Лихвите нагоре, цените надолу. Следете ЕЦБ .

15

Иво Недялков

преди 5 години

Недвижимите имоти в БГ - пирамиди, фараони и балъци за милиони!

14

Язека

преди 5 години

Спад се задава, щото световната икономика влезе в рецесия края на миналата 2018...Просто още не сте го усетили, тъй като при нас нещата се случват със закъснение. Когато дойде, ще е рязко и изведнъж. Подготвяйте се по-отрано и не бързайте да ставате горди собственици на 85 квадрата в перспективен комплекс в Бонсови поляни за изгодните 130 хил евро...и по възможност не теглете заеми. Thanks me later.