15

Присмехулник

преди 5 години

чували ли сте израза: "какво искаш бе? сега е демокрация и всеки може да прави каквото си поиска!"... от по-нататъшни обективни наблюдения можете да стигнете до извода, че в Тази "демокрация", с която ни обзаведоха по образ и подобие на евроатлантическите "ценности", в които Само определени секти, кланове, обръчи, кръгове, касти, политици и тайни общества могат да правят каквото си поискат. а всички останали сме модерните роби на един заглъхващ интелект, който си търси изкуствен заместител...

14

Анонимен

преди 5 години

Испания се справи с тях по един *** начин. Всички са равни пред закона! Всички имат същите права но и същите задължения пред закона. Никакви етноси, малцинства и подобни глупости! Щом си гражданин на страната, учиш, работиш, имаш право да бъдеш на борсата, пенсия итн. Ако имаш 10 деца, проблема е твой, ако не учиш, проблема е твой, ако не работиш, проблема е твой, ако крадеш, отиваш в затвора! Ако крадеш ток, плащаш огромна чудовищна глоба или съд! Всички са равни.

13

Анонимен

преди 5 години

А българина иска в ЕС, НАТО, САЩ И НПОтата И плаща и гласува за това. И какво очаква?

12

Анонимен

преди 5 години

Сегашните политици са в заварено положение. Браво как постъпиха. Вс. Проблем трябва да се реши с твърдата ръка на закона, а не с пръчки.

11

Анонимен

преди 5 години

Защо на трето място да са виновни те самите? На първо място са. Някой да ги спира да учат, да работят, да си плащат сметките, да се къпят, да спазват закона, да са честни? В цял свят живеят според избора си. Не е гаранция, че ако си образован, ще си милионер, но е една сериона предпоставка да водиш нормален начин на живот. И всеки получава според избора си. Това са хора с глави на раменете, а не марионетки, за да им е все някой друг виновен вече 30 години!

10

Един

преди 5 години

При външната и вътрешната политика в момента,проблемът с норвежците е нерешим...30 години тоталните безхаберия на държавата доведоха нещата дотук!Какво,ще се случи оттук нататък,един Господ знае,но чашата от отдавна прелива,и така повече не може да е!!!

9

До 55

преди 5 години

Разбрано, монархия. Но монарх - от къде?

8

Анонимен

преди 5 години

Единствено българина е виновен. Кой поставихте да ви кове законите? От там тръгва всичко! Като никой не иска правителство, направете Монархия! Направете някакво управление което да работи за народа на тази ДЪРЖАВА!!! Преди да изчезне

7

Анонимен

преди 5 години

Държавата това са хората!!! Системата това което избират!!! / все още свободно/ . ДИВ НАРОД СЛАБА ДЪРЖАВА! Стара българска поговорка

6

Анонимен

преди 5 години

Проблема е в системата, сегашната се нарича КАПИТАЛИЗЪМ ! Бизнеса, управляващи, западните колонизатори ги интересува само как да ви окрадат, заграбят земите, природните ресурси, богатства и да избият всеки мислещ човек. Няма народ вече, няма държава имате работодатели и работници, частници със собственост и робите им. Нали вече сте РБ, не сте НРБ

5

Анонимен

преди 5 години

Всеки сам си избира как да живее. Проблема си е техен. Никой друг, освен те самите, като малцинство, не може да им помогне.

4

Анонимен

преди 5 години

Как кой,Путин е виновен.

3

Анонимен

преди 5 години

Превръщането на България в ромски катун е държавна политика на САЩ. Даже от американското посолство у нас са стартирали кампания по всички телевизии "Силата е в теб" да рекламират толерантност и любов към тези елементи на снимката.

2

Анонимен

преди 5 години

Браво на този човек, казва истината че след 90 година ромите бяха масово оволнявани от работните си места!Ам,аре някой да ме накара да повярвам че няма расова дискриминация!

1

отговор

преди 5 години

Те са страничен ефект на беззаконието..