98

А 2

преди 5 години

" 2025 год : .....На българо-албанската граница всичко е спокойно..."

97

aхахахах

преди 5 години

аз аъм албанец, македонски 😁

96

Албанци елате

преди 5 години

Ех де да можех и аз да съм албанец. Мн хубави албанки има. Водят новините с полуразголени гърди. Защо нашите не го правят така. Тази България е много здръстена ви казвам. Искам да стана албанец. Помогнете ми да стана такъв. България нищо не готино има. Всички са здръстени. Еееехххх де да бях се родил в чужда страна. А не тук.

95

Стамболов

преди 5 години

И каква стана тя накрая ? Гърците отказаха за нула време сърбомакедонистите от опита да се кичат с античната им история. а албанците ги принудиха да признаят езика им за официален. Само нашите политици-дупедавци не защитиха от фалшифициране нито многовековната българска история на населението в тази земя, нито атентичния език и писменост, нито малцинственния статут на малкото достойни смелчаци, запазили своето българско самосъзнание !

94

Анонимен

преди 5 години

Още един шуд в *** на Путин

93

Анонимен

преди 5 години

По добре Шиптър отколкото *** Факт

92

Пирин

преди 5 години

Ей каква радост е настанала в байганьовските сърчица - най-после имате повод да злобеете самодоволно. Скапаняци сте си били и скапаняци си оставате.

91

bluesky1

преди 5 години

Евала на албанците!

90

Край

преди 5 години

Сега език, после автономия, после протекторат на НАТО, после армия и да ни е честит новия съсед по граница. Историята с падането на балканите под робство се повтаря.Балканските християни нищо не научиха от историята.

89

Анонимен

преди 5 години

Честито макита, не искахте да се наречете българи, сега ще се наречете албанци

88

Северен юг

преди 5 години

Тогава и български език трябва да признаят. Охридски диалект на бг езика измислен от Климент Охридски.

87

Анонимен

преди 5 години

Прости ***, македония не е ваша, а е наша изконно албанска територия!!! Да живеее Велика Албания!!!

86

Е. Е.

преди 5 години

Никакви земи няма да се връщат, но макетата са си виновни.То не бе Македонска фалшива история, то не бе сръбски грраждани, то не бе ,,югославяни"....Да влизат в НАТО и ЕС, иначе ще загубят още. А проруските тарикати ще се кефят, защото винаги збравят, че Б-ят п-в принадлежи на местните хора плюс Европа.Русия е ревнива, но накрая ще се примири.

85

А 2

преди 5 години

До Албанският официален : На три части : българска, гръцка и албанска.....Пич ще ме изтрият, нали медиите са свободни ! Ха-ха !

84

А 2

преди 5 години

Докато макетата се лигавят, дали да е Северна или Западна, Македонията стана Албанска. Ха-ха-ха ! Баси простия народ, тия ни задминаха с много ! Българите им били душмани...има да ни търсят, ама късноооооо !

83

Албанският официален

преди 5 години

Това е началото на края ! До 10-тина години т.н.Македония ще бъде разпарчетосана. Въпросът е ще се върнат ли към БГ исконните наши територии и население ?

82

Вярно бре

преди 5 години

Море,сокол пие вода на Вардаро,официално!Айде ойде коньо у ряката!

81

Анонимен

преди 5 години

ДА ПРИПОМНЯ,Ч Е СПОРЕД СЪРБИТЕ И РУСНАЦИТЕ СМЕ ТАТАРИ, ОСВЕН ТОВА КИРИЛИЦАТА НЕ Е НАША И ДРУГИ ТАКИВА ХУБАВИ РАБОТИ... СЪЩО СМЕ ВРАГОВЕ В 2 СВЕТОВНИ ВЙНИ, 2 БАЛКАНСКИ, СЕГА СА НИ ВРАГОВЕ, ЩОТО СА СРЕЩУ НАТО...

80

бай х

преди 5 години

трябва да се направи референдум в бюрм за присъединяване към България и Албания и според избора на населението да се направи новата граница и това е ....

79

ПУТИН

преди 5 години

СЕГА ДА ИЗКОРЕНИМ И БЪЛГАРСКАТА КИРИЛИЦА...