4

Иван Цанев

преди 5 години

до коментар 1 ракът е "генетично" заболяване. до коментар 3 тук не става въпрос само за ускорител, а за цял онко център + научно изследователски такъв, а сега смятай дали професора иска да се облажи, а да не говорим че проекта ще се координира от няколко международни организации и професора няма как да е едноличен бенифициент на целия проект.

3

Ъъъ

преди 5 години

Не е конкуренция на циклотрона. Циклотронът произвежда материали за диагностика, а ускорителят лекува. В Краков, Полша, имат и двете.С малката разлика, че ускорителят им струва 40, а не 200 милиона. Белокосият професор явно иска обилно да се облажи преди пенсия.

2

Анонимен

преди 5 години

За момента калните бани си остават номер едно.Термодинамично не е изгодно рака да спира развитието си. Може да го "калцирате", изрежете, блокирате част метастазите, но ентропийно той си предпочита хаос пред подредени структури.Затова рикийка с доматки или мезенце и другото както дойде.

1

Георфи

преди 5 години

Ракът не е болест ! Той е състояние на организма и няма как да се излекува с лекарства. Могат единствено временно да спрът развитието. Но човек разболее ли се от рак значи жизнените му запаси са свършили или силно нарушени. За това следете си здравето, спортувайте, хранете се добре и умерено. Ние сме една батерия и от нас зависи колко бързо ще я изтощим. Има много писано по темата. Тялото се подържа от енергия, а тя се подхранва от емоции, храна и околна среда