105

горнооряховчанин

преди 5 години

Пфф...поинтересувайте се,какво има от тъмната страна на луната (има оригинални кадри) това е фейк...на луната е забранено за хора!

104

Михаела

преди 5 години

До Анонимен Ти да не мислиш, че тези сателити са позиционирани на Земята :) Те кръжат около Луната и от там правят снимки. И от тях се виждат следите, оставени от шестте американски мисии с човеци, стъпили на лунната почва ;) Знаменца, следи от апарати, стъпки, които може да се запазят с векове.

103

Факти и документи

преди 5 години

МОСКВА, 20 июля 2009 - РИА Новости.Прославленный космонавт Алексей Леонов, лично готовившийся к участию в советской программе освоения Луны, опроверг многолетние слухи, что американские астронавты не были на Луне, а кадры, транслировавшиеся по телевидению во всем мире, якобы смонтированы в Голливуде.Факт е, че съмненията дойдоха от американски *** и конспиролози.Но на русомразите им се плаща да плюят срещу Русия. Защо ли им се хващаме? Така ги храним!

102

Анонимен

преди 5 години

Моля, не подценявайте учените, инженерите и програмистите. Това, че вие не можете да си оправите сателитната телевизия и запушената тоалетна не означава, че те не могат да приземят робот на луната.

101

Савата

преди 5 години

Абе,журналистите.Каква е тази тъмна страна на луната?!

100

Който чете,

преди 5 години

знае, че Русия бе първата която изпрати "Луноход" на Луната... който не чете, виси в днес.бг и се излага.до 113

99

Анонимен

преди 5 години

Китай успя Сащ успя русия неможе и злобее но с *** и леки жени толкова може

98

Боби РЕЗИЛ

преди 5 години

До Боби"0,66/250=0.00264=0.264mSv на денЛунната мисия е 10-11 дни нали0.264mSv*10=2.64mSv доза поели Астронавтите"Разучил съм се да смятам РЕЗИЛ0,66/250=0.00264=2.64mSv на денЛунната мисия е 10-11 дни нали2.64mSv*10=26.4mSv доза поели АстронавтитеЗа сравнениеНормален Радиационен фон на ЗемятаСофия 0.00013mSv/h - 0.00312mSv/денКозлодуй 0.00009mSv/h

97

Боби

преди 5 години

До 109Ти история май не си Учил а?СССР първи заснемат обратната страна на ЛунатаСССР Първи доставят Луноход/Ровер на ЛунатаСССР Луна 14 автоматична станция първа доставя лунни проби на земята да няколко седмици преди Аполо 11 но както казах Аполо 11 е сигурно че са кацали на Луната но дали там е имало хора ило просто Автоматика?

96

Боби

преди 5 години

До 108 109Ех умнико смятайУреди Люлин(Бг уред за измерване на натрупана и моментна радиация) монтиран на сондат Марс-Фобос за 250 дни полет е натрупала 0.66Sv радиация като с отдалечаване от слънцето намалява и радиацията но да ползваме тези данни0,66/250=0.00264=0.264mSv на денЛунната мисия е 10-11 дни нали0.264mSv*10=2.64mSv доза поели Астронавтите 50 500 mSv за 1 седмица евакуация на населението;10 100 mSv за 1 месец временно преселване;1000 mSv за 50 години постоянно пресе

95

До Боби

преди 5 години

И другото което е ,имам чувството ,че просто те е яд ,че твойте ***-господари от Рашка ,така и не успяха да стигнат до там и решаваш да омаловажаваш успехите на другите ? Кофти новина е ,но колкото и да ти е мъчно ,то истината е ,че Рашка ще стъпи последна на Луната ,ако въобще някога може да го направи.Китай изпревариха Рашка много отдавна в космическия напредък.

94

До БОБИ

преди 5 години

За трoл който си на всяка манджа мерудия ,си направо дразнещо неук.Първо ,въпросната радиация около земята ,която се казва "Van Allen belt" се премината елементарно ,а дозата радиация която са получили космонавтите е равна на рентгенова снимка.Колкото до радиацията на повърхността на Луната ,то тя e била горе долу в допустимата норма ,като стриктно преди мисиите се е следяло да няма слънчеви изригвания.Ако толкова те интерсува,мога да ти дам документ с 15 страници които описва всичко.

93

Боби

преди 5 години

До Злобен"Допуска ли някой, че ако беше фалшиво Русия нямаше да проглушат целият свят , а те стискаха зъби и признаха кацането. Повтарям официално"Кога САЩ разрешиха на СССР/СИВ да продава в Западна Европа Своя продукция и енергоносители директно не през посредници като Финландия примерно и в наистина огромни обеми? А случайно това да стана 1969-1970 година? В разгара на Судената война отваряш пазара си за стоки на върлия ти противник?Кога Москва закри своята Луна? 1972г Газопровода до Герма

92

Victimized

преди 5 години

"че Държавния департамент ще поеме риска да излъже"Ти на кой свят живееш бре младеж.ДД лъже за абсолютно всичко. За на Садам оръжията за масово поразяване, за Либия, За Сирииските химически оръжия и така на татък.А имайки предвид контекста на събитията, в които американците са в студена война със СССР, които печелят космическата битка, след като изпратиха спътник, куче и човек в космоса преди американците да успеят да вдигнат дори и ракета. Пропагандата и манипулацията са необходими тогава.

91

Боби

преди 5 години

До Стронг"Само ненормалник може да си представи ,че Държавния департамент ще поеме риска да излъже ,че 6 лунни лунни модула са кацнали на Луната!"Изобщо не се съмняваме че Луни модули са кацали на Луната. Съмняваме се че там е имало ХОРА защото Луните модули на ХАмериканците, Сегашните кораби Съюз и дори МКС реално нямат НИКАКВА РАДИАЦИОННА ЗАЩИТАРазчита се на Електромагнитния щит на Земята и точно за това МКС лети на 400км височинаКакво пречи да се покачи на по-висока Геостационарна орбита

90

КосмонаФФФТ

преди 5 години

Земята е плоска .Космос няма .Точка

89

Анонимен

преди 5 години

Между другото НАСА потвърди резултатите от кацането и поздрави китайците. Само руснаците си мълчат.

88

Solar Power

преди 5 години

Ще отговоря на всички ! Американците не са кацали на Луната, Гагарин никога не е летял, Кацането на Марс е заснето в Дисни. Китайците също измамиха. Земята е плоска. Сред нас има тайна раса от рептили. Много е вероятно всички конспиратори да са от тази тайна раса. Балъците ще им купуват книгите а те ще стават милионери :)

87

Анонимен

преди 5 години

Аз се обърках коя от всички конспирации за Луната е вярната. Едни викат че била холограма; други че била база на извънземни; трети оспорват мисиите на НАСА; четвърти пък твърдят, че още нацистите били кацнали там; пети смятат, че Луната е голяма колкото слънцето... Какво да правя сега? Да хвърлям чоп и която измишльотина се падне, на нея да вярвам ли?

86

Анонимен

преди 5 години

Не знам за конспиративните теории, но е абсолютен факт, че Луната е куха. Няколко пъти са удряли обекти на повърхността и. Кънти като гонг поне половин час. Друг факт е, че геологически няма нищо общо със Земята, следователно не са се формирали заедно.Аз лично вярвам, че Луната е обект, докаран в орбита около Земята...и то не много отдавна, няколко милиона години.