284

а

преди 5 години

не може да се отрече, от гроб си гледат електората...:))

283

До 666

преди 5 години

То освен ,че всичките "плакати" са на лист хартия с еднакъв шрифт и размер ,най-фрапантното е ,че и всички са грамотно написани от личности които нямат дори 8-ми клас ! Някой им налива пари дори ,за да протестират и най-наглото е ,че протестират ,за да им върнат незаконните жилища ,че им се дават помощи ,живеят на гърба на българския данъкоплатец и не искат да се интегрират ,защото си мислят ,че са богопомазани и някой трябва да им дава всичко на готово.Наглост безкрайна !

282

Анонимен

преди 5 години

За 30 години съм видял едно единствено ромско момиче което е на 16 години и е в 9 клас.Майка и се сърдеше ,че връстничките и по 2 деца имат,а тя щоще на училище ходи!Погледнете протестиращите.какви ли професии имат те?Какво работят?Откъде са им доходите?А на нас не е ли ни дошло до гуша от нашите заплати да се удържат пари и да се дават на тях?Погледнете ги здрави,прави и неработещи!

281

Анонимен

преди 5 години

До Честен гражданинБРАВО НА ТЕБ!

280

666

преди 5 години

E как пък така на всички спонтанни протести плакатите са върху хартия еднакъв формат с еднакъв шрифт???

279

Анонимен

преди 5 години

Да се проверят от тези 50-60 протестиращи, колко работят, колко внасят осигуровки и плащат данъци, колко са на социални помощи и колко са със законни жлища. Само които са изрядни към държавата, само те имат право да протестират.

278

дедо Йов

преди 5 години

Моля някой да ми покаже "ромска" къща с двор и в двора градинка: зеле, домати и т.н.

277

Анонимен

преди 5 години

Правилното заглавие е Роми и БСП, които им плаща на ръка и ги снабдява с плакати протестират срещу Каракачанов с цел да си подаде оставка и да свалят правителството ! соц-комуно-капиталистите винаги са се занимавали с подривни дейности, когато не са на власт с цел да я вземат! И когато успеят вземат немедлено се почва с голямото крадене на милиарди! Това е истината, това са фактите от последните 25 г! колкото и да се преструват, че се борят за благото на народа, но това е само на думи!

276

БХК активист

преди 5 години

Аз пък виждам само почтени трудещи се,любящи родители,грижовни стопани,съвестни граждани...на мравката път правят!На бръмбара магистрала!Одухотворени и отрудени хорица!Разплаках се...каква несправедливост!

275

Ъъъ

преди 5 години

Да наистина бяха десетки,не повече от 50-60.

274

Анонимен

преди 5 години

Искат оставката на един фалшификаторна българската история . Ами браво --ще я получите .

273

Анонимен

преди 5 години

През декември гледахме същия цирк сглавен херой в. симеонов . Той първиказа , нека протестират . А пък аз писахтук че ще си ходи и след него същотого чака и каракачанов -- сега след десетина дена тоя също вече няма да е вицепремиер . Колкото и на американскитеслугички да не им харесва . И дваматанямат нищо общо с някаква защита набългарските интереси , а точно обратното .

272

Аха

преди 5 години

Хората искат да си платят таксите,данъците,водата,тока...а лошите българи не им дават!Тююююю Оставка!Оставка!

271

Анонимен

преди 5 години

Истината боли.

270

Анонимен

преди 5 години

Е тия се обидиха от истината.И на снимките всички с някакви затворнически татуировки по лицето.Айде ако може без протести на криминални елементи в центъра на София.

269

Анонимен

преди 5 години

Драскачите си пишат, кервана си върви. ДОБРЕ ДОШЛИ В ЕВРОПА! Нали всички искаха там в многонационална толерантна европа. Политиците направиха каквото иска народа- част от европа и евроценостите. Айде всеки да погледне сега гредата в окото си. И умната с етническите проблеми. ДИВ НАРОД СЛАБА ДЪРЖАВА.

268

бг

преди 5 години

половината не могат да четат, как си направиха тияпостери.Турска пропаганда!

267

Ром

преди 5 години

до 401! Голям смях!А ти щом знаеш как се казват двамата братски народи славяните Кирил и Методий създателите на Българската азбука защо си написал погрешно имената им?

266

Анормален

преди 5 години

Доста от тия протестиращи си продадоха гласовете на ОП....

265

Анонимен

преди 5 години

Ние също искаме оставката на каракачановпо друга причина -- намерението да купуватпрескъпи американски самолети .