137

Анонимен

преди 5 години

Финансови кризи има където има финанси и икономика.А там където няма финансови кризи,от такива държави не се интересува никой.

136

Факти

преди 5 години

Да завърши престижен университет в САЩ, и после да печелиш добре струва половин милион долара колкото къща в безопасен квартал. Месечна здравна застраховка за четиричленно здраво семейство между 1500-2000 долара. Над половината американци дължат повече или равно на имуществото, което притежават. 0.01%или 16 хил. семейства притежават 12 %от богатството.

135

Анонимен

преди 5 години

В САЩ образованието не е добро .. Имали големи рейтинги защото са техни и се пишат първи..

134

Анонимен

преди 5 години

Да не може да върне 25000 заем тук значи, че са пълни лузъри. Точно кат наще студенти, тръгнал да учи вишу ама после не знае какво и що е учил.

133

Патриот

преди 5 години

Хахаха. Къде са сега предателите които побягнаха от род и Родина и даже се гордееха с това. От тук от там под умувам че разпитват за работа и явно много правят планове да се връщат. Но едно да знаете. Не сте добре дошли тук и на никой българин не му пука за вас.

132

Анонимен

преди 5 години

А българите се оплакват и жалат за 1000-2000 лв годишна такса, псуват българското образование и държава и бягат назапад да теглят заеми по $20000-100000 за да учат

131

Пешо

преди 5 години

Пука ми. Аз завърших компютърни системи в МЕИ-то. Нула кредити и в момента съм началник на отдел в едно министерство. Кариера бижу. Още две-три години и скачам в частния сектор за 5 бона заплата. Краварите само могат да мечтаят затова. Да не говорим за нашите отшелници които чистят тоалетни или въртят гевреците на камионите.

130

Анонимен

преди 5 години

пич на 80 000? бруто имаш точно 34536? оддръжка ..чисто 45463?на 80000? кредит за 30г връщаш 124000? това е според данните на моя банкер ..

129

Доичовците

преди 5 години

Както им е обичай не са в часМлад инженер започва с 80 000 долара на годинаСкед десет години получава 120 000Образованието е скъпо но ди струва

128

Анонимен

преди 5 години

ТЕЗИ СТУДЕНТСКИ КРЕДИТИ СА ЕДНО НЕДОРОЗУМЕНИЕ : ДАВАТ И ВСИЧКИ СИ МИСЛЯТ ЧЕ НЯМА ДА ГИ ТЪРСЯТ. ТАКА Е СЪЩО В АНГЛИЯ

127

Анонимен

преди 5 години

Американския грозен рекет над България продължава.Днес мутрата Борисов е обявил на съвещание на МС ,че ако парламента не одобри сделката за Ф-16 той подава оставка и правителството си отива...Смятайте как американските господари на Тиквата и Цвък Цвък ги държат яко за топките с компромати за тъмното им престъпно минало и тези последните ББ и ЦЦ за едното си политическо оцеляване свалят и подаряват и последната риза на българина на ционистките си американски господари.

126

Бате Гойко

преди 5 години

Victimized"... да са моралния или културния пример който всички да следваме." Ако в щатите има поне някакъв морал(сред гражданите, но не и сред елита), то на култура няма дори наченки.

125

Анонимен

преди 5 години

Ха ха ха ционистката клоака-САЩ отива към неизбежното-Фалит. вНе е случайно,че в края на миналата година Уолстрийт джърнъл излезе с прогнозата,че през 2019г Американската валута -Долара ще се срине и доминацията на долара в света ще приключи,а това ще доведе до небивала криза в щатите която криза ще повлече и останалия свят.Тези дни пък видния еврейски банкер и финансист Питър Шифф от финансовата къща Якоб Шифф обяви,че валутния балон с долара ще се спука всеки момент.и ще стане страшно.

124

Анонимен

преди 5 години

До ДРУГАРИ,Да, само дето после да не попадаш в ръцете на такъв "доктор" ООД, че ще взимаш после ти заеми за да се излекуваш. Аман от хора с примитивно мислене! И като го пишеш това "К", вместо "хил.", по фьешън ли се почувства?

123

Анонимен

преди 5 години

Ами, капитализъм, дами и господа. Ето ви го, в краен стадии. И при нас е тръгнало да става така - не всеки има възможност да следва и се отказва.Богат уж може да стане всеки, но на практика не всички!

122

PUUU

преди 5 години

ЖИВИ ДА ГИ ОЖАЛИШ ВИСШИСТИТЕ В САЩ, ЗАПОЧВАТ СЪС ЗАПЛАТИ КОЛКОТО НА СРЕДНИСТ - МАЙСТОР, НЕ КАТО ТУК, ДЕТО РУСКОТО ЗАДКУЛИСИЕ НИ ДАВА ПО- НИСКИ ОТ РАБОТНИЦИТЕ ЗАПЛАТИ.

121

Ставрю

преди 5 години

Демокрация и капитализъм бачкате докъто ви изсмучат кръвчицата и после на *** ненужни никому. Да живее американския дявол .

120

Анонимен

преди 5 години

Кризата тръгва от Банкя,и така наречения Мухалбоико

119

ДРУГАРИ,

преди 5 години

ПРИМЕРА С СТУДЕНТА ПОМЕДИЦИНА НЕ ВИ Е МНОГО ПОДХОДЯЩ ДА ПСУВАТ ТУК ТРОЛОВЕТЕ ВИ ПО ЛОШАТА АМЕРИКА. ЩО НЕ ПИШЕТЕ КОЛКО ВЗИМА 1 ДОКТОР ТАМ? ЗА НЯКОЛКО ГОДИНИ СИ ГО ИЗПЛАЩА СЪС ГОД. ЗАШПЛАТА 100-150 К!!!

118

Шеки

преди 5 години

Идеалният клиент за Айфон е "*** с пари за харчене". Америка си произвежда много такива екземпляри за да цъфти бизнеса. Епъл също ми изглежда като един огромен балон.