28

ognyanz

преди 5 години

До Електорат: Никаква противоположна позиция не е имала БСП. Истанбулската конвенция беше отхвърлена от мнозинството от хората в България не защото някой е против борбата с домашното насилие, а защото хората не приемат джентърската идеология и практика.А по това, което е казал Станишев: БСП е част от ПЕС. Ако БСП има мнение, различно от ръководството на ПЕС. то подобно различно мнение имат и други партии. А България няма нужда от послушковци, а от партии, защитаващи националния интерес.

27

Електорат

преди 5 години

Проблемът е по-голям и той се корени във факта, че само преди месец партията е на коренно противоположна позиция за ратификация на Истанбулската конвенция. На 8 декември в Смолян социалистите се събират на двудневна кръгла маса, озаглавена Насилието през очите на жената. Събитието е организирано от БСП София (откъдето впрочем е депутат лидерът на партията Корнелия Нинова) и колегите им от Смолян, а по-конкретно от Обединението на жените социалистки в БСП.

26

Анонимен

преди 5 години

Толкова много е работил за Българияв европарламента , че идва тука и никазва колко било грешно , че не сме подписалиистанбулската конвенция . Направо съмпотресен от подобна наглост .

25

Анонимен

преди 5 години

Ако го няма в листата на бсп щегласувам за нея .

24

Анонимен

преди 5 години

Подкрепиха избора ти в ПЕС, но доверието не трябва да е безусловно, особено след опитите за натиск по ИК! Имаш дълг към БСП, която не те изгони след провала ти като лидер и премиер! Високомерието не ти помага.

23

Чонито

преди 5 години

В БСП Нинова коли Нинова беси ко ми се пъне тоя.

22

Анонимен

преди 5 години

Интересно нещо е тази държава и администрация в България....Не им ли стана ясно ,че българският народ е против....Колко пъти ще искате да го обнародвате...Егати законите ,всеки нов на власт ,нови закони....Смях....

21

Анонимен

преди 5 години

в БСП всичките се правят на мъже

20

Анонимен

преди 5 години

Бегай в ПЕС и нямаш място в БСП.

19

гнус

преди 5 години

Добре бе , нали родните депутати уж тряба да защитават българските интереси в Европарламента ??? 90 процента от населението му казаха на тоя, че не искаме ИК , а той ..... . ГЕРБ си ги знаем , да го взимат в гражданската си листа - и без това вече с ББ са дружки

18

Анонимен

преди 5 години

Господин ДмитриевИЧ, не беше ли доскоро с руско гражданство

17

АнонимеН

преди 5 години

СТАНИШЕВ СЪЩО ЛОБИРА ЗА РУСИЯ НО НЕ ГО ПРАВИ ТОЛКОВА ДИРЕКТНО ГРУБО, ГРОЗНО И ПРЕСТЪПНО КАТО РАДЕВ И СЪУЧАСТНИЦАТА МУ НИНОВА!!!НИНОВА И РАДЕВ СА ПРОТИВ ИСТАНБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ И ОТКРИТО ГО ЗАЯВЯВАТ!! ТАКА НЕ СЕ ПРАВИ ПОЛИТИКА!! И ДВАМАТА НЕ СТАВАТ ЗА ПОЛИТИКА!!!! ПОЛИТИКА ЗНАЧИ ДА СЕ ШИКАЛКАВИ! КАЗВАШ ЗА ПРЕД НАРОДА, ЧЕ ЩЕ ПРОУЧИШ ВЪПРОСА А ТАЙНО НАРЕЖДАШ НА СЪДИИТЕ ДА Я ОТХВЪРЛЯТ В КОНСТИТУЦИОННИЯ!!!РАДЕВ СЪВСЕМ ОТКРИТО НАРЕДИ НА КВОТАТА МУ 4 СЪДИИ ДА Я ОТХВЪРЛЯТ В КОНСТИТУЦИОННИЯ СЪД !!!

16

опетков

преди 5 години

До До предходнияТи разбираш от социалдемокрация, колкото сви*ня от кладенчова вода. А това, че другарката "госпожа Лъжа" била олицетворение на социалдемокрацията е най-големия виц и че БСП била социалдемократическа партия е върхът на тъпотията.

15

АнонимеН

преди 5 години

ГЕРБ И БСП СА ЕДНО КОТИЛО БКП!!!!БРАВО НА СТАНИШЕВ АКО СЕ ВЪРНЕ МОЖЕ И ДА ГЛАСУВАМ ЗА БСП, ЗАЩОТО ПРИ СТАНИШЕВ ДЪРЖАВАТА ПРОСПЕРИРАШЕ БАВНО НО НАГОРЕ И ФИСКАЛНИЯ РЕЗЕРВ СЕ УВЕЛИЧИ И ВЪНШНИТЕ ЗАЕМИ НАМАЛИХМЕ!!!БРАВО НА СТАНИШЕВ!!!ТОТАЛНО НЕ ОДОБРЯВАМ НИНОВА СЪУЧАСТНИЦАТА СУФРАЖЕТКА НА ПРЕСТЪПНИКА РАДЕВ!

14

Анонимен

преди 5 години

Всички герберски *** имат нова опорка. Да защитават Станишев като матросовци.Ама не са познали.

13

Анонимен

преди 5 години

Брей голямо .....но бил тоя бе!Добре, че замина и се отървахме от него.Айде сега и Борсов да иде.

12

Комунистите ограбиха

преди 5 години

Комунистите ограбиха държавата и народа като използваха всички облаги преди да станат "Евроатлантици". Сега отново лъжат обикновените хора, които са наивни или неграмотни, че в близкото обозримо бъдеще ще бъде построен социален рай за тях. Станишев баща и Станишев син, две поколения са на държавна хранилка т.е. на наша издръжка. Резултата от тяхната дейност е фалит на социализма и най-бедната държава от ЕС при капитализма.

11

АнонимеН

преди 5 години

БРАВО НА СТАНИШЕВ!!! ЯСНО И ТОЧНО СИ МУ КАЗА НА РАДЕВ , ЧЕ Е ПРЕСТЪПНА КОМУНИСТИЧЕСКА ..!!! А НИНОВА МУ Е ЕДНА... И НИЩО ПОВЕЧЕ!!! ДВЕ ПОСМЕШИЩА!!!

10

Анонимен

преди 5 години

Този безродник по всичи медии ли ще виси с глупостите,които азва?! В Дир бг трият когатонапишеш какво мислиш за тази гадина. БСП ако иска да има бъдеще трябва да изючи този, Миов, Пирински, Йотова, Вигенин,който първи посети хунтата и цялата им банда с о р о с к и глобалисти.

9

АнонимеН

преди 5 години

ТОЧНО, ЗАЩОТО НЕ СЕ ПРИЕ ИСТАНБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ ДЪРЖАВАТА Е ЗАТЪНАЛА В ПРЕСТЪПНОСТ!!БОРИСОВ И КВОТАТА МУ ОТ 4 СЪДИИ КОНСТИТУЦИОННИ НЕ Я ПРИЕ ЗА ДА СИ СПЕСТЯТ РАЗХОДИ ПО ПОВДИГАНЕ НА ПОВЕЧЕ ОБВИНЕНИЯ КЪМ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ!!А РАДЕВ И КВОТАТА МУ ОТ 4 СЪДИИ КОНСТИТУЦИОННИ ИМ НАРЕДИ ДА НЕ Я ПРИЕМАТ ЩОТО Е СЛУГА НА РУСИЯ И ПОДКРЕПЯ КОМУНИСТИЧЕСКАТА НИ КОНСТИТУЦИЯ!