18

Анонимен

преди 5 години

до обективен. Дъщеря родители не гледа в 90% от случайте. Има си оправдание и тя има деца. При синовете е обратно . Грижат се за родителите особено за майките.

17

Анонимен

преди 5 години

Много лековерни са хората и затова така лесно измамниците ни лъжат. Без доказателства на нито една дума на тази жена не вярвам. Нагледал съм се на такива - лъжат, а всеки наивник им се връзва.

16

Анонимен

преди 5 години

Тази уж страдала баба, е успяла да умори дъщеря си, че се и оплаква сега, защото вече няма кого да тормози.

15

Анонимен

преди 5 години

Виждаме пълното отсъствие на държавата. Пенсионерка в плен, непогребан труп и 35 годишен наркозависим, който не се лекува. Там вече не е България, там е територия.

14

Анонимен

преди 5 години

Икам едно нещо да попитам " многострадалната " баба: " Доволна ли си, че си надживяла дъщеря си? Доволна ли си,че болната ти от рак дъщеря е умряла преди тебе?"А е - ДА, значи си отвратителна жена и майка!

13

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен Продължение от номер 11:Но младите хора проглеждат - по - добре да живеят на квартира, отколкото да се молят и падат на колене на някой от родата заради някакъв си скапан имот. А понеже дадени баба и дядо имат по няколко деца и внуци - там подялбата е доста жестока, падат всички маски, включително и на подмазвачите. Но има и млади хора, които не искат да падат на такова ниво заради сродници и имоти - живеят достойно под наем/на кредит, и обръщат гръб на имоти и наследници...

12

Таня

преди 5 години

Гледах тази жена по телевизията, говореше с толкова мъка....направо ми бръкна в душата и сърцето! Как може такова отношение от собственото дете! Такава жестокост, дъщерята и внука я взели, за да и взимат парите и да я оставят да умре от глад....Такава тъжна съдба никое човешко същество не заслужава! Хората станаха ужасно жестоки!

11

Обективен

преди 5 години

Много се съмнявам, че тази новина е истина. Виждал съм такива хора, които се оплакват как са гледани, а нищо вярно нямаше в думите им. Как ли би се почувствал всеки от вас, ако един ден научите, че някой от възрастните, които живеят с вас е казал за вас, че го биете, че му взимате пенсията, че не му давате храна и т.н. Не е особено трудно да се разбере дали тази жена е била системно недохранвана, както твърди. Засега освен нейните думи, друго по този въпрос няма.

10

Анонимен

преди 5 години

До АнонименНе бързай да обвиняваш починала - не знаем каква е предисторията. Тъжна новина е това, но знаем всички много добре, че животът не е лесен. А и да знаеш, че има големи манипулатори сред възратсните - няма значение какви са- родители , баби и дядовци... Има и млади семейств аи млади хора, които живеят скромно и въпркеи това- те НЕ се оплакват!Знаеш ли как злорадстват тези сродници и възрастни, които гонят собствените си деца/ внуци, когато те НЯМАТ свой дом, а са на квартира?

9

ет. с.

преди 5 години

колектива в етаж. собственост защо не евзел нещата доброволно да помогне.И тия грижи какво чакат.

8

бай Х

преди 5 години

кви родители бе става дума за 50 и 80 годишни хора ......тва да обвиниш 80 годишна баба, че не е възпитала 50 годишната си дъщеря ....ми изглежда откачено ..... меко казано

7

Анонимен

преди 5 години

"Вдовицата не пожелава своята съдба никому: "Никога не оставяйте майките си, дори и на чужд човек."Точно пък нейният случай е доказателство за това, че понякога е по-добре майката да не се гледа от "свой човек". Ако беше в Старчески дом, поне нямаше да седи на -20 градуса и да яде по един хляб на седмица, да не ходи до тоалетна и да не може да излиза.

6

От 5

преди 5 години

Не знаем какво е положението, много е лесно да се обижда и обвинява ( в ТОЗИ СЛУЧАЙ!) починал човек - починала Снежина. Но за да има и такив аизостанали родители, можем да кажем, че това НЕ е само по вина на " наследниците", а и на самите родители. Има немалко родители, които изоставят и ГОНЯТ децата си, а освен грижа, плащане на сметки и храна такив ародители и баби и дядовци имат имат високомерни изисквания към децата си- едва ли не козируване и покланяне доземи

5

Анонимен

преди 5 години

Жалко... не е добро такова отношение, но не знаеме каква е предисторията...Напоследък доста "наваляха" новините за измамени от ало измамници стари хора. При нашия вход, синът на една възратсна жена,постоянно предупреждаваше майка си да НЕ вярва на ало измамници, тя обаче си знае своето. Няколко пъти беше прецакана (въпреки непрестанните съвети на сина й!) и тя даваше пари на ало апаши. Даже отивала да иска " допълнитено" пари от съседите...Накрая синът й взел пенсията, той й пазарува храна

4

Анонимен

преди 5 години

А дали дъщеря и не е виела от болки?

3

ХА-ХА-ХА !!!

преди 5 години

Селата са толкова обезлюдени вече, че като умре някой го откриват чак, когато замирише на *** ...

2

Анонимен

преди 5 години

Явно синът й също има нужда от помощ,лечение на наркозависим и намиране на физическа работа поне 5 г.,за да е уморен и не се върне към наркотиците.

1

Анонимен

преди 5 години

Тази жена не е за старчески дом, а за друг вид дом.И медиите да се подведат под отговорност за разпространяване на обвинения срещу починал човек, който няма как да се защити.