24

Анонимен

преди 5 години

Ще видим като пукне Сорос кого ще обвинявате, невменяеми червени шемети?

23

Анонимен

преди 5 години

ДА ИМ ДАДАТ В ЗАЕМ ОНАЗИ С ГОЛИТЕ Ц-И-Ц-И

22

Solar Power

преди 5 години

До 17: Какъв Сорос човек ! За това е виновен Костов и американците които не са кацали на луната :)Сред нас има скрита раса от рептили. Много вероятно ти да си от тях :)

21

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен20Всеки момент нещо се случва в световен мащаб.

20

Анонимен

преди 5 години

Квото и да си говорите тука, всичко случващо се в момента бий на голям сблъсък в световен мащаб.

19

CUK

преди 5 години

VUCIC E RUISKA PODLOGA I RUSKI SHPIONIN,ZARADI KOETO POLUCAVA RUSKI PARI,NO V EVRO I DOLARI.

18

Анонимен

преди 5 години

Какавто е Вучич такъв е и руския му колега. Несменяеми *** яхнали народа си.

17

Анонимен

преди 5 години

Плащай Сороше, плащай !

16

Луд

преди 5 години

200 протестирали в Сърбия-***, 100 протестират в България-народа. Бре каква комунистическа логика.

15

Анонимен

преди 5 години

Путинските *** щедро захранвани заквасени рубли плюят и пръскат ли ги като обезумели, защото дори Беларус разбра каква е прегръдката на мечката, нищо добро не те чака и Лукашенко се чуди как да избяга от тях.А за сърбите, те бяха най добре при Тито които се скара със сатрапите в Масква и Югославия не беше под руски миризлив ботуш като останалите комунистически държави и пътувах и работеха на запад. А от както са с Москва от 1991 г. Загубиха 2/3 от територията си и ще губят още.

14

Анонимен

преди 5 години

До 11Сорош е в Сърбия още от времето на Тито - нито се води, нито се кара !Апропо, да си чул някога, че сърбите искат да влязат в Евразийския съюз на Путин, както тукашните русофили !

13

Гледна точка

преди 5 години

И сега аз питам:"Има ли погроми и унищожавана на чуждо имущество, както във Франция?".Няма!!!Защото ценностите и мисленето на протестиращите са съвсем други!Защо няма погроми и в Унгария? Да кажем, че Сорос ги поддържа. Е какво му е лошото да поддържаш МИРНИ протести? Във Франция лично видях как между протестиращите се веят руски знамена!!!

12

Анонимен

преди 5 години

Платената вечерна разходка на стотина зорошоиди от 2-милионен Белград не може да се нарече масов протест.Масов е ако излязат поне 200 човека. Какато беше при Орешарски.

11

Анонимен

преди 5 години

Дедо Зорош пак е развързал кесиията с миризливи еврейски доларе.

10

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 8Хи-хи-хи-хи.............ПРАВ СИ...........всеки народ си заслужава парвителството!!! Справка - България!!! От това по-добър пример........ЗДРАВЕ МУ КАЖИ!

9

Анонимен

преди 5 години

Е, остана една държавица, която не е под ботуша на еуропейските клошари и краварския обор и........готова "цветна революция"!!! А ако Вучич отвърне на протестиращите така, както отвръща француската полиция ЗНАЕТЕ ЛИ КАКЪВ ВОЙ ЩЕ СЕ ПОНЕСЕ!!!! Ха-ха-ха-ха...........ГОСПОДИ, има ли още заблуден народ, когото тия нагло-саксонци да не са излъгали, ограбили и после захвърлии...........ама явно будалите още не са се свършили!

8

Анонимен

преди 5 години

Сърбите са едни смешници. Избрали са си отявлен путинист за президент, а искат да няма насилие и да има свобода на медиите.Вучич не е паднал от небето. Избран е от самите сърби. Всеки народ си заслужава управляващите!

7

Калеко Алеко

преди 5 години

Познатите балкански тарикатлъци, хем искат да са в Европа, хем по стар навик ги влече и към "панславянски ценности", че и апетитите им не стихват, колко войни разпалиха в Европа, а сега пак риват като приклещени ... !!!

6

АнонимеН

преди 5 години

СЪРБИЯ Е НАЙ-КОМУНИСТИЧЕСКАТА ДЪРЖАВА НА БАЛКАНСКИЯ ПОЛУОСТРОВ!НАЙ-КОМУНИСТИЧЕСКАТА ДЪРЖАВА В ЕВРОПА Е БКП РУСИЯ СЛЕДВАНА ОТ БЕЛАРУС!

5

СМЯХ

преди 5 години

ТОВА СА ПРОТЕСТИ ФИНАНСИРАНИ ОТ СОРОСКАТА--НЕЩО КАТО НАШИТЕ СЕДЕСАРСКИ ПРОСТАЩИНИ--И ДО КЪДЕ СТИГНАХМЕ-ПОДСКАЧАЩИТЕ БЪЛГАРИ НАПЪЛНИХА ГРОБИЩАТА...