18

firebg

преди 5 години

Опасно е да си на газ!

17

Анонимен

преди 5 години

Руската газ е опасно нещо! Във всеки един смисъл!

16

Народна Просвета

преди 5 години

До БобиБОБИ баце, обясни НА ПОСТРАДАЛИТЕ колко не се взривява кое И КАКва КОНцентрация трябва да достигне, за да го запали АВТОМОБИЛНА СВЕЩ, УЙкипедист.

15

Какво става?

преди 5 години

Или освободителните движения сред народите под руско робство са се активизирали или (по-вероятно) газопреносната им мрежа е занемарена ,както всичко друго в русия.

14

Боби

преди 5 години

Експерти1. Бутилки за Пропан Бутан - Практически не се взривяват нито тези които са направени от МЕТАЛ нито по-новите направени от Стъклопластика - при пожар или много силен удар(катастрофа с кола) или вентила избива или най-слажата част от Стъклопластиката се скъсва и като *** изхвърля струя газ/течност 2. МНОГО СИЛЕН ВЗРИВ на ГАЗ(Метан) или газ Пропан-Бутан става при достигане на концентрация 1:17 с въздуха - приблизително такава е в цилиндъра на автомобилния моторДано да не се случва!!!

13

Народна Просвета

преди 5 години

До Техник газобясни на ония двамата в кърджали преди 4 години как не се взривява газова бутилка. статията я има даже и тука в архива.

12

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

До Техник газчиче, и на умрелите е ясно че тия експлозии стават при колхозен тунинг на съществуващ газопровод, като ония у нас дето се беха изхитрили да си направят колонка да си зареждат газовата на колата в къщи.

11

Анонимен

преди 5 години

Пореден атентат,който властите ще крият

10

Анонимен

преди 5 години

До АнонименДо 4Монголоидите отдавна са демонтирали печките с дърва и се топлят с парно. Ние ще трябва да си правим такива.

9

Техник газ

преди 5 години

Моля автора на статията да бъде коректен: Газова бутилка не може да гръмне, освен ако ако няма пожар. По-добре да изчакаме първите резултати от разследването. Запушените вентилационни отвори във външните стени и прозорци могат да доведат до опасно акумулиране на газ вътре жилището при неизправни или оставени без надзор уреди.

8

Анонимен

преди 5 години

До Гледна точкаОня ден взрив на газ със смъртни случаи и разрушения имаше и в Париж. Това пропусна ли го? Колкото до останалото, което си изброил, явно си запознат много добре с него. Може би е от личен опит?

7

до гледна точка

преди 5 години

шшш стига си си помпал сам плюсове бе...

6

гого

преди 5 години

айдеее отече се, стръвта е пусната и антируските лапнишарани захапаха....

5

Гледна точка

преди 5 години

В Великая рАссия война им не тебе!Трепят се по улиците, млатят се на път и крастопът, наливат се с Боярешник, въдят СПИН, бомбят се по блокове, умират като наркомани, съешават се с животни... Вабше идилия полная, защото важното е да слушат и се кланят на вожда. Путин цар наш, нашего царство!

4

до 3 и 4

преди 5 години

онзи ден взрива в Париж ще да е станал щото газа е бил руски....

3

Анонимен

преди 5 години

как успявате, докато прокапе някоя чешма в Русия и вече е отразено в Бг медиите. Що не пишете за Австралия, там надали не стават инциденти, битови криминални.....

2

А98

преди 5 години

Затова не се занимавам със газ, евтино е, но гърми качествено.

1

Анонимен

преди 5 години

В крайна сметка , колко са загинялите в падналия блок от миналата седмица- успяхали да спасят някого още.