20

Karcho

преди 5 години

Ne locho da dadech vtori chans na nqkoi deto e napravil grechka dano se naychat i nai veche nesa kradci ili izmamnici a chofiral bez knichka

19

Анонимен

преди 5 години

Браво на президента, пуска на свобода престъпници и ощетява държава с пари - поредни доказателства, че Румен е един обикновен чичка, на който по погрешка са му дали тази отговорност, да е президент.

18

Шико..

преди 5 години

Бре,тези комунисти много състрадателни били.Само 10 човека помилвали.Останалите затворници сигурно са много опасни за националната сигурност на Р.Б.

17

анонимен

преди 5 години

до анонимен 18Тиква е от женски род. Нинова осъдена ли е вече , че да я помилват.

16

Слаб Радев

преди 5 години

Почти забравихме за Носогодишната излагация на пзевдопрезидента Радев и пак ни го припомнят. Защо ?

15

ГУРЛЬО ПАРТИЕЦА.....

преди 5 години

Тихо. да коминтират тук могат само ХОМОСОЦИАЛИСТИТЕ от БКП

14

Пешо

преди 5 години

Редно бе и *** да свърши нещо!

13

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

И поп Киро Гюндяев го помилва... - издърпа му ушите...

12

Беселина

преди 5 години

Един и същи *** избълвал 13 коментара. Как не те е срам, жалък мазнико, дано се задавиш с жълтите стотинки! И дано си разбрал, че чекът от ул."Козяк" ще се позабави,старателен поплювко!

11

Анонимен

преди 5 години

Радев, какво става с отмяната на санкциите на руските ти началници?

10

Анонимен

преди 5 години

Навярно ще помилва и сина си - побойника.Както и баща си, дето блъсна инвали...

9

Анонимен

преди 5 години

Мисля че е грешка да се помилват. ..единия с наркотици другия с средна телесна..!!

8

Анонимен

преди 5 години

Още двама осъдени са помилвани в края на 2018 г. от вицепрезидента Илияна Йотова, показват данните на Президентството. Така помилваните от началото на мандата на Румен Радев са вече 10 душиЕми помилва такива като него - престъпили закона. Защото той като плюе другите институция, работи против България.И тези които е помилвал утре са на Централна гара да жепчийстват! Толкова ли му е кух пъпешьо?

7

Анонимен

преди 5 години

няма да бъдат опростени надвзети пенсии, майчински...които всъщност разни комисии са дали.пенсионери и майки не са бъркали сами в хазната..............но са опростени милиарди на зветан спасов, който сам си е вземал това, което хората са внасяли в банката му....., баневи,арабаджиеви......и т. н...................и т.н.

6

Анонимен

преди 5 години

А колко червени бандити милионери са помилвани пожизнено,без да влязат в съда,или са минали от там но без резултат като Масларова ,Бисеров, " хидроинженера",заменкаджията Сергей и......???

5

Анонимен

преди 5 години

Половината пребити въобще не си правят труда да ходят да ди изкарват медицинско и да се занимават с полицаи и съдилища. Загуба на време е, на побойниците им се разминава с глоба най-често. Именно заради това *** благоговее пред разни нискочелести мутрагени. Закривайте я тая ***.

4

Анонимен

преди 5 години

В чужбината не упомената тук, минимална присъда за средна телесна повреда 6 години! У нас 3 години е максималната! Но комент. Сега ми става ясно защо сме мутренски рай. Наказателния ни кодекс е подигравка.

3

Да

преди 5 години

До 1:Ти си тиква!Защото такива като теб само мрънкат и все този и онзи са му виновни!

2

Анонимен

преди 5 години

Пише се: Президентът помилва 2-*** затворници, а не 2 затворника! Бройните форми на С.И. от м.р. биват изучавани в основното училище. В гимназиите се учи за писането на есе, а и съчинения като цяло, както и на стил на писане.

1

интересно

преди 5 години

А дали след 5-6 год. ще помилва тиквата !!