70

ognyanz

преди 5 години

Одобрението на Бойко бавно, но устойчиво намалява. Времето му изтича. Докато при БСП има стабилизация, "пенсиониране" на вечните депутати, отстраняване на интересчиите като Георги Гергов от ръководството и местни клиентелисти като Бенчо Бенчев, от ръководството на структурите по места. Така че гербаджиите съвсем не са спокойни за резултатите от изборите през тази година. А загубят ли веднъж, тръгнат ли веднъж стръмно надолу, спиране няма да има.

69

Анонимен

преди 5 години

Защо две трети от населението не одобряват Борисов и искат да напусне вече политическата сцена, а в същото време БСП не мърда от своите 20 %?

68

оправител

преди 5 години

Бай ви не управлява,а изпълнява.Има разлика.Спирате потока-спираме.Купувати ни хрърчилата-готово!Дори немците се озъбиха на американският посланик,че непрекъснато се бърка за северен поток.

67

Анонимен

преди 5 години

Крадла Импексова вярвала в идеи и ценности ..И ги отстоявала 😂😂😂 ех.дневник ...

66

Анонимен

преди 5 години

Бойко Борисов и Корнелия Нинова са двете лица на една и съща политика. Дали ще е Той премиер или Тя - все едно и също е за населението на България.

65

Анонимен

преди 5 години

Какво става когато *** управлява проЗДи ?Резултатът може да го видите последните 10 години в БГ.Тотален разпад на Държавата и най-вече на Държавността.

64

Анонимен

преди 5 години

сега стана ясно защо из държавата от две години смърди толкова лошо, ми то, Нинова проветрявала!

63

Косю

преди 5 години

"Тя е действена, прагматична и говори ясно и рационално."Брях, къде ги видяхте тези качества?? Та тя е точно обратното.

62

дядо ставри

преди 5 години

Единият е три пъти министър-председател, бил е генсек на МВР и кмет на София. Другата я наричат г-жа лъжа и нищо не е направила освен да кряка в парламента и да спъва работата на правителството.

61

анонимен

преди 5 години

На 50 години вече е пресъхнала.

60

Lud

преди 5 години

До Анонимен"ГЕРБ Е ПРАВИЛНАТА ЛИНИЯ"Не съм сигурен, че е правилната, но в момента е единствената линия.

59

Курнелия е абсурд

преди 5 години

*** очевидно(може би без да иска) помага на Борисов, защото тъкмо когато на него започнат да му се клатят краката и се появява тя и започва да плаши хората, че тя може да стане министър председател. Въпреки, че е очевидно е, че народа (те и в БСП половината не я искат) никога няма да допусне *** да ръководи България. Това се вижда вече два пъти поред на избори.

58

Анонимен

преди 5 години

САЩ изнудват Борисов, използвайки тъмното му минало или да приеме офертата за F-16, или пада от власт!

57

аз

преди 5 години

Няма място за сравнение между големия признат и приет навсякъде по света Борисов и г-жа ЛЪЖА НИНОВА! С Борисов можем само да се гордеем, че го имаме, а Лъжа Нинова е срам и позор за България!

56

Колев

преди 5 години

БОРИСОВ СТРОИ,А НИНОВА КРАДЕ И ЛЪЖЕ---ТОВА СЕ ЗНАЕ ОТ ВСИЧКИ! ТАКА, ЧЕ ПРЕЗ ТАЗИ ГОДИНА ЩЕ ИМА ОЩЕ ДВЕ ПОБЕДИ ЗА БОРИСОВ!

55

Анонимен

преди 5 години

така си е без Миков БСП се срина.

54

Анонимен

преди 5 години

Бойко Борисов е класа, тая зад него е крадливо джубре.

53

миковист

преди 5 години

При другарят Миков всичко бе ясно със светла бира към светъл социализъм.А сега всичко е объркано.Другарката Нинова споменава няакви водки от които Борисов ни подиграва ,че сме като Колумб.Ами така си е то водката дава 4х4,но изключва навигацията.С Нинова сме до никъде.

52

Анонимен

преди 5 години

Цялата биография на Борисов е измислена и разкрасена.Истината е че беше слаб ученик, когото благодарение връзките на баща му, полковник от ДС, приеха в милиционерския развъдник в Симеоново за верни на партията кадри.Там поради сериозната си умствена изостналост го записаха в най-непрестижната специалност Пожарна безопасност.Никога не е работил, това за огъня са измислици.Беше изпратен да разстрелва труци в Исперих по време на Възродителния процес.След това Маргините го взеха за свой шофьор.

51

Анонимен

преди 5 години

*** днес ше се включи ли в митинга на електората си? Няколко целувки с *** ще и вдигнат рейтинга :)