12

ПЕНКО

преди 5 години

КАТО КАКЪВ ЦИПЪТ СЕ ПОКАЧИ НА ВЛАСТ ??? СРЕЩУ КАКЪВ ЕВРОПЕЙСКИ НАТИСК СЕ БЕ ОБЯВИЛ ЦИЦИПЪТ ??? КОЙ ГО ПОДГОТВИ ,КОЙ ПЛАТИ ЗА АГЕНТА НА САЩ И ЕВРЕИТЕ ЦИЦИПЪС ??? ДЕСНИ-ЛЕВИ-ДЕСНИ-ЛЕВИ ...ЕГАТИ КОМАНДАТА !!!???!!!

11

Барека

преди 5 години

Бареков по едно време разпространяваше снимки на Бойко по време на събранията в СИК и го пратиха евродепутат.

10

Анонимен

преди 5 години

Тиквата е сикаджийска мутра! С Ципрас ли ще го сравняваш?

9

Анонимен

преди 5 години

NE GI MISLETE GARCITE TE SA GO IZMISLILI

8

Анонимен

преди 5 години

Някой може ли да си представи Борисов да поиска вот на доверие?НикогаТой не се интересува някой одобрява ли го или не.Той не се интересува от нищо и никого. Важното е на него да си му е добре.Ако някой поиска вот, то Борисов си купува несъгласните. Пари има бол.

7

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 7Некорумпиран? Ти откъде знаеш? Друго се говори от самите гърци...

6

Анонимен

преди 5 години

Не споделям левите възгледи на Ципрас, но не мога да отрека, че той е изключително явление в политическия живот на Гърция. И за разлика от другите политици в тази страна се оказа доста гъвкав и най-важното- НЕКОРУМПИРАН!

5

Анонимен

преди 5 години

Меркел беше преди 2-3 дена в Гърция да признава разни нацистки неща, обаче явно не e признала достатъчно, хитри са гърците. Готви се нещо голямо НАТО здраво се разширява и все на Изток.

4

финтове?

преди 5 години

БЮРМ си смени името, но може да не види ЕС, гърците ще блокират приемането! Следва БЮРМ отменя приетото име и не спира да се заяжда д братския си съсед. Всичко остава, както преди, нещата вървят по мед и масло!

3

Анонимен

преди 5 години

Тъкмо военноморските ни сили се подготвят за най-големата в историята си морски маневри в Средиземно и Егейско море, та си викам, дали сега не е момента Турция да си върне обратно откраднатите от Гърция острови в Егейско Море?! Или да изчакаме още няколко месеца, докато Франция се обърка още повече, и да почнат размириците и в Германия, съчетана с политическа криза в Гърция ...? Какво ще кажете по този въпрос, братя българи?

2

ай сиктир

преди 5 години

Де го чукащ , де се пука пак отварят работа на големите началници да тичат и да "убеждават" подходящите дупетати. Поне с тоя номер в македонския парламент всичко мина според очакванията.

1

Анонимен

преди 5 години

При един вот правителството ще падне това би трябвало добре да го разбира Ципрас. По всяка вероятност точно това е целта, да се отърве от отговорност и някой друг да опъне каиша. Народа на гърция е против Македония депутатите и те са на това мнение. На какво се осланя Ципрас нямам идея.