498

Ееех времена

преди 5 години

Одеса, 1917 година. Рабинович закопава в замръзналата градина ковчеже с пари. Жена му му шепне от прозореца:- Какво правите, Исак, излишен труд, във вестника пише, че скоро ще дойде комунизмът и пари няма да има?- Е, аз ще имам...

497

До Ха-ха

преди 5 години

Комунизма го ненавиждаме безплатно! Малко ли сме мизерствали по онова време?!

496

предложение

преди 5 години

Тия дето шарят тоя паметник ги пратете на Путин. Той ще им предложи безплатна екскурзия в Сибир да рисуват по белите мечки. Белите мечки са един вид платно, което трябва да бъде изрисувано,за да може да е в крак с времето.Да им дадат кофа с червена и синя боя и нека ,, художниците" изрисуват американското знаме. А за още по отдадените ги очакват сибирски тигри,те също искат да са модерни.

495

До 538

преди 5 години

На 38 години съм, ходя със семейството си на църква всяка неделя. Шефа ми е супер пич, инженер съм в малка компания. Билетчето незнам колко е, карам нов РАВ4, малко дамска кола но за четиричленното ни семейство е идеална.

494

ха-ха

преди 5 години

До пишещи тука. Кажете колко ви плаща дядо ви Бойко да плюете Комунизма и да издигате в култ някакви си хлапета дето си няма друга работа ,та тръгнали да драскат паметници. Нека ви кажа една тайна тиийнейджъри. Бате ви Бойко е баш комунист дето е бил охрана на Бай Тошо, който му е дал куфарче с пари. Като Бай Тошо падна от власт,той си скъса червената книжка. Така че вие един вид плюете дядо Бойко като пишете тия работи за комунизма да знаете.

493

Tattoo Dick

преди 5 години

Някой може ли да ми каже от какво точно ни освобождава червента армия през ВСВ? Поробени ли сме били, окупирани и избивани от друга нация?! Моля обяснете ми!

492

дедо Ташунко

преди 5 години

Няма лошо. Всеки си е башка луд.

491

до 537

преди 5 години

Я кажи,а сега по времето на хубавата демокрация, млади хора да си виждал в църква,а не в кръчма? Мутрите робовладелци опс работодатели дето не плащат,зачитат ли човешкото достойнство? При Комунизма имаше работа за всички, всяко младо семейство получаваше апартамент от предприятието и можеше да си позволи евтина почивка. А сега за жилище теглиш кредит за 30 години дето не знаеш дали ще върнеш, само в София има работа, сметките за ток вода, топлофикация са УЖАС. Билетче 1,6 малко ли е???

490

Анонимен

преди 5 години

Няма как режим, който е антисоциален, който руши традициите, отнема собствеността на хората, не зачита достойнството им, убива невинни, руши църкви, забранява християнството, да е дълговечен.Всеки, който тръгне против Бога се проваля.

489

Анонимен

преди 5 години

По принцип комунизмът е строят, който се е задържал най-малко. Само 75 г. Най-нестабилният, най-неиздържливият строй. Светите отци са казвали, че комунизмът е масовият антихрист. А когато дойде личният антихрист царството му на земята ще продължи само 3 години и половина.

488

додраскащи паметници

преди 5 години

Тия дето са нашарили паметника трябва да платят глоба от 10000 лева за рушене на общинска собственост. Искам да им кажа,че не капитан Америка, Супермен или Дядо Коледа са дошли да освобождават България.В американската преса за пръв път пишат за поробен народ след потушаването на Априлското въстание от 1876г,но американци да са направили нещо за България тогава или сега?? А 518 е прав,че във Виена и Берлин има паметници на Съветската армия и не ги драскат или горят.Това е част от историята ни.

487

Анонимен

преди 5 години

До 100 рубли = 1 ДОЛАР106 йени = 1 долар

486

Анонимен

преди 5 години

Всеки нормален човек, дори гледайки съвецките игрални филми за войната веднага ще симпатизира на немците. Всички са с изгладени дрехи, нахранени, добре изглеждащи.А съвецките порове са скъсани, одърпани, мръсни, зле изглеждащи, гладни, жулещи само по 100 гр. водка преди боя.

485

Анонимен

преди 5 години

Прабаба ми е удряла с юмрук по масата и е викала "Аз съм фашистка!!!". Та това е станало след като е видяла опърпаните *** мърлячи, дето само крадяли и мародерствали.Разбира се тя преди това е видяла немската армия, която е питала "Може ли?", винаги си е плащала, и немците били винаги чисти изгладени и спретнати. Това, което най-много я потресло било, че немците всички били с ръчни часовници, което тогава се е считало за лукс.И идват съдраните, миришещи зле и невъзпитани *** порове...

484

Анонимен

преди 5 години

Те болшевиките едни русофили... Режимът е избил 80 млн. Руснаци.

483

Анонимен

преди 5 години

Трябвало е в нацистка униформа да ги "облекат". Нацистите са били по-жалостиви от тези пияни *** изверги.

482

Анонимен

преди 5 години

До 524А да си видял маршал Толбухин да марширува по булевард Толбухин, та са му сложили паметник на сред София !?Та затова питам, дали в Москва и Ленинград има паметници на българската армия, за приноса и' за крайната победа над Хитлер, както в София, Пловдив, Бургас има на съветската армия ?

481

Анонимен

преди 5 години

До България е във НАТОЗащо не опиташ да го взривиш? Нямаш дупе за такъв "подвиг"! Гнъсавец!Аз не съм в НАТО - престъпна организация, която избива мирни граждани! Аз съм се клел на Народна Република България!

480

Анонимен

преди 5 години

Някой знае ли, че през ВСВ нашата славна войска се е била срещу руснаци и сме ги разбили?В битките на Драва немците са хвърлили срещу нашите ... власовци! Смазали сме ги!Ето сега някое русофобче ще изпита сложни, смесени чувства! Да се радва ли, да плаче ли...

479

АНТИКОМУНИСТ

преди 5 години

45 години им копувахме скапаните бракми москвичи