43

Анонимен

преди 5 години

От това, което гледах:Кулата ок изглежда вечер, имаше ефекти, гайдите ок, *** малко с модерна музика, биваше, тези ученици защо крещяха незнам, то се чува, защо трябваше да викат. Тези дъждобрани, малко смешна работа, защо с дъждобрани опаковани, това не го разбрах, всички цветове, ок, *** с дъждобрани от битака изглеждаха. Както и дае малко бъркоч както каза един човек. Имаше и интересни неща, но и много сбъркани.

42

Анонимен

преди 5 години

да се надяваме всичко да е добре, но 200 тона на мост, мммм незнам кой го е измислил, явно са изчислявали, но за мен не е много нормално това.

41

до гробокопач

преди 5 години

Добре, че са селяните, да има какво да ядат гражданите.

40

Анонимен

преди 5 години

Оригиналното ВМРО - убийци и терористи. Днешното ВМРО - слуги на ДС. Както ВМРО, така и Атака и останалите националисти са дело на ДС. Нашите националисти са на заплата при ДС. Официални представители на ДС са Доган и Пеевски. Крякащите по улиците закачулени националистчета работят за политиците ни. Младежките партии, футболните агитки - всички тези юнаци заработват като шпиц бригади и провокатори, за което получават заплати от ДС и политиците.

39

Анонимен

преди 5 години

А бе като го изгледах, сега си мисля вече, че това с двете прасета май щеше да е по добро

38

Гробокопач

преди 5 години

До АнонименАз не съм гласувал за Славчо, май.муно;))), за никой от тия не съм гласувал. Просто гледам, как вие, селянчета, осирате града ми, но един ден ще ви изгоня от него. На Пловдив, повече от 100 -150 хил души не с аму нужни. Сега 1 млн. селяни го населяват. И какво стана на края? Накрая Бойко Кратуната от Банкя се яви кандидат за депутат от Пловдив и спечели изборите!;))) От Банкя!;))) Нъл разбирате, че тия тарикатлъци, един ден ще ви ги избия през носовете, заедно с майчиното мляко!

37

Анонимен

преди 5 години

Кукери с цветя по главите... сигурно са някакви толерантни кукери. Ансамбъл Тракия, ако не бяха го обявили нямаше как да разберем. Вместо с народни носии и бг хоро, се изявиха с... танц в унисон с модерните технологии!?!?А Пловдив можеше да покаже цялата история на цивилизацията. Жалко, много жалко и безлично

36

Анонимен

преди 5 години

Драги националистически ***, в Пловдив повече едва ли ще управлявате. Ще се наложи да се задоволите само с Банско.

35

Анонимен

преди 5 години

Опа - славчовистите и националистическите *** сами се издадоха - стига само да ги закачи човек малко и сами се издават.

34

до 47

преди 5 години

Ти говориш за миналите избори, а аз - за по-миналите. На по-миналите цялото Столипиново под строй - за "войводите". И един въпрос към Каракачанката: Абе Каракачанка, защо си изгони избирателите от Войводиново? Тези хора ви дадоха селото на тепсия, бяха коректни към вас, а вие им бутате къщите... Това е, да чакаш от националисти благодарност. Оригиналните ВМРО са убийци и терористи, използвани като наказателни бригади за терор над населението. Днешните ВМРО и националисти са ДС ***.

33

Анонимен

преди 5 години

Ох, всички ги знаят колко са културни пловдивчани....

32

Анонимен

преди 5 години

Толкова мизерно и сиво откриване сигурно не е имало досега - кула на кръстовище, найлони, някакви аматьори-самодейци, кметът не може да си прочете речта... Толкова ви е културата - половината пари откраднати, другата половина разхвърляни за каквото дойде и както стане.

31

Анонимен

преди 5 години

Този девиз е доста джендърски. Само джендърите развяват знамена с всички цветове. Всъщност, кой ли плаща това шоу????

30

Анонимен

преди 5 години

Гледайте, гледайте, какво става в коментарите - *** четат морал. Ха-ха!

29

Анонимен

преди 5 години

На по-миналите местни избори ВМРО и Славчо бяха купили цялото Столипиново - там гласовете за националистите бяха над 80% и пак загубиха. Оттогава нещастните националистчета чакат да цоцат само от едното Банско и още не могат да го преглътнат. Мноого им се ще на "войводите" да припечелят малко европроектчета в Пловдив, но като гледам, няма да ги огрее. Много пловдивчани още сънуват кошмари от управлението на Славчо. Хайде хейтърчета, със здраве...

28

Анонимен

преди 5 години

" Културните " пловдивчани са там, за да чакат безплатни одеяла и шалчета. Търсят изгода и мръзнат на светещи лампички... :-)

27

Гробокопач

преди 5 години

До АнонименКултурата няма нужда от столица, тя е онзи вътрешен порив към съвършенство, самоизвисяване и вечност. Човекът над преходността си и тленността на времето, това е Културата.

26

Анонимен

преди 5 години

Хе-хе, троловете пак са се активизирали. Хе-хе.

25

Рамзан Кадиров

преди 5 години

We are WHITE color!

24

Анонимен

преди 5 години

Пловдив е Европейска Столица на Културата.