111

Анонимен

преди 5 години

"На пример"Пише се "например". Слято! Иначе може да замениш със "За пример". Ще постигнеш пак такъв ефект, всички ще разберат какво искаш да кажеш, обаче няма да изглеждаш глупав.

110

мижи да те лАжем

преди 5 години

50% от българите живеят с 390 лв. месечно--------------------------------------------------------------Мизерстват с 390 лева месечно е правилното.

109

Анонимен

преди 5 години

И понеже в момента парите са яко концентрирани предимно в простолюдието (спортисти, мутри, държавни наредаци хрантутници и тем подобни), значи те харчат "за култура" и се опитват да станат новата Висша класа на обществото. Видяла жабатa, че подковават коня, та се наредила и тя. И всеки обеднял лесно го водят за носа, разни външни чужди за България хора му обясняват как някакви бежанци ще го залеят на орди, ще го ислямизират, т.н. Наливат му християнски простотии в кyхия чайник и го учат да мрази

108

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен1974 г България е 4.7 милиона според преброяването.

107

Анонимен

преди 5 години

да крадеш е ПРЕСТЪПЛЕНИЕда крадеш много е БИЗНЕСда окрадеш цял народ е ПОЛИТИКАда ограбиш цялата планета е ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКА ЦЕННОСТ.

106

култура ми Янко

преди 5 години

Къде сте тръгнали да се сравнявате с бели хора, изградили бели държави ?!Б.Б. колко пъти е бил на опера ?Да покажат по тв, как приличаме на хората на Запад от Виена.

105

Анонимен

преди 5 години

Ами браво би герберастията!390 лева = 195 евро.Няма друга държава в ЕС, където хората са с такъв прекрасен стандарт.Айде честито и за много години и пак да гласувате за Баце.Щото иначе дига кръвно. На мама сладкото комунистче.

104

бо тик вун

преди 5 години

направих ви толкова богати, че трябва да ми се кланяте като на бог и да славите името ми дон рапоне.

103

Анонимен

преди 5 години

България преди 1944г. - 5 милиона население (и това след като стотици хиляди български мъже са загинали по време на многото войни от 1900г. нататък), проекция - до 2000г. България да е 20млн - такива са били темповете на раждаемост ! През кoмyнизма по колко деца са правели хората - по 1-2 ! А преди това са правели по 5-6-7-8 че и повече!

102

Анонимен

преди 5 години

Пенсионерите с трудов стаж преди 1997-*** да се сърдят на Жан Виденов и партията му.БСП занули пенсиите и пенсионните фондове.Що се сърдят на ГЕРБ?

101

Анонимен

преди 5 години

Фашистът Иван Божков отрязва главата на ремсистката Вела Пеева, която доставя за опознаване на командира на жандармеристите, а след опознаването поставя главата на всеобщ показ.

100

Анонимен

преди 5 години

Взривяват български църкви!Избиват цялата ни аристокрация - архитекти, доктори, бизнесмени, хора на изкуството!Превратаджиите от 9 юни избиха без съд и присъда 25 хиляди комунисти заедно с техните семейства и деца. Гео Милев те го убиха.

99

Смирен депутатт

преди 5 години

Беден и неук лесно се управлява,с 560лв минимална заплата-450лв чисто се живее прекрасно в България,да не говорим че с 207лв минимална пенсия и то със стаж пенсионерите живеят един охолен живот.

98

Анонимен

преди 5 години

Българина върти западна кола беенве и фауве, кара по магистралите прави тапи и излиза в чужбина, а пенсионерите меткат пачки от балконите.

97

Анонимен

преди 5 години

Нереалистично.НСИ отчита официалните данни,Колко хора взимат официално минимална заплата и остатъка на ръка?Това официалната статистика не може да го отчете. И другот е ,че в България сериозно се крият данъци.Като вземем предвид и колко хора получават пари от роднини в чужбина,общата картина става доста по-различна.С това не искам да кажа ,че всичко е супер ,но не в и толкова зле колкото често се представя.

96

Истината

преди 5 години

Коли,кръчми,почивки,екскурзии,празник след празник...а Мюмюн гледа,злобее,дращи по вестниците и плюе по монитора!

95

Анонимен

преди 5 години

БСП - теpopистиВзривяват български църкви!Избиват цялата ни аристокрация - архитекти, доктори, бизнесмени, хора на изкуството!Преди 1944г. сме 4та икономика в Европа!След 1989г. сме 44та икономика в Европа!Червени *** ! Анатемa ! Няма да ви бъде пpocтено ! Греховете ви са бpyтaлни ! Ще се пържите в aдски мъки !

94

Джемал

преди 5 години

Аз пати за лук и имамбаялдъ нямам... вие за 2000 турски лири на калпак пишете

93

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен104Траят си, щото знаят, че и толкова не заслужават.

92

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен102Що чакаш да те управляват?Не ставаш за нищо друго освен да те назначат по партийна линия в администрацията на някой соцзавод ли?