29

Анонимен

преди 5 години

Защо не останахте Македония ще викаме сверни хора ли кво !Северен Македонец дошъл в България хаха !България ви призна с това име Македония но езика ви е Български !Спазвайте договора и живи и здрави бъдете !

28

Анонимен

преди 5 години

До 12 ми те си пуснаха Албанците в държавата кой е им виновен България !Ако се бяха писали Българи сега щяха да запазят всичко а те лъжат и крадът какъв ще е края за тая държава !Да дойдат и да прочетът да видат че са Бългри да се разбираме ако не лошо за тях !

27

Анонимен

преди 5 години

Да но Македонски език няма и тука идва въпраоса ако се заядат с нас и не спазват договора или нещо се направят на велики от двете страни ще ги смачкат във врата им дишат Албанците !Северна Македония може да се сдобри с Гърция но да си сложи таралеж в гащите !Докато влязат в Евросъюза ще минат години !

26

Make

преди 5 години

Е сега макета яко ви дупе! Европа чака да включите с парични вноски и работна ръка.

25

Поп Андрей

преди 5 години

Брюксел и Фашингтон, ако те похвалят, трябва сериозно да се замислиш.................

24

Философ

преди 5 години

Поредно доказателство, че каквото Брюксел и Вашингтон решат, става. На македонците, като на дървени глави, обаче им трябваха 27 години, за да вдянат. Трябва да им се признае, че са по-твърдоглави от който и да е друг на Балканите. Да видим сърбите колко ще издържат за Косово

23

Китан

преди 5 години

До Merkel, е ние искаме да ни плащат като на Немците!!!

22

Merkel

преди 5 години

Ме трябват ни , да плащат на НАТО вноска и после като евтини гастарбайтери да идват!!!

21

Анонимен

преди 5 години

И КАК се решават споровете? Македонците бойкотираха референдума за името. Което значи, че референдумът се е провалил. Но на Брюксел това не му хареса. Те искат Македония задължително в НАТО.ЗАТОВА, ВЪПРЕКИ ВОЛЯТА НА НАРОДА БРЮКСЕЛ КУПИ НЯКОЛКО ДЕПУТАТИ, КОИТО ПРИ ГЛАСУВАНЕТО ОБЪРНАХА ВОТА. И независимо от волята на македонците ги набутаха в НАТО. Това ли е прехвалената европейска демокрация? Същото е и у нас. Американците и ЕС бяха против Южен поток. Резултатът е известен.

20

Наблюдател

преди 5 години

То пък едни македонци...

19

Анонимен

преди 5 години

Дават ги за пример ,щото в нашата държава има ***,или мъже с женски наклонности,или продажници...Гърци и македонци решават,българите гледат ,тях не ги касае...А моста баба е Битолчанка и никога не е споменавала нищи друго ,освен ,е е българска македонка ,щото дори и не си е мислела ,че може да се стигне до тукНещастни и продажни,както винаги български управници,без капка българско самосъзнание...Или просто казано гейове...

18

Успех Ч

преди 5 години

Да, първата стъпка на разграничаване на Коминтеновския сърбомакедонизъм от античното наследство на гърците е направена. Сега, за да им се отворят реално вратите към ЕС, трябва да направят и втората стъпка - да признаят, че са наследник на българската държавна история и култура и да скъсат с ретроградната антибългарска сърбокомунистическа пропаганда !

17

ПО Кротко

преди 5 години

В Северна Македония живеят предимно БЪлгари . Територията Македония има предимно БЪлгарско население с типичен Българо Македонски диалект /вижте архивите на Османската империя.Северна Македония включва Пиринска и Вардарска МАкедония.

16

Родените за Роби

преди 5 години

винаги са за пример! Българи и макета - една и съща психо-нагласа...

15

🇧&#1

преди 5 години

Horata ot makedonia sa bili BLGARI i ste ostanat BLGARI

14

Модерен

преди 5 години

До Цар СамуилМакедонците са били българи. Сега не са. Както и австралийците са били англичани, но сега са австралийци. За правото на самоопределение не се ли е говорило във вашата древност

13

Анонимен

преди 5 години

Присъединяването на последната част от Европа към ЕС - Западните Балкани да започне от Македония. Изглежда възможно

12

Анонимен

преди 5 години

А Тиквата не го ли дадоха за пример.

11

Анонимен

преди 5 години

Летен вопъл от Северна Македония:- Дайте друго име, измрзнавме!

10

Идеалист

преди 5 години

Пътят на Велика Албания е отворен. Скоро джамиите, които се строят със саудитски пари ще стигнат до България. България завинаги загуби Македония. Предатели на националните интереси - ГЕРБ и ВМРО.