11

Он до 4

преди 5 години

Много са ми интересни такива демагози като тебе. Да му вземели книжката за да не пие и да кара ХАХХАХАХХАХ. *** книжката кола не кара бе! Или 1000000лв. глоба..ми ходи му вземи глобата! Той няма нищо на свое име... По този начин не се намазват истинските виновници, а обикновените хора страдат.

10

Архимандрит Груйчо

преди 5 години

До На всеки (кило)метърТо и катаджиите, дето взимат подкупи, трябва да бъдат съдени за същото...

9

Архимандрит Груйчо

преди 5 години

Почна да се усеща народа, ама дълъг път още трябва да извърви...

8

Он

преди 5 години

Дава, от край време предателството е било характерно за българина. Жалък и *** народец....

7

0.61 0.68

преди 5 години

През 2009та карах рено 11 и бях на 18. писаха за 0.61. намерих връзка , искаха 4000 лв да събориме акта. не че не исках, но нямах. през 2011 вече карах ауди а3 , писаха за 0.8 . станаха 10 000 ,гд колко самата кола към тогавашни мащаби, но на базата че е 2001 .. след 2011 началото прекратих практиката да се управлява мат .. 2017 щях да взема златен талон , ако не беше един фиш от 2016 зааа.. неработещи крушки на регистрационната табела . Междувременно, извадих "А" и "Ц"

6

На всеки (кило)метър

преди 5 години

Такива индивиди са тумора на България. Има ги навсякъде, във всеки отрасъл. И други подобни ще го оправдаят.

5

Анонимен

преди 5 години

Интересно е каква заплата взима един лаборант?

4

Анонимен

преди 5 години

Тези трябва да се съдят за умишлено убииство. Представете си колко убиици са пуснали на пътя за по 500 лева вместо да им се вземат книжките за да немогат да пият и да карат. А тази даже е пусната под гаранция. Да ви имам държавата и управниците. Така се получава когато мутрите си имат държава.

3

Анонимен

преди 5 години

Този лаборант е разобличен, защото явно е някакъв шанаджия. Иначе към всяка една лаборатория за анализ на пробите за алкохол и наркотици, има човек наречен алхимикът. Капва една капчица от тайното вещество и тестваният става чист като второкласник отпил от бирата на баща си. Като една част от това се прави на добра воля, за да се оправят колеги и разни други пияндурници на държавна хранилка. А ако е някое синче, или някой йоско,се развързва дебелата кесия.

2

Анонимен

преди 5 години

Браво на шофьора, правилна постъпка!

1

Щерю

преди 5 години

Ето как някои хора са се оправили в живота - с много, много, труд...