25

Истината

преди 5 години

Истината е, че не се знае какво е ставало. Може да е така, както казва тази жена на 85 години, а може и да е точно обратното. Лично съм виждал как стари хора се оплакват, че не ги хранят, че не знам какво си, а всъщност децата им полагаха огромни грижи за тях. По правило хората вярват на думите на оплакващия се, а не на човека, който го гледа. Премръзнала била жената след като дъщеря й починала и нямало кой да я гледа. Преди това няма такова нещо. Това не ви ли накара да се замислите?

24

Анонимен

преди 5 години

Нали за всичко обвинявайте и се подигравахте на турците и ромите,кво стана сега българи заключили майка си,като куче

23

Цонко

преди 5 години

Както се грижите за родителите си, така децата ви ще се грижат за вас! Не напразно на времето я учехме оная приказка за копанката. За да живееш достойно на старини, трябва да живееш така и на младини. Живейте си живота на 35 но помнете, спомените не топлят! Свещен дълг на всеки Човек е да се грижи за родителите си!

22

много ясно

преди 5 години

Внукът, 34-годишният Иван Атанасов, е единственият роднина на тормозената жена, предава БНР. Той е неспособен да се грижи за нея, коментира кметицата Пенка Конакчиева:"Криминално проявен. Не може да полага грижи.И внукът, една стока като майката.

21

Ceci_

преди 5 години

Ех ако бяха приели истамбулската конвенция...

20

много гадно

преди 5 години

В случая над възрастната жена е издевателствала дъщеря ѝ. Принудила я да продаде всичките си имоти жилище в Пловдив и земеделските земи, прибрала я в къщата в златаршкото село Росно, заключила я, взела ѝ личната карта и дебитната, по която е превеждана пенсията.От ясно, по ясно !

19

Анонимен

преди 5 години

Има си начин, законно, дъщерята да беше накарана да гледа бабата - осигуряване на храна, отопление, лекарства.Това е било по соца, а знам, че идва още от царско време.Бабката, като е сгрешила, сама си е виновна.

18

До burzum

преди 5 години

Хем си прав,хем не си,и аз гледам дядо си в момента ама като се замисля всеки ден за него е дар от Бога и може и столетник да стане,пък аз че съм на 35г и моето време лети никой не ме пита...та така...опит...

17

Цонко

преди 5 години

Ами сега де, не са роми, и турци не са...сигурно са соpocoиди!А преди 20, 30, 40...години никак не беше срамно да си пратиш родителите в старчески дом и хората масово го правеха без капка свян. Имаше и такива яслени групи дето си оставяш детето в понеделник и го взимаш в събота. Не можеше да се доредиш да си запишеш детето там. Най-добре отношенията между хората по онова време е описал Радой Ралин с "Човек за човека е брат, разбра ли бе гад!"

16

Анонимен

преди 5 години

Мое купим Грипени и Ф-16 за да идем да освободим Крим, ама кой ще освободи българите по селата от скотския живот май няма са краварите и евроатлантиците.

15

Анонимен

преди 5 години

Не е нужно да си прочел дори половин ,, Винету " , за да знаеш : Милиардите / богатството / на българите по конституция се прахосва от Бойко Методиев Борисов и компания ,, Олигарсите " !

14

Анонимен

преди 5 години

Преди има няма 20-30 години да пратиш родител в старчески дом беше срамно. А сега е желано и от гледаните и от гледащите... Нямаме време и сили за най-близките си, а за какво тогава живеем - ядене, пиене, секс и интернет - това са целите в живота на повечето хора в днешно време. Да отгледаш дете - много стрес и грижи. Да изпратиш достойно родител - голям проблем. И всеки вика няма пари,а, имаме пари за айфони и коли, но за важните неща няма... Ценности.

13

Анонимен

преди 5 години

До BurzumАбсолютно вярно! Това че дъщерята очевидно е била психически съсипана, и в следствие на това е починала, се споменава едва - едва в едно изречение, което е най-вероятно да го пропуснеш... Доказателство за манипулативната сила на медиите!Много е натоварващо човек да гледа болните си близки, и не защото е жесток, а защото му е много тежко да ги гледа как страдат! За това в Гърция си наемат чужди бавачки да гледат техните възрастни, ама в Бантустана доходите не позволяват...

12

Вътко

преди 5 години

Едностранчива статия, реално нищо не се разбра. Замисляли ли сте се, че жертвите в тези случаи имат голяма вина, защото те са възпитали децата и внуците си. Например моята майка или аз, защо не тормозим баба и дядо. Защото ги обичаме, защото те са възпитали децата си и съответно по този начин и внуците си. Всички знаем, че може да разчитаме на тях и когато дойде време ние да помагаме, с ходене по лекари, осигуряване на лекарства и тн. ние сме там и действаме без да се замисляме.

11

Анонимен

преди 5 години

Тикво бойчО , откажи се от една бомба закачена на F-16 , за помощ на такива хора !

10

Анонимен

преди 5 години

Вижте се колко пари струва те!

9

Анонимен

преди 5 години

Евроатлантически избиратели продали са каквото имат и са обърнали парите в капитали, но не е потръгнало и са фалирали със такива в САЩ е пълно ровят в кофите и се топлят прави до един варел запален със тор вътре, ако има въобще има варел наоколо под моста.

8

Анонимен

преди 5 години

Всички говорят за промяна. Промяна няма да има никога по нашите земи. Това си е манталитет, народопсихология.

7

Burzum

преди 5 години

От всичкото това нещо разбрах ,че жертвата е уморила мъчителката си.... хахахаха...идея си нямате колко гледачи умират преди тия болни стогодишни ком.пири... аз съм гледал дядо си на такава възраст ...пожелавам на всички сладки фейсбуци дето ще кажат горката жена да им се наложи да пропилеят няколко години от живота си по тоя начин...но едва ли ще стане тъй като обикновено на такива състрадателни душици им изниква неотложна заетост когато се наложи ...та така...от личен опит...

6

Анонимен

преди 5 години

Докато Румен Радев под крилото на *** техноимпекса от БСП се занимава да прикрива баща си, газещ инвалиди с мощния си Мерцедес като кучета, потулва случая с любовницата си деса от странджанската аграрно - дивашка прерия, а синковецът бие свои връстници в столична дискотека както каубой бие степно прерийно куче, старците биват измъчвани от своите наследници, студ, глад, криза, мизерия! Оставка на ***!