65

Анонимен

преди 5 години

А къщата законна ли е?

64

Срама нямате ей

преди 5 години

Поне малко уважение към майките си проявете бе дивацииии

63

Българин

преди 5 години

Те деца не искат да раждат и гледат ,вие искате стари хора!Колкото и да лицемерничим,никой не обича стар,болен и грозен! Усещаш го, когато ти дойде до главата,иначе не вярваш!

62

Бивш българин

преди 5 години

Ето това са българите. Зло племе, краде, бие родителите си. Природно зли, скoти, масово с психически отклонения. Спасетието е терминал 2 и когато получиш гражданство да си изгориш българското и да забравиш. Тогава вече ще разбереш колко хубав е живота, далеч от мрака.

61

Анонимен

преди 5 години

Така си е възпитала децата, аз на единият ми дядо съм му чистил н.асраното легло и т.н. После ми обяснявайте, че възпитанието не е важно.

60

Анонимен

преди 5 години

Условията са ужасни, имаш личена медицинска сестра на разположение 24 часа, дежурен лекарски екип, храна по четири пъти на ден....Това измисли ли си го? Струва хиляди евра допълнително. В Германия нормалните старчески домове са мизерия, финансират се от Pflegeversicherung (много малко пари) и пенсията. Персоналът НЕ са медицински сестри, да не говорим за лекарски екип. Закуската е филия с маргарин и сладко от най-евтиното, понякога резен салам. Екскурзии, круз???

59

Василев

преди 5 години

Дъщерята малко ми прилича на сегашния бизнес политически елит, който си присвои всички активи да държавата и държи народа под ключ, тоест бабата, която е изработила благата!!!???В пълно дезинформационно затъмнение е българския народ!!!Агент Мики Рочи!ЦРУ!!!

58

АНТИ

преди 5 години

Голям тормоз е имала. Дъщеря ѝ я била.------------------------------------------------------------Правилно ли прочетох ?!Дъщерята бие майката.Бабата е имала голям късмет, че е още "на крака".

57

Анонимен

преди 5 години

През ден по медиите обявяват, че се издирват стари хора.Защо мислете, че се издирват?Отговорете си сами и недейте да плюете по дъщеря и, че държала вратата заключена.

56

Анонимен

преди 5 години

До ЖАН ВИДЕНОВАбе, гербер! Тогава левовете бяха в хиляди. И Жан Виденов беше няколко месеца. А сегашният геноцид продължава 10 г.2019г. Германия заплати 3000 Е, Бг заплати 250 Е. Нещо по въпроса?

55

Василев

преди 5 години

И да ви кажа една тайна, колкото по-малко яде един човек, толкова се чувства по-жизненоспособен и може да живее до дълбока старост, така че дъщерята е направила добре, че не е тровила майка си с мазнини и консерванти!!!Агент Глен Бобкинс!ЦРУ!!!

54

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 51Ти гледала си стар човек, ***?Знаеш ли го като излезе от вкъщи къде ще отиде и какво ще направи?Знаеш ли го дали няма да падне в някоя канавка и да умре от измръзване, докато го намериш или да се подхлъзне и в реката, или някъде да го разкъсат кучетата?К'во си тръгнала да плюеш по починалата и дъщеря, ***?!Ти малките си деца на отключена врата ли ги гледа, пускаше ли ги излизат да ходят където искат сами? Старият човек е по- зле от малко дете.Махленска клюкарка!

53

Анонимен

преди 5 години

Бабата на твоята близка явно явно е от богатите баби! Топ 1%.Върви да видиш домовете на бедните! Пък после ми обяснявай.

52

Анонимен

преди 5 години

Бабата на моя близка е в такъв "затвор" от около 5 години, в покрайнините на Франкфурт. Условията са ужасни, имаш личена медицинска сестра на разположение 24 часа, дежурен лекарски екип, храна по четири пъти на ден. Всяка седмица правят поне по една екскурзия, а два пъти годишно ги качват на круиз. Ужас!

51

Анонимен

преди 5 години

Някой си мисли, че да гледаш стар човек е много лесно.За да го гледаш ти трябват пари и много търпение. Характерите стават ужасни- вечно са недоволни, претенциозни, мърморят, възразяват, вдетеняват се, забравят, искат те да правят нещата и нанасят поражения, откъдето минат и каквото пипнат. И всичко това се влошава от ден на ден. Ако добавим старческите болести, изпускането, залежаването... Затова не съдете хората, които се грижат за възрастен близък!

50

ЖАН ВИДЕНОВ

преди 5 години

1 ДОЛАР = 3000 ЛЕВА

49

Анонимен

преди 5 години

В повечето западни държави има домове за стари хора които са като затвори. Приемат старите хора, вземат им документите и започват да превеждат пенсиите по сметките на дома и ги държат там хорат оцеяване. В повечето случаи именно децата пращат родителите си там за да се отърват от тях.

48

Василев

преди 5 години

Много добре е направила дъщерята, застраховала се е , защото утре изкукалата майка , ще хвърли поредните пари през балкона и ще бъде измамена , да си продаде имотите!!!Агент Найджъл Барнс!ЦРУ!!!

47

Анонимен

преди 5 години

ДО 50 ГРИЖЕЛА СЕ ПОД КЛЮЧ И НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ИМА КОНТАКТ С ТЯХ, ПОНЕЖЕ ЩЕ РАЗБЕРАТ КАК ЖИВЕЕ БАБАТА

46

Анонимен

преди 5 години

До Име 49Ако не е била гледана, нямало да доживее до 85г. възраст. Нито гладна е стояла, нито на студено е била. Нещата са се влошили след смъртта на дъщеря и.Засрамете се как злословите за дъщеря и, която се е грижела за нея до 85г. възраст!