40

Анонимен

преди 5 години

орбанчо , и ти си пътник единствено не е ясно дали ще си отидеш със шут или унгарците ще чакат следващите избори

39

Анонимен

преди 5 години

Лесто е,да крякаш срещу тези,които те защитават от руския ботуш.Ако Унгария не бе в ЕС и НАТО,Орбан нямаше да посмее, да дърпа лъва за опашката и да се прави на весик.

38

ТHE Патриот

преди 5 години

България да побърза с вноската на Ф-ките че да може ФАЩ да си отворят правителството пак :)Да проявим евроатлантическа солидарност и решимост да поогнем на братския американски народ!

37

Анонимен

преди 5 години

орбанчо бе , на изток цивилизация няма има само диващина

36

Край

преди 5 години

На фона на нападенията на "бежанци" над тирове в Кале всичко друго в Унгария па даже и в България е здрав ред и държава.

35

бай ганю

преди 5 години

продължава да бълва пълни глупости и да си играе с малкото мозък на простоватите лесни за манипулиране този индивид не допринася с нищо за благоденствие или решаване на проблеми той използва не мислещите и не разбиращите да се настройват с омраза към едни измислици за да може той да си стои на властлесно еда управляваш стадо от неграмотници само с няколко изречения и той се възползва

34

V

преди 5 години

Ха ха ха .Ако мога аз да задам правилата,колко бързо ще дисциплинирам нацистите .С трудово законодателство ще изчистя цялата система ;) Това е едно от най важните инструменти за конкурентна икономика .Просто ще ги принудя да дават шанс на професионалистите ,а не на вишистите или на вишата раса ;) Вишата раса да си гледа дизайна ;)Мнго може да се направи но не бива тикви и вишисти да влизат във властта ;)Могат да бъдат огънати тия извращенци .Защо ги носят на ръце ???

33

Упс!

преди 5 години

Хуните май ще бият дузпата на хана.

32

сокче

преди 5 години

А виждам, че САЩ си отглеждат малки диктаторчета в източните граници на ЕС да мътят водата и ги въоръжава със стари Ф16 и нефелни ракетни щитове!

31

бай Тошо

преди 5 години

Според мен в Унгария няма никакви протести, медиите преувеличават. Тез анкети на Републикон също са нагласени от западноевропейската пропаганда.

30

Оффффф!

преди 5 години

"... пишат Мария Кисельова и Галина Дудина, "Комерсант".От тук трябваше да започнете

29

Анонимен

преди 5 години

Абе и маджарите ли са арийци,.... защото фюрер си имат !?

28

бай Тошо

преди 5 години

браво Орбане

27

Анонимен

преди 5 години

Ми то по принцип маджарите са си малко бежанци в Европа, повече им подхождат степите на средна Азия отколкото Европа

26

Анонимен

преди 5 години

Разделението го прокара лично Меркел, когато разцепи ЕС на "Европа на две скорости". Останалото е логично последствие от прокараният проект на Меркел. Новата Берлинска стена, тоя път проектирана лично от Германия.

25

Анонимен

преди 5 години

Разделяме се на Източна и Западна европейска империя. Западната европейска империя отново я налазиха втора вълна варвари, след вандалите, англосаксите, германите. Източната европейска империя трябва да избере нова столица. Константинопол е зает в момента и е нужна нова столица. Да гласуваме за Будапеща и да я обявим за нова столица на Източна Европа. Орбан става председател на Източна Европа.

24

БелитеНеМогатДаРитат

преди 5 години

Политкоректният ли? Че Мбапе и компания им скриха топката на всичките останали бе, просто се подиграха с тях, особено с хърватите. Белгийците също мачкаха наред....

23

Анонимен

преди 5 години

ЕС заприлича на Бейрут, Юнкер раздели ЕС на две цивилизации на камилари и на *** и се опитва да стовари цялата вина върху Орбан за да се спаси от съд за държавна измяна към коренното население.

22

до 21

преди 5 години

Световен шампион става политкоректният отбор според актуалните тенденции. Не се прави на ударен. На следващото световно ако в целият отбор са гейове, познай кого ФИФА ще направи шампион.

21

Анонимен

преди 5 години

Кажете се, кой стана световен шампион, Унгария ли?