60

Анонимен

преди 5 години

С облаци сълзотворен газ, прекатурени елхи и коледни ясли - така посрещна Рождество унгарската столица.---малее, тоя фашага е пътник ...

59

муспи

преди 5 години

До ЕВРЕЙСКИТЕ БАНКИ Ако започне избиването на евреите, во не за сплашване, а за да ги няма вече, ще се забележи че няма и еврейски банки?! Всички пари, злато и скъпоценни камъни ще са напластени в скришни мета в количките дето ще бутат по пътищата към Ориента, в холовете на честа на змийките им, в дупетата на *** им. По въздуха ще се носи непрекъснат стон - ах ние страдащите, ах бедните! Няма да има и опит за национализация на медиите, те ще ни утешават.

58

Анонимен

преди 5 години

Орбан ви е крив, че се занимавате с тангенциалната кривина на парниковата краставица.Верваме ви.

57

ЕВРЕЙСКИТЕ БАНКИ

преди 5 години

трябва да се национализират !!!еврейските банки събират от лихварство и спекула повече пари отколкото държавата събира от данъци.еврейските банки за "независими" т.е. надзаконови - парите който крадат от нас - трудовите хора, евреите ги харчат за глобализация и за гнусния им нов световен ред !юдо-масонската мафия трябва и ще бъде избесена до последния гаден евреин глобалист !!!

56

ДО 60

преди 5 години

ЗА РАСОВА И ЕТНИЧЕСКА ОМРАЗА СЕ ЛЕЖИ! И НЯКОИ РУСКИ *** ПОДСТРЕКАТЕЛИ ЩЕ СИ ГО НАМЕРЯТ... ПОПИТАЙ ПУТИН ДА ТИ ОТГОВОРИ НА КОГО ДАДЕ СВЕТОВНАТА КУПА ЛЯТОТО??? НА ТИЯ, ДЕТО СИ ПИСАЛ...

55

ОРБАН

преди 5 години

ДА ХОДИ В ЕВРАЗИЙСКИЯ, ТАМ ДА СИ ПРИДАВА РОМСКИТЕ ЧАЛЪМИ! ГОЛЕМИ ЕВРОПЕЙЦИ СТАНАХТЕ ХУНИТЕ!!! АЛО, САМОЗАБРАВИХТЕ СЕ! НАСЛЕДНИЦИТЕ НА АТИЛА ДА МИ ГОВОРЯТ ЗА ЕВРОПЕЙСКА ЦИВИЛИЗАЦИЯ? АЙ МАЛКО У ЛЕВО! А ЧЕ МУ ПРИГЛАСЯТ РУСКИТЕ ПОДМЕТКИ СРЕЩУ РУБЛИ , Е ЯСНО!

54

Нагли Еврейски

преди 5 години

ЛЪЖИ !!!интересно ми е каква работа предлагат "многонационалните" компании за полудиви и необразовани диваци от Африка, Азия и Близкия Изток, които не говорят нито един от Европейските езици !?

53

Нагли Еврейски

преди 5 години

ЛЪЖИ !!!дори според фалшивите официални данни за безработицата в Унгария има 168704 безработни !!!почти 2 пъти повече от "незаетите" 80 000 работни места дето ги има само на книга !!!

52

много

преди 5 години

го хвалите Орбан,но той иска емигрантите да остават в България,Гърция,Италия.Мерсим.

51

ти се кръсти

преди 5 години

До kuklaда не стане като в САЩ !в САЩ извънредния труд НЕ СЕ ЗАПЛАЩА !казват ти че си на годишна заплата а не на почасов договор и не ти плащат нищо !

50

kukla

преди 5 години

Нещо ми е чудно какво е това извънреден труд. В България масове се работи извъредно. В събота и неделя. А в Унгария протестират.

49

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Аз си мисля, че Сорос е виновен за туй, че съм гей и ходя на либерастки гей-паради и гласувам за либералите.

48

Нагли Еврейски

преди 5 години

ЛЪЖИ !!!процента на трудова заетос в Унгария е 60% - това означава че 40% от работоспособните хора в Унгария не работят !!!в Унгария както навсякъде е много трудно да се намери работаинтересно ми е каква работа предлагат "многонационалните" компании за полудиви и необразовани диваци от Африка, Азия и Близкия Изток !?

47

V

преди 5 години

Абсолютно съм съгласен с Мда ! Това е много важно ,но са важни и други промени.За съжаление в бг е пълно с ,,националисти,, които ни повтарят много кратно че трябва да плащаме вместо да се развиваме . А това е проява на антибългарската пропагандна идея че сме нисша рас която трябва да плаща я на Русия я на САЩ .*** съм ги .И Русия и САЩ мислят само за монополно положение и марионетки .Мен ме интересува кво можем да си произведем ние и тука ( не е нужно всичко да е тук произведено)

46

Burzum

преди 5 години

А то има разлика между едните и другите зомбита....Тоя жалък популист ще свърши в затвора....

45

Анонимен

преди 5 години

ЕС заприлича на Бейрут, soros rotshild -Юнкер раздели ЕС на две цивилизации на камилари и на *** и се опитва да стовари цялата вина върху Орбан за да се спаси от съд за държавна измяна към коренното население.

44

българин

преди 5 години

А бе.Що нашият " 1 ви" В държавата.Няма топ ките на тоя.Че да казва нещата на место и в прав текст!? Мъжкар е този мъж Орбан! И управлява с честно спечелени избори държавата си! Кога и ние.Най после.Ще проведем.Истински И демократични избори? Па да видим тогава.Кой кой е? -:) Силно се надявам.Да е скоро това!

43

Мда

преди 5 години

Не е проблемът в извънредният труд,а в отложеното му заплащане!3 години са абсурден срок за изплащане и точно там Орбан трябва да отстъпи!Много от хората имат втора работа,защо да не получават същите пари от основната?Но не и с такава отсрочка!Не работата мори хората,а лошото/закъсняло плащане!Личен опит...

42

пфу

преди 5 години

Раздели ги на slave and master- в превод славяни:подчинени и майстори: сорсоиди.

41

Край

преди 5 години

А Орбан може да обедини ЕС много бързо - я направете едни честни мажоритарни преки избори в ЕС за избор на председател на Еврокомисията да видите как печели с 70% на първи тур.А да такива избори в ЕС са забранени - не са демократични. Така Турция и Русия си ИЗБИРА лидерите. На нас ни ги назначават.