8

Анонимен

преди 5 години

До АнонименПази си гащите от същата вечер :D

7

Анонимен

преди 5 години

От миналия век има ли оплаквания?

6

Старозагорец

преди 5 години

Спала е с него най-доброволно и после го е заплашила,че ще съобщи в полицията за изнасилване от негова страна и е искала пари.Той е предпочел да и даде 350-400 бона и да не се занимава а глупости.Но нали е алчна ,тя затова преднамислено е спала с него, за да го изнудва за пари и да я издържа цял живот.

5

Анонимен

преди 5 години

В Щатите, ако фуста те обвини в изнасилване, дори да си скопен полярен изследовател ненапускал Антарктида, значи си виновен. Щото тя се е почувствала омърсена, дори да не си я докосвал. Просто ей така, от мисълта за това.А че тоя е гей, гей е.

4

Анонимен

преди 5 години

Абе да не сте му фенове на тоя гаден гей?Що да не стои в затвора?Тва да не е България-като има пари може да изнасилва,убива и прави каквото си пожелае и всички да му правят евала.

3

че то е просто

преди 5 години

тоя е жендър и си плаща за евтина реклама и ПиАр кампания да не остане случайно назад от холивудските богоизбрани като Уайнщайн.

2

Анонимен

преди 5 години

Преди 10 години интим как се доказва? Освен ако не е докосвала вода и сaпун през това време..луд свят за пари.

1

Анонимен

преди 5 години

Не разбрах следното; след като единият твърди, че е изнасилен, а другия твърди, че сексът е бил по взаимно съгласие, тая проба какво ще докаже? Че са правили секс?