40

Анонимен

преди 5 години

"Това са пълни глупости. Чакам да ми покаже източника на тази информация понеже знам, че е фалшива ама да знам ти къде си го чел :)"Официална пресконференция на НАСА, Нюзиъм, Вашингтон, 16-ти юли 2009г..

39

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 34Щом на Луната няма атмосфера от какво е направен вятъра дето вееше знамето на краварите стъпили на Луната ?

38

Анонимен

преди 5 години

Балканския селянин сега ще ни обясни как стоят нещата в космоса :)))))) хахахахах ох :)))

37

Анонимен

преди 5 години

До 35Това са пълни глупости. Чакам да ми покаже източника на тази информация понеже знам, че е фалшива ама да знам ти къде си го чел :)

36

Анонимен

преди 5 години

До 34Поредния разбирач. Първо на луната няма атмосфера, на Марс има макар и много тънка също така има облаци от вългерод за това небето е синкаво а на Луната черно. Хайде стига сте си използвали малкото гръбначен мозък да мислите а?

35

до 33

преди 5 години

По-забавни са обясненията на НАСА, че са изтрили оригиналните записи от "кацането" на Луната, защото им трябвало място за други записи... АХАХХАхаххахАХХА

34

Анонимен

преди 5 години

Нямат нищо общо със снимките със съмнително качество от Марс на Куриозити със ясното синьо небе отгоре и някой небрежно изтрит облак .

33

Анонимен

преди 5 години

Конспираторите винаги са ми били крайно забавни :) правят си изводи по това което виждат без грам друга информация или дори някакви елементарни познания по материята.А като тръгнат да ти обясняват "истината" нямат равни :)

32

до 26 от бай Шиле

преди 5 години

Не бе, след като китайците заселят Луната, американците ще отидат да ги освободят като им подарят свобода и демокрация на крилете на Ф-35. Ние няма да участваме в тази омиротворителна мисия, защото все още няма да сме решили какъв самолет да купуваме.

31

Анонимен

преди 5 години

До Бездомно КенгуроФотографията в космоса не е точно като да снимаш с телефона си. Първата грешка на конспираторите, че нямат идея от материята.

30

Анонимен

преди 5 години

Въпрос на време е да открият надпис "Локо 2019" на ръба на някой кратер.

29

Бездомно Кенгуро

преди 5 години

Пък и снимките са уж черно-бели на китайския луноход когато ги показаха първо но пък знамето му червено,а когато показаха цветната снимка като тази горе с червена почва пак на лунохода е червеното знаме...не забелязахте ли ? а трябва да е сиво,снимал съм с фотоапарат. Вгледайте се внимателно и ще видите манипулациите.....правят манипулации с фотошоп да скрият истинските цветове на луната. Тя луната е кфява на цвят,но през земната ни атмосфера изглежда бяла или синя заради газовете в атмосферата

28

Анонимен

преди 5 години

Тва българина от 4 снимки не само текстурата на Луната е видял ами цялата и консистенция!

27

Извънземно

преди 5 години

Сега извънземните са се скрили и си траят. Да не се очудите след време, когато китайците изгубят връзка с лунохода.

26

Гошо...Тъпото

преди 5 години

В товарния отсек на китайския космически кораб има и двама непалски шерпи.Те ще бъдат...изпробвани да дишат без...възбух,само с малко запас от Земята.Целта е ако...успеят,бързо да се колонизира Луната и до 10-сет години да се развие първия китайски милионен...лунен град.Защо от...обратната страна на Луната;за да не ги...разузнават руснаци и американци и да не им...завиждат.

25

Анонимен

преди 5 години

До 23Ми очаквах смислен отговор ама това с текстурата ме заби...

24

Анонимен

преди 5 години

До 17Виж каза текстурата... те показали две снимки и виж каза текстурата нямало каманаци... що си толкова елементарен? Или според теб повръхноста на луната е еднаква на всякъде? Егати логиката...

23

до 21

преди 5 години

Извинявай, ама ти си този, който досега ме занимаваше с въпросите си. Пък сега не искал да съм го занимавал.... аххахаха

22

Анонимен

преди 5 години

Скоро ще срещнат базата на немските космонавти от третия райх и лунохода ще изгуби връзка с земята завинаги

21

Анонимен

преди 5 години

До 17Не ми се спори съвсем сериозно :) с такива като вас губя сиви клетки. Живей си там в конспирациите не ме занимавай :)