17

ПЕНКО

преди 5 години

ПОДКРЕПЯМ ИДЕИТЕ НА ПАРТИЯ "АТАКА" , НО НЕ И ТОЗИ ,КОЙТО ПРОДАДЕ БЪЛГАРСКА "ЯНА" НА ТУРСКА ВЯРА- СЪС "ЗЛАТЕН ПРЪСТ" !!! " МОРЕ ВОЙВОДО- ГЪ.ЗА СИ ДАВАМ , "ЯНА" ПРОДАВАМ...САМО И САМО ГЕРБ ДА" Е.БА.ВАМ" И В ПАРЛАМЕНТА АЗ ДА ОСТАНА !!!! НЕ ЗНАЕ ,ЧЕ В ПРЕВОД НА БЪЛГАРСКИ Е - "ПЛЯМПАМ-МЕНТЯ"- ПЛЯМПАМЕНТ !

16

Гражданин

преди 5 години

Хора,този мъж е решен на всяка цена да стане евродепутат и да си взема хубавата заплат ка,а след това за всички нас ще се пита:"Тия пък кои бяха?! " Не му вярвайте,от него по-голяма "фурнаджийска лопата" е само Корнелия Нинова,а и двамата вече са доказали,че на приказките и обещанията много ги бива :))) Хайде,холан!

15

А за пенсионерите ?

преди 5 години

А за пенсионерите забравихте ли след като минаха изборите ? Забравихте ли обещанията си (заради които ви избраха) за 300 лв. минимална пенсия, повишаване на всички пенсии и падане на тавана на всички пенсии ? Всъщност таван на пенсиите няма в нито една друга европейска страна. Какво стана с парите за пенсиите?

14

порно бсп

преди 5 години

категорично против сатанизъм,хомосексуализъм,сатанински песни от метъли,говори се,говори се,хората си мислят,че са застраховани,ами те правителства,монархии,администрация,лекари,фармацефтика,университети има сбъркани масони,руско масонство,😈😀,френско,педофили,*** бсп

13

Анонимен

преди 5 години

Сблъсък за пари и кандидати за евромилионери ще е ключов през 2019. Кой иска да стане богат евродепутат. Това е главното противоречие в обора на париотите. "Стани да седна", "Малко аз да спечеля милион евро", "Дайте път на другите да забогатеят"... А за камуфлаж ще приказват и правят празни напъни и лъжи.

12

Анонимен

преди 5 години

Тоз знае ли, че ромите се опитаха да убият некакъв командос той се загрижил за меките китки в Брюксел да си види селата и кметовете.

11

Анонимен

преди 5 години

Tosi e tejko pian oste ot kapkite na chudotvornata ikona....kakvi li opiat imat tesi kapki?!

10

Ж като Жълта жилетка

преди 5 години

Не ни трябват някакви костюмари да си чоплят носа там, света се глобализира и няма място вече за костюмарите иде времето на Жълтите жилетки.

9

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 1Ми щото и те са си като бежанци даже какво сте му лайкнали коментара ... не че защитавам тоя *** ама верно се губят ценностите ***, травестите *** ... се рекламират и искат внимание и някой ги защитава вече ... къде е семейството вечеВсички такива си направят своя държава някъде и се напухат там.

8

House M.D.

преди 5 години

Другарят Свободен Никакъв Лидеров изпълни обещанието си за 1000 лв. минимална заплата и 500 лв. минимална пенсия. Гласувайте за него!

7

Анонимен

преди 5 години

Няма ли да им запушат устата кат на Орбан, страхуваме се, че всички партии ще пратят послушковци с наведени глави. Намяме спомени някоя партия да е подкрепила Орбан достатъно ясно, та какво всъщност ще пратите ако не някакъв слугинаж.

6

О С Т А В К А !!!

преди 5 години

Воленее, вижте докъде докарахте България от лакомия !

5

голата истина

преди 5 години

След всичките изцепки на Сидеров и останалите "патриоти" няма как да гласувам за тях . Сидеров единственото свястно нещо , след като влезе в управлението , е че беше против ИК . По никоя друга наболяла тема не съм го чул, поне да вземе отношение . Не че , ще гласувам за ГЕРБ или БСП - като гледам какви ги върши Съсела - там нардени мафиот до мафиота . Или няма да гласувам , или ще си харесам някоя малка партийка , която няма шанс да вкара евродепутат

4

Пешо

преди 5 години

Сидеров и ценности!!! Това е нещо, като "дървен камък".

3

Анонимен

преди 5 години

Значи все пак признаваш, че ЕС не защитава националните ни интереси.

2

Анонимен

преди 5 години

Руска слугиня!

1

Анонимен

преди 5 години

А защо трябва да пращамe в ЕП представители, които да ни пазят от нашите приятели ? Откога да си послушен или да си съдружник със тоя който ти желае злото е ценност ?