91

пипи дългото чорапче

преди 5 години

Щом статия за Нинова има 30%повече коментари от изказване на Цветанов и много повече от Пекинката хората на хранилка при ББ че се дразнят

90

пипи дългото чорапче

преди 5 години

Щом статия за Нинова има 30%повече коментари от изказване на Цветанов и много повече от Пекинката браво на хората

89

Анонимен

преди 5 години

За какво да харчим пари за нови избори, като резултата няма да е по различен от сега.

88

?????

преди 5 години

До демократТи сега демократ ли си или социалист?

87

иво

преди 5 години

Забравиха как народа ги изгони и разходката с белия автобус та пак надигнаха глави.

86

Диагноза

преди 5 години

Ето на такава жена казват кукувица! Тя може само да се настани в чуждо гнездо и там да ползва блага. Самата тя не е произвела и една стотинка,но *** за предсрочни избори,които струват 50 милиона. !!!! А като нея са цялата шайка комунисти в БСП - всички те са милионери ,като са натрупали милионите си като са крали от закуските на народа си !

85

Демократ

преди 5 години

Казаното то нинова в народното събрание е вярно. Време е да продължим без некадърниите от ГЕРБ.

84

И ний така

преди 5 години

Искаме промяна - не искаме избори!

83

ОНЗИ

преди 5 години

АБЕ КОМПАНИЯТА ОТ УПРАВЛЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ - ПЪЛНА СЪСИПИЯ НА ДЪРЖАВАТА !!!! ВЕЧЕ Е ВРЕМЕ ЗА НАРОДЕН СЪД НА ЦЯЛАТА ТАЗИ СБИРЩИНА НАЧЕЛО С ТОЯ САМУН Б.БОРИСОВ !!! ПРЕЗИДЕНТСКО УПРАВЛЕНИЕ НА БЪЛГАРИЯ И ОСТРА СЕКИРА ЗА ВСЕКИ КЪЙТО Е ГРАБИЛ И СЪСИПВАЛ !!!!

82

ПЕНКО

преди 5 години

КРАВАТА СТРЪВНИЦА ИСКА ДА Е ЛЪВИЦА !!!! КАКВО ИМ Е ЛЯВОТО -ОБЩОНАРОДНОТО - РАБОТНИЧЕСКО- СЕЛСКОТО ??? САМО НА ПИЯНДО ДОБРАВ- СИНЪТ Е ПОКАЗАТЕЛ ЗА БИЗНЕС ИНТЕРЕСИ .... ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА ЕНЕРГЕТИКАТА НА "ОВЧАРОВЦИ "-УЖ КОПУВАЧО-ПРОДАВАЧИ !!!!!! ЕХ КГБ-ЕХ ДС- ЕХ ФСБ -ЕХ ДАНС -ЕХ МВР ... АМИ ПРЕЗИДЕНТЧОТО- ПАРВЕНЮ !?!?!?

81

Щерю

преди 5 години

- Има ли нещо по- побъркано от жена-комунистка? - Едва ли...

80

Така като гледам

преди 5 години

таз ако я допуснем да дойде на власт ще събори Арена Армеец защото Бойко я е направил

79

Заю

преди 5 години

Като говори за конкурси, може ли да обясни с какъв конкурс се намъкна в упр.съвет на Тедхноимпекс? България ще оправи само когато БСП изчезне (както стана в Чехия, Полша и те затова дръпнаха)!!! И се сформира ясна дясна партия, а не ментето герб. бсп им служи само за параван. че има и лош вариант от герб

78

Енгелс

преди 5 години

Курнеля да каже като политик с какво е допринесла за благополучието на България.

77

K.Коцев

преди 5 години

Тая не знае що е срам,що е свян ?! Плещи си наляво и надясно врели-некипели и сама и се радва на глуяпостите си ?!То бива,бива да си изперкал,ама чак толкова ?! Абе,Нинова, не се самозалъгвай,че си нещо повече от Нищото ! Каквото и да правиш все ще си стоиш в ...политическата кал и ще има да фабрикуваш още много искания - разбери най-сетне:не искаме да искаш,а да дадеш,но ти знаеш САМО да искаш и да обещаваш за един ден,когато дойдеш на власт - т.е. на "Куков ден " ха-ха-ха! И без теб съмва !

76

Стар предприемач

преди 5 години

Нейната партия съсипа страната, а тя продължава да *** в парламента и да пречи на работата на правителството. Нали скоро ще има избори, които пак ще загуби, какви още избори са и в главата. То за нея ако може през месец избори да има и само с нея да се занимаваме.

75

Анонимен

преди 5 години

Седмичния репертоар на г-жа Нинова с малки вариации.

74

Анонимен

преди 5 години

Какво лае пак. Ей офца, пак ли трябва Борисов да те бие на избори, за да разбереш, че от теб нищо не става!

73

Спеца

преди 5 години

Само така Нинова - бой по мутрите , съсипаха народ и Държава , но идва ред да плащат , да връщат и кръв да повръщат!

72

Анонимен

преди 5 години

Ще махнат статуквото? Хаха! Нинова знаеше ли КОЙ стои зад правителството на Орешарски? Не знаеше за тези, дето всеки месец посещаваха КТБ? Как гласуваше тогава? Беше ли депутатка? Те в БСП я упрекват за безпинципност, тя статуквото в държавата ще бори! Малиииии! Нали видяхме как главен редактор на Дума назначи! Ако така ще бориш статуквото, не, благодаря! С тези безумия и малкото читави българи, дето издържат тази държава ще избягат.