68

Гигс

преди 5 години

Криете не криете думите,мислете вие къде ще се скриете алчни продажници!!!!

67

Анонимен

преди 5 години

Колкото и кофти да звучи, Германия се възтанови след втората световна, благодарение на дисциплината, наложена от Хитлер.

66

Анонимен

преди 5 години

В развитите държави към които сме тръгнали, има твърда ръка, нищо общо с тая свободия тук. Без ред и дисциплина, нищо не става, за това и хората избягаха в тия държави, за по добро бъдеще на децата им.

65

Анонимен

преди 5 години

В историята на САЩ имаше едно кофти явление -ККК....Чудехме се защо,а то било от зор!

64

?елтак от Ав?тралия

преди 5 години

А мен ме трият защото съм бил хомосексуален,бла бла...Затова избегах у Аустрейлия да скачам като кенгур за жълти центове

63

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 70 Държавата я управлява едно джудже от кремъл...цялата държава е в хватката на джуджето - 100% енергетика, бизнес...

62

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 69Това го имаше преди 1989 г. но го отмениха СДС, защото САЩ защитава ромите и турците и разделя и владее страната. Филип Димитров стана за награда директор в НАТО в Брюксел.

61

ognyanz

преди 5 години

Чудесно, но съпругът и до нея кой знае защо мълчи като комунист на разпит. Ще последва ли нещо от това, което госпожата е казала? Или ще си остане само прах в очите на електората. А Бойко и гербаджиите управляват вече трети мандат. Като тойдат общинските избори няма ли пак да започнат да обикалят махалите и да обещават узаконяване, регистрация и т.н.

60

Анонимен

преди 5 години

Българите това искаха в 1989 г. и си го получиха. Дончева не пита мъжа си кой управлява държавата дали мъжа Дончев или някакъв васал на САЩ.

59

Анонимен

преди 5 години

Няма държава в Европа, където да има такава анархия за определи хора само.Я отидете в Гърция и вижте дали някой кафяв може да се вози в рейса безплатно.Там ще се правят на отворени, но полицията веднага ще ги смели от бой.А за щатите да не говорим. Ще го гръмнат, защото закона им дава това право.

58

Анонимен

преди 5 години

Ами те наистина са невинни при тези условия. Държавата ги е оневинила за всикчко. Какво искат някои? Тези от маалата да са някакви много съвестни и да не правят престъпления?А какво е престъпление от юридическа гледна точка? Това значи да нарушаваш законите. А сега законите са писани за тях. Държавата трябва да промени законите и всичко ще се оправи. А сега всеки се бие срещу вятърни мелници и онези само се смеят отстрани, защото те не са глупави, прекрасно разбират всичко. Анархо-комунизъм.

57

Анонимен

преди 5 години

Centralnata bg darjavna administracia ne moje da izpalniava rabotata i zadaljeniata na regionalnata bg darjavna administracia....stom ne raboti kachestveno i kolichestveno, togava sakratete kmetskite obstinski darjavni plateni slugi i da si varnat zaplatite....v konkretnoto kmetstvo ima darjavni plateni bg narodni slugi, koito ne si varshat rabotata kakto se iziskva ot bg zakoni ha vatreshen red i mir...voivodinci v obstinskite im zvena da si varnat darjavnite zaplati. Tova e tehen teroror.

56

Анонимен

преди 5 години

Masovo pochistvane na ushite na bg sadii, prokurori, kmetove, obstinski savetnici i vsichki drugi obstinski darjavni plateni slugi...s voenna ceremonia na sofiiskia plostad....po kitaiski drevni metodi ...ili po bulgarska tradicia s pojarnikarskia markuch na pojarnata nationalna bulgarska slujba...moje i komshiiskite pojarnikari da pomolim ga pomost....to ste ima mnogo uchi za miene...

55

Анонимен

преди 5 години

До А Той мълчи...Да сте чули или прочели изявление на Борисов по въпроса за ромската престъпност?а от Радев и Нинова? Няма и да чуете, щото миганите са основните им избиратели!

54

7+

преди 5 години

Подкрепям!

53

Рая

преди 5 години

Колко е права!

52

ХЛЕБАРКА

преди 5 години

Тази другарка пише неща,като че ли мъжът и не е в управлението вече 10 г.Нито един журналист не зададе въпрос към силните на деня-какво направиха за тези 10 г.?Освен,че се умножиха престъпленията на ромите,май друго няма.Колко българи бяха убити,колко възрастни хора пребити и ограбени.При всеки подобен инцидент се шуми известно време и всичко преминава,доката не дойде друг такъв.Вижте,че ББ мълчи и сега,както и при случаите в Катуница.Трябват изборни грасове-това разбрахе ромите.

51

Край

преди 5 години

Г-жата го играе доброто ченге. Все едно не управлява мъжа и -философа. ББ не говори по въпроса щото е на същото мнение като госпожата САМО ЧЕ а го е изразил а са му спрени кинтите и потупванията от Брюксел/Меркел. А от тия кинти се хранят тези които го назначават - строителите на магистрали метро и улици.С ромския лобут и озлочестените баби по селата си плащаме евросоциялните помощи.

50

Край

преди 5 години

Няма "твърда ръка" в ЕС моме. Не само в България е така. Виж в Кале бежанците какво правят с тировете. За твърда ръка трябва бой, принудителен труд и смъртно наказание в НК. Това няма кой да го разреши в така любимия на мъжа ти ЕС.Твърда ръка има в Турция, Русия, САЩ и пр.В ЕС Орбан се пробва и го изкарват диктатор.Така че моме спести ни мисловните си конструкции.

49

Даскала

преди 5 години

Хайде , джаста - праста!За три мандата влошихте положението , а сега за три месеца ще го оправите , я се скрийте фукльовци!