35

ааа

преди 5 години

Да се назначат *** заедно с каруците. По една сиренка, мигалка и да се оборудват подходящо. Така махлите са обезпечени адекватно....

34

Анонимен

преди 5 години

Питието с мазната опашка и фондацийка каза, че от маалите в България има вече 7000 студенти.Все някой учи медицина-ето ви бройките недостигащи за спешната помощ.

33

Анонимен

преди 5 години

------------До Анонимен 3-------------------------------------Тогава линейката ще идва вдругиден.

32

АА

преди 5 години

До АнонименКонкурентни на колегите им. Макар,че бих вкарал в това число и автотенекеджия и бояджията.

31

Анонимен

преди 5 години

До ААТуй "конкурентни" заплаи кво значи?Конкурентни на колегите им в Австрия, Германия, Дания, UK, Швеция, Исландия, Португалия, Испания ... ли?Или конкурентни спрямо плочкаджията и автотенекеджията?

30

АА

преди 5 години

Какво правим ли - даваме им конкурентни заплати, купуваме им необходими уреди и изискваме професионализъм. Ей това правим. Ама иначе може да се дават 1х10^9 пари в друго звено....

29

Когато линейката

преди 5 години

бърза, пресича на червено или кара в задръстването се предполага, че спасява човешки живот. Когато от НСО бързат, най вероятно бързат за някой банкет, Пеевски да вземе някоя обществена поръчка или президентшата да си купи по-готина рокля.

28

Анонимен

преди 5 години

Какво да правим ли?Да вкараме няколко крадливи лекари в затвора.

27

do 21

преди 5 години

Не си забелязвал как се движат линейките напоследък?за НСО се грижат маса народ да минат бързо от някъде, за линейкат се грижат всички.разликата е че го правят доброволно.Виждал съм многократно на Г.М. Димитров как линейката цепи в насрещният булевард и всички и правят път и никой въпреки светофара не влезе в кръстовището.В тунел съм виждал как катерят колите където могат за да мине линейката в средата.за НСО това никой няма го направи защото там са пълни ***, возещи някой по ***.

26

каво чудо дойде.

преди 5 години

Като не разбирате нищо от упрвление на държава --не се захващайте само защото сте нарциси и ви се иска да сте номер едно--махнете се сами защото затрихте държавата , НО всеки го знае самовлюбения никога няма да си признае грешките от сто извора вода ще ти докара и пак ще изкара бялото черно-- едните нарциси другите усвояват, каква чудесна комбинация...социализма беше калпав ,ама тези как изопачиха демокрацията да ти е кеф партизанин да станеш и марксис и интернационалист и шовинис.....

25

откъде идва парата..

преди 5 години

Имам добро логическо мислене ; откого идват парите за всичко бюджетно и общинско + пенсии социални сфери и так дале ---от работещите , да ама те намаляват постоянно заради огромна разлика в стандарта на вън и тука ,въпреки че го виждате това ,вие нищо не правите ,а вдигате всеки ден по нещо-- просто не спите за да мислите какво и колко още може да одерете,,като оправите живота на работниците тогава ще доидат парите за всичко бюджетно ---А не първо бюджетните ,а работниците да го ду--ат..

24

Васил Велев, АИКБ

преди 5 години

пуууу, чудя им се на тия лекари...защо се мръщят на 600лв заплата

23

то е ясно..

преди 5 години

Държим ги без пари и гледаме какво ще стане---затова когато в Бг се крадат милиарди и после се теглят 16 милиардалева за да се потулят кражбите не им се радвайте, после още минимум 4-илиарда за самолети ами за другото то няма да са само самолети... и кой трябва да ги плати откъде ще ги вземат --ами ще натоварят тези дето не са избягали ,че и те да избягат ---просто този който не бяга трябва да има *** да плати сметката--доста неприятна история.

22

АнонимеН

преди 5 години

КОЙ СЪСИПА ДЪРЖАВАТА ФИНАНСОВО И Я РАЗОРИ ОЩЕ ПЪРВИЯ СИ МАНДАТ И СЪКРАТИ СПЕШНАТА ПОМОЩ!!КАТО СЪСИПЕШ НЕЩО ПОСЛЕ ТРУДНО СЕ ВЪЗСТАНОВЯВА!!!ЕЛЕКТОРАТА НА ГЕРБ КОЙТО ГО ПРЕИЗБРА ЗА 3-ТИ ПЪТ Е ГЛАВНОТО ЗЛО В БЪЛГАРИЯ!

21

Перко Изперков

преди 5 години

У мааалата има кадри!!Млади,здрави готови да се гмурнат в трудовия пазар.Все пак държавата инвестира купища пари за тяхното включване!

20

Спешната

преди 5 години

помощ трябва да се приравни към военната и полицейската служба, като правомощия, привилегии и защита от закона. Закона за движение по пътищата също трябва да се промени в посока на защита на колите на Спешна помощ, защото за НСО може - за линейките не може. Младите доктори да придобиват специалност докато работят и няма нищо страшно от текучеството - това наистина е професия за млади и самоотвержени хора, които още не са се разочаровали от несправедливосттите на живота и имат вяра.

19

до 19

преди 5 години

Първо не е почти безплатно! Ако отрочето ти не е могло да влезе да следва медицина, просто го насочи към друго. Ако прилича на теб най-вероятно в животновъдството. Това второ. И трето, никой родител на завършващ МУ студент (както едно от децата ми) няма да го пусне като млад лекар да го пребиват в ромските махали. В момента в който завърши-вън от България! Специализация и работа в истинската Европа! Пък ако някога нещата се подобрят, е може и да се помисли за някакво връщане! Чао!

18

Анонимен

преди 5 години

Ами тези на които им давате почти безплатно медицинско образование, защо не ги задължите поне 2 години да работят в България, едната да е в бърза помощ.

17

11

преди 5 години

Цъкаме бирички и си го местим от единия крачол в другия.

16

Анонимен

преди 5 години

Внасяме от Македония и Молдова, как какво. И те като вземат български паспорт и ще стоят поне 40-50 години на тази длъжност.