71

Анонимен

преди 5 години

Гледах видеото, не намерих голямата драма и сензация. В България колко случаи имаше, в които са били бити и ограбвани чужденци- май са бая. Генерализациите са признак за много нисък интелект.

70

Анонимен

преди 5 години

Англичаните на Слънчев брвг по 3 пъти да се пребиват на ден като , да им дойде акъла

69

Някой до Циник

преди 5 години

Ама разбира се, че си прочел повече от мен. И си по-умен и по-разбран и по-работен..как като сте всички такива Хубавци държавата ни е на това ниво?? Такива като теб ги слушам по цял ден да плюят да се оплакват, да обясняват колко са велики, как никой не ги слуша и т.н На мен не ми пречиш.

68

Анонимен

преди 5 години

До 69Ха,ха попрочети историята на Британия!Англичаните са си правили гаргара с разни шотландци!Даже по-лошо от турско е било!

67

Анонимен

преди 5 години

Ингилизите, в частност шотландците са *** на европа. Трябва да им наложат визи по ?300 след брекзита. Ти гледай сега каквп ще стане след брекзит като изгонят миячите и като се върнат в България стотици хиляди, щото цяла Европа е в криза, а в САЩ е забранено за българи, остава им само в България да се върнат. Наемите в София ще станат по 3000 лева, безработицата ще скочи поне с 10% а работодателите ще казват направо - или на половин заплата или се разделаме, а ти си налагай визи.

66

Анонимен

преди 5 години

Илхан българин лие явно не

65

Анонимен

преди 5 години

До АнонименНАБИХА СЪЮЗНИКА НА РУСИЯ Когато бяхме съюзник с Русия никой не смееше да ни се репчи. А днес с нашите евроатлантически партньори България всеки я подритва презрително като мpъcна изтривалка

64

Шопо

преди 5 години

На тоя Каракачанов да му бере грижата,он му е дал паспорт !

63

Анонимен

преди 5 години

До Може... сега си представете, че двама български граждани пребият шотландец тук, който има бизнес у нас...Едва ли присъдите ще са условна и пробация!===Той е емигрант. Това е положението - това е отношението.Някъде по света...

62

Манолски

преди 5 години

Дайте да се разберем тоз е притежател на български паспорт, а не българин ! Шотландските бойци го направих труден за рисуване

61

Циник до 68

преди 5 години

Работя - облечен съм по-добре , и мириша по-добре от доста немци!Никой даже и накриво не ме е погледнал!Целия свят - англичани работят във Франция..Французи в Германия...но когато си елементарен мундар заекващ и неподържан ... с право ще те третират като такъв!Интеграцията не е само празна дума!

60

ЕС и НАТО

преди 5 години

България - просякинята на Европа.

59

Анонимен

преди 5 години

Шотланцитее не са за подценяване. Англия не ги е подчинила 1000 години ...здрави копчета са. Тука не искате сирийци , там не искат българи. На всякъде е едно и също. Там някой е учил и инвестирал ...накрая идва бай имигрант и бачка на 1/3 от редовната заплата . Същото става и в градовете ни прииждат гладни селяни и събарят стандарта на тамошното население.

58

Анонимен

преди 5 години

Немски пролетариат.

57

До Циник

преди 5 години

Ти не се ли хвалеше, че работиш в някакъв германски завод? За какъв национализъм бръщолевиш? Айде отивай да се трудиш с ***...

56

Юнал Джемилов

преди 5 години

До АнонименВнемавай милечък много внемавай

55

Анонимен

преди 5 години

Този го знам ШИПТЪР с наш паспорт Сега ще ги кунди за пари

54

Пич

преди 5 години

Абе като гледам нашето момче за малко да ги ошамари и двамата, ама се оказа, че носят на бой. Доста ги налага преди да се умори и тия да го налазят като ***.

53

Циник до Някой

преди 5 години

Вероятно съм забравил повече отколкото ти някога ще прочетеш! Отдавна съм се отърсил от лицемерните призиви на "салаткоракиени патрЕоти" от които гъмжат форумите.Освен да борите кебапчета - за друго не ставате.За мен е важно синът ми да стане добър българин ( осъзнат ). Европа се напълни с алахогъзници от всички африкански и арабски дупки - ама вие "умните и красивите" едно си знаете, и едно си баете.

52

Fufi

преди 5 години

Не мога да повярвам, че са го набили, като го видях как ги хвана за гърлата и ги изнесе навън, очаквах да им хвърли здрав бой на тия ***. Ама и лелята можеше да е малко по-активна с тая щанга. Колкото до името, щом не срами държавата ни, а се е хванал на работа, изобщо не ме притеснява.