45

Анонимен

преди 5 години

Оно се разпада, те ни приемат в него. Хахаха!

44

Анонимен

преди 5 години

А по другите медии пишат, че Юнкер е казал само за Румъния, че трябва да е в Шенген.

43

Анонимен

преди 5 години

До Дядо Пенс Да, пенсията ти ще остане същата, но покупателната и способност ще намалее.Едно от уславията за Шенген е да падне валутния борд. А падне ли, се "отвръзва" еврото.... и ни се еб***ва май...

42

-.-

преди 5 години

След всички подлости и двойни стандарти с храните, шенген, еврото и тираджиите Източна Европа върви към обособяване по интереси и това хич не е добра новина, но политиците няма да имат избор и ще трябва да се съобразяват с електората, който вероятно ще иска полско- унгарския модел.

41

ХА-ХА-ХА !!!

преди 5 години

А, Юнкер не го ли е хванал румънски ишиас ?! :)

40

дъвката Шенген

преди 5 години

Тази дъвка ни я набутват вече 10 год.Ама ние сме глупаците, че се връзваме

39

Анонимен

преди 5 години

много гадно бързат да ни захлупят нищо друго не ги интересуватова е като присъединяването ни към тристанния пакт- ама незнам дали ще има сталин след време да ни запази в съществуващите граници

38

Анонимен

преди 5 години

Пияндюнкер обещава отдавна, но то от него не зависи. Нас ни спъва холандският премиер - Руте ли беше, Пу*е ли беше. Плюс това Шенген вече не е това, което беше. Изобщо качамака е пълен и да видим какво ще става - Англия излиза, Италия е пред финасов банкрут, Гърция след година-две пак ще изпищи, Германия и Франция започват да правят вътрешен ЕС, т.е. нов Супершенген, ние си оставаме периферия, която Холандия и Франция не признават, че е истинска част от Европа. Изобщо кюнци падат, грамофон свири!

37

Анонимен

преди 5 години

Я дайте дрегер на Юнкер!

36

хмм...

преди 5 години

Стига с тоя Шенген бре! Каква ще ни е ползата от него? Какво очакват някои да се случи като ни набутат и там? Пак ще гледа народа към Терминал 2 и беж навън. Не тръгне ли истинска икономика ама тук у нас, не се ли върне селското стопанство пак тук у нас, не работим ли и не произвеждаме ли пак тук у нас , а само да чакаме на някакви фондови и пари от чужбина, нито ще забогатяваме, нито ще живеем по-добре! То сега като сме в ЕС какво да не цъфтим и вързваме пак гледаме навън, та така и Шенген!

35

Дядо Пенс

преди 5 години

Ама пенцията пак ще ми остане 207 лева ,нали ?

34

Анонимен

преди 5 години

Хмм май ни е по добре извън шенген със всички тези мамумби там и извън еврозоната с целия фарс около гърция и предстоящия колапс на италия...

33

Шефа

преди 5 години

Май , май ще гледаме Шанген през крив макарон!Двойните стандарти на Европа приемат космически размери!Не ни бръснат и за едно евро!

32

Танев

преди 5 години

Какъв Шенген ви гони, бе другари управници. Франция и Германия създават нов съюз за икономика, транспорт, отбрана. Подписът е на 22 януари тази година. Изглежда, след като няма парите от Британия, двете държави не желаят да носят на гърба си останалите от Евросъюза. Така че, не си точете зъбите за баница. Кокълите са за нас.

31

шенген №1

преди 5 години

Вместо очакваната по това време на годината епидемия от грип въшки нападнаха масово старозагорските ученици. "Близо 70 на сто от училищата в Старозагорска област са засегнати от нашествието на ***, съобщи шефката на регионалната здравна инспекция д-р Златина Нанева. Първият сигнал за въшки и бил получен от родител на дете в старозагорско учебно заведение още в края на миналата година.

30

Бьoзтурк

преди 5 години

Всеки ден ми се налага да се срамувам от тypcкия си произход.

29

хахахааа....

преди 5 години

До Анонимен 41 "ТУК Е БЪЛГАРИЯ!"............тъпота, завист, бедност и др.

28

Анонимен

преди 5 години

Между нас тypцитe и poмитe разлика няма дори имената ни са еднакви

27

Анонимен

преди 5 години

"Пък ако говорим ва переспектива от 30 години - с Шенген или без Шенген България е обречена на изчезване и на асимилация от Турция."Хм.. по-полека. Или си от анадола и завиждаш че България е в ЕС, скоро и в Шенген, а вие там още сте с неасфалтирани пътища

26

Анонимен

преди 5 години

Кое лято ????