22

Стамат

преди 5 години

Браво! Един от малкото. Господ здраве да му дава.

21

Анонимен

преди 5 години

До АнонименСкоро и Донецк и Луганск, те на практика са руски, и пак ше ревете :) А останалото от Украйна да си го вземат САЩ или ЕС и да правят каквото искат там, ама май нещо без Крим се ослушват, не го искат, що тъй бе :)

20

:)

преди 5 години

До за 23Ама голям шамар ви отпука Вовата с Крим, а? Още ви святка пред очите и не спирате да ревете. Но Крим е руски:) Въпросът е затворен.

19

Анонимен

преди 5 години

САЩ е на първо място в света по добив на нефт и 42 милиона американци гладуват, повече от цялото население на Венецуела което 32 милкона.

18

Анонимен

преди 5 години

До АнонименТя Русия си няма сигурно петролни находища и се опитва да прилапа чуждите...

17

преди 5 години

Венецуела е най-яркото доказателство за абсолютната некадърност на комуноидите. Държавата с най- много доказани запаси от нефт , под "мъдрото" руководство на комуниста Мадуро - става най-бедната държава в Южна Америка.

16

Анонимен

преди 5 години

Какво ще стане в България ако откаже да купи старите ф-16? Ще ни смажат. А социалистите във Венецуеал измъкнаха петрола от контрола на САЩ и американците сега беснеят, но са безпомощни и нищо не могат да направят.

15

(-_-)

преди 5 години

Интересно дали САЩ щеше да има нещо против тоя Мадуро, ако хора като него не бяха изгонили стандард ойл, шелл и мобил от богатата на петрол страна...Чудно какво щяха да направят с нас, ако си позволим да запазим някое национално богатство за себе си..

14

Анонимен

преди 5 години

Руснаците вече избраха място за военната си база.На краварите са им къси ръцете. Ще стане както с Кастро, който управлява 50 години и натири 10 американски президенти.

13

Анонимен

преди 5 години

САЩ са производител номер 1 на петрол в Света и в първата десятка по износ на петрол на 7мо място, Венецуела е на 10то място по износ и приходи от петрол. И в САЩ 42 милиона американци гладуват и живеят на купони за храна - много повече от цялото население на Венецуела. И каквито и проблеми да има Венецуела, поне там никой не гладува и няма купони за храна.

12

Анонимен

преди 5 години

Не ви ли прави впечатление, че всяка страна в която има петролни залежи е свързана по някакъв начин със САЩ.я ЩЕ ОБЯВЯТ, ЧЕ РЕЖИМЪТ Е НЕДЕМОКРАТИЧЕН, И ЩЕ ИЗПРАТЯТ АМЕРИКАНСКАТА АРМИЯ ДА ВЪВЕДЕ РЕД, Я ЩЕ ИМ ОБЯВЯТ САНКЦИИ.Изобщо веднага много стават загрижени за демокрацията там.

11

Анонимен

преди 5 години

Китай и Русишя изкупиха повече от 60 % от акциите на венецуелските петролни компании срещу американски долари, от които се освобождават.Затова САЩ се гърчат от злоба, а 94 държави признават Мадуро.

10

Анонимен

преди 5 години

До АнонименВъв Венецуела не е социализъм, нищо не е променяно, освен че правителството контролира приходите от петрола. Старите собсвеници си пазят цялата икономическа власт и никой не ги закача да си развиват капитализма. Социалистите само правят социална политика с парите от петрол и облекчават донякъде полжението на бедните и за това гласуват за тях.

9

Браво на Мадуро

преди 5 години

Сега за всички жители на Венецуела ще има повече ***. То друго там няма.

8

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 5Кофти работа не е като в съседна Аржентина, където всички се къпят в злато и измруди под ритмите на демокрацията, а президента им е беден като църковна мишка.

7

Анонимен

преди 5 години

Типичен социалист.Крадне яко и развъжда оскотели получивеци на които промива мозъците с болшевишки глупости.В същото време паричките са в западни банки на сигурно,парфюмите са картие костюмите армани и гучи.Ех тоя гнил капитализъм бе колко го обичат социалистите.

6

Анонимен

преди 5 години

Венецуела е богата на петролни залежи и е номер 1 в света по петролни запаси- 297 милиона барела. Познайте защо САЩ искат да я сринат и подчинят.

5

Анонимен

преди 5 години

Мадуро е много противно същество зовящо за социализъм, нотой е милиардер. Унука на Кастро и той се фука със скъпи имати,коли,яхти и дрешки из Европа.

4

Анонимен

преди 5 години

Отде накъде бре?

3

Анонимен

преди 5 години

Венецуела е заплаха за националната сигурност на САЩ, защото не са се навели като България.