8

дядо ставри

преди 5 години

До Анонимен 5Мъжете си мием ръцете преди да влезем в тоалетната, а не след като сме си свършили работата. Аз лично не бих си пипал онази работа с мръсни ръце и не виждам причина да си мия ръцете след като съм бутал най-чистата част от тялото ми!

7

BG

преди 5 години

.. Тази рокля как ми стои? или "Какво ще кажеш за новата ми прическа?"Крайно време е жените да рзберат, че това за нас е АБСОЛЮТНО без значение. И наистина поражда досада.

6

Лицемерно е

преди 5 години

Що за *** статии са се навъдили напоследък : едни такива поучително-нравствено назидателни как една жена трябва да се държи, за да се харесва на мъжа ?! Напротив, човек трябва да е такъв, какъвто е и който го харесва, ще си го хареса и така, с нефостатъците му. И колко дълго можеш да се правиш на някой друг, най- късно до след сватбата, после си показват рогите и двете страни. Какво му е хубавото на това ?Аз пък се приемам такава, каквато съм и не бих изневерила на себе си заради никой.

5

Анонимен

преди 5 години

Аз се дразня ако не си мият ръцете, след като са били в клозета.

4

Анонимен

преди 5 години

Мен ме дразни, че търсят винаги някакъв дълбок смисъл или изкривяват чрез изречени от тях догатки нещо съвсем просто което е направил мъжът. А то е нещото каквото е направил, без нищо повече. Примерно ако сляза да си купя бира от деноношния а не от магазина до нас, ще означава, че харесвам продавачката....

3

Мъж

преди 5 години

Тази статия, макар и непълна, е 100% вярна!

2

до 1

преди 5 години

От една страна обичате да ви обгрижваме, а от друга се дразните от проявите на обич. Няма угодия! Ако спрем да се интересуваме от вас, следват цупения и терзания, че сме се отдръпнали.

1

анонимен

преди 5 години

И един от недостатъците на жената постоянно да те следи какво си обул какво си облякъл,ама защо това а не това която тя иска,кеде отиваш кеде си ходил.И особено към децата няма значение,че вече са големи и пълнолетни следене какво са хапвали икога,какво са олекли и защо това с кой са били защо са закъснели и куп излишни въпроси наставления какво да правят.