25

лекар

преди 5 години

това е пълна глупост,поредната затъпяваща статия бих казал

24

Анонимен

преди 5 години

A чистия въздух е причина за високия интелект на неандерталците. Особено мъжката им част.Не спряха с тъпотиите си тия "учени" ей. Ама и който ги препечатва не е за пренебрегване:)

23

икономист

преди 5 години

До ХхххТова е моя теория, но считам, че такова нещо като мързел не съществува! Успехът или неуспехът на хората се дължи на техните генетично вродени умения и таланти, а също така и на вродената им енергичност(хипер активност). Мързеливи хора няма! Тези, които определяме като такива, просто нямат енергия за каквото и да било... Спат повече, разсеяни са - не успяват да се концентрират върху изпълнението на текущите задачи. Те не издържат психически и физически, да работят дълго за дадена цел.

22

Анонимен

преди 5 години

Къде е женомразецът, бе?Не вярвам да е 9, той твърде меко се е изразил. На онзи сигурно днес са му дали двойна доза хапчета и сега спи.

21

Хххх

преди 5 години

тъй тъй от въздуха ще да е...фейса, тъпата телевизия, мързела няма нищо общо.

20

икономист

преди 5 години

До Анонимен 11 Образователната система няма нищо общо с интелектуалните способности! Преподавателите, в по-голямата си част са същите, които преподаваха и по мое време(преди 13-14 години), а резултатите на учениците значително се влошават през последните години. И на матурите и на кандидат-студентските изпити, постянно се чупят нови негативни рекорди! Средното ниво на подрастващите значително е паднало. Според мен увеличеният радиационен фон, има по-голям дял в това, което се случва...

19

до 18

преди 5 години

Голямото село се пренасели и претопи от селяни-интелектуалци от провинцията. Абе моделираха си го по техен тертип и то много успешно. Чат пат има свеж полъх по празници.

18

V

преди 5 години

Кой какъв е си личи по въздуха му и по прякора му .Алкохол не пия ,а само бира .Алкохола е лошо нещо :))) Не трябва да се прекалява с алкохола като Ласкин от голямото село и с дървата също ;)

17

Анонимен

преди 5 години

До vaxoИ тогава ще работиш за 500 лева като пастир на уфсе в ливадите на Лозенец.

16

ней верну

преди 5 години

Да си *** е безусловна привилегия, дадена от бога/боговете/вибрациите/зодията и некачествения алкохол.

15

V

преди 5 години

ЗА МРЪСНИЯ ВЪЗДУХ Е ВИНОВЕН ШОПУТ .Хем гори дърва ,хем са оплаква че муй мръсен въздуха. Те за тва ми викат ДЪРВЕН ШОП

14

vaxo

преди 5 години

върнете гражданството и въздухът в софия ще стане 80 % по чист и животът по приятен . успех гласувайте го утре и след 2 дни всичко ще е ок .

13

Ха Ха Ха

преди 5 години

На калпава ракета космоса й пречи!

12

Космическия Дядка

преди 5 години

Съгласен съм. Едно време при Бах Тошо когато Кремиковци работеше нямахме такива проблеми.

11

Анонимен

преди 5 години

Аз си мислех ,че е тоталният разпад в образователната система виновен,а ти да видиш начи.

10

Коце кмета

преди 5 години

Че то ако е така Тиквун трябва да се е надишал с целия кремиковски пушек!

9

анонимен

преди 5 години

Решено е! Жените замърсяват въздуха!За да сме *** и да им ходим подир дупе та та! хи хи хи

8

Ел Патрон

преди 5 години

Дае Chemtrails (химичният) коктейл с който ни пръскат отгоре от време на време няма вина !? ГМО храната и ваксините нямат вина !? Постоянните облъчвания с гсм мрежи/ел.уреди и т.н. нямат вина !? И т.н. и т.н. !

7

Анонимен

преди 5 години

Когато Господ раздавал акъл Бойко бил си у тях четял единствената си книга Винету и за това грам такъв няма в крату_ната му която бие на кухо като я удариш. Човека е *** до мозъка на костите си к'во да правиш - природа, всички не могат да са умни, но лошото е че тоя управлява цяла държава.

6

Анонимен

преди 5 години

Герберите пак с оправдания :)))))