157

ЕС и НАТО

преди 5 години

Защо след 30 години евроатлантизъм и партньорство с ЕС и САЩ, България се превърна в просякинята на Европа?

156

АНТИКОМУНИСТ

преди 5 години

Смяташ ли че ако бяха пуснали българите през комунизма на запад щеше да остане поне един българин ???????

155

do Антипуткинофил

преди 5 години

А бе лъолъо до преди "руски ботуш във България" хората по повечето БГ села не са били виждали електрическа круша.

154

Анонимен

преди 5 години

При Тодор Живков когато бяхме с Русия нямахме тоалетна хартия и банани, а при евроатлантизма когато сме със Запада има тоалетна хартия и банани.

153

Евроатлантизъм

преди 5 години

България 1947 - 4.5 милионаБългария 1989 - 8.9 милионаБългария 2017 - 4.7 милиона

152

Анонимен

преди 5 години

До 206 Да оприличаваш запада с най -развитите държави в света е направо смешно!И от къде на къде Япония е западна държава?Дай ми за пример Латинска Америка ,Африка,Индия,и др.В историята си хърватите по скоро са били русофили от колкото обратното!Панславизма е дошъл от хърватин бленуващ за всеобщо славянско обединение!Хърватите са единствените католици издействали си правото да служат на славянски език в католическите си служби!

151

Анонимен

преди 5 години

Мислиш ли че на някой от север ще му се занимава да ни спасява от батко ти Ердо? А понеже Гърция е жилава плячка с огромен въздушен и военноморски флот е по вероятно Ердоган да се заеме с нас като лесна плячка.

150

АНТИКОМУНИСТ

преди 5 години

комунизма е най голямото зло за всяка държава никога никога да не го допуснем пак

149

Анонимен

преди 5 години

До москвич бракмазападните държави са богати защото са крали от бедните. А сега искат да крадат и от руските ресурси.

148

Анонимен

преди 5 години

Значи не съм русофил ама ме дразни преекспонорането на темата с руската заплаха над Полша и балтийските републики. Значи ако се стигне до там руска войска да нападне тия държави то тогава ние обикновените хора вече ще сме светнали от първоначалната размяна на ядрени удари и по нататъшните военни действия ще ги наблюдаваме от оня свят. Как може изобщо някой да си мисли че и да се готви за такава заплаха???? Това е като да се готвиш за живот след смъртта

147

до206

преди 5 години

казваш границата с Русия пречи на развитието. Ами вземи да го промениш, давай..вече 30 г Запада защо не оправи живота в тези държавки в това число и нашата. Можеше така да развърже кисията че да забрави българинниа вдичко руско. Май си доста неук или невеж че не знаеш че Полша има опростени 30 милиарда$ към парижкия клуб, а Бг ??

146

москвич бракма

преди 5 години

Защо западните държави са богати ????? Ще ви кажа защото е нямало руски ботуш

145

Анти ГЕРБ

преди 5 години

"Задава се аншлус на Беларус?" До тук добре. Но защо няма нито дума за аншлуза на почти цяла Европа от САЩ. И не само Европа. Какво правят военните бази на САЩ и техните агенти на ЦРУ в иначе "независимите" европейски държави. След разпада на Източния блок, Русия се изтегли от всички бивши соц. републики. Но... САЩ не само че останаха в Европа, но дори засилиха своето присъствие там. И полека лека ние станахме поредната тяхна колония.

144

се се се ре УМРЕ

преди 5 години

Защо умря се се се ре да кажат продажните ***

143

Анонимен

преди 5 години

До 214 В грешка си!Батко ти Ердоган се точи на гърците ,до нас няма да стигне защото ще бъде жестоко наказан от север!Никой няма да му помогне ,защото Ердо реже всякакви нормални взаимотношения с цивилизования свят!Което ще рече не слуша САЩ и запада!

142

Браво!

преди 5 години

Руската икономика расте, въпреки санкциите!

141

Анонимен

преди 5 години

"Като ги гледам на снимката на тоя Лукашенко май му идва да забие един прав"-------------------------------------Отношението на Батька към съюзниците в Кремъл е откровен шантаж. Той непрекъснато им повтаря: Трябва да ме носите на гъба си! Ако ме оставите да ходя пеша, аз няма да ви подкрепям и ще се съюзя със запада.

140

Пенсионер

преди 5 години

Е па който пръв смогне. Вий нали сте русофили и искате Русия, пък и православни. Нека Дядо Иван да дойде, ама с една голяма гьостерица. Бой, бой, бой! Само така се чувства добре българина и в свои води!! Моята е свършила но поне да знам че това прoкажено племе си е намерило това което търси.

139

Анонимен

преди 5 години

Между другото аз като млад и необременен считам че ползата да минаваш чекина само с лична карта все още е достатъчен аргумент аз самия да искам България да е в ЕС. Все пак добре е да има изход от родната ***. Затова аз самия не бих гласувал за партия която иска да ни извади от ЕС въпреки че не виждам друга полза от ЕС

138

Анонимен

преди 5 години

Споко няма данни анексира Русия. Нас ще ни анексира батко ти Ердоган след като се разбере се оправи с кюрдите в Сирия. Просто сега аскера е зает на изток