13

До кога

преди 5 години

Бре народе, ще вярвате на Бойко разбойко. Колко още 10 години трябва да ви лъже. Напредък виждате ли? Имаше повишаване на икономическия ръст само заради подема на световната икономика, а ГЕРБ не са предприели някакви мерки и план за развитието на икономиката за да е тяхна заслуга, а бюджета отново година за година. Имаше и 2.7 милиара излишък, но и него си го разделиха в края на годината. Минималната заплата е на дъното и изостваме от Румъния почти двойно.

12

Анонимен

преди 5 години

С 20% подкрепа къде е тръгнала каквато и да е партия там всички отдавна би трябвало да са се саморазпуснали и да се назначи служебно правителство от президента или президента да управляlа с мандат за президентiка република като мажоритарно избран от целокупния български народ. Върховен сюзерен е народа, a не 20% от него.

11

Аз

преди 5 години

Аз по свестен човек от него не съм виждал в политиката!Жалко за герберясалите мозъци , които нямат усет за качество, а само за покорство!

10

Деян Куцев

преди 5 години

Само ДПС си ни е твърд електората и сега дето репресират ромите всички като са из нас и ще видим кой към кой сват.

9

къш!

преди 5 години

Много сме си добре даже - доходите постоянно нарастват! Младите не помнят каква мизерия беше при комунистите стари или нови такива! На генерал Борисов трябва доживотен мандат!

8

Лъжат ни

преди 5 години

Това не е проучване а стъкмистика. На корупцията, кражбите, обезлюдяването и простотията, герберастите им викат просперитет на България. Оглозгаха народа и с народни пари си купуват социологически агенции за да вдигат рейтинга на ГЕРБ.

7

Смехурко

преди 5 години

Цаца, взимай си Гешефта и марш при Прасето КОЙ!

6

Демокрад

преди 5 години

Ха на бас,че ако има проучване на тема: Коя е Европейската нация,която най-силно ненавижда собствените си политици?българите ще грабне приза,при това безапелационно!

5

Анонимен

преди 5 години

Никой от управляващите не се интересува от проучванията на хорското доверие.Важното е кой брои бюлетините.И аз няма да гласувам. Никой не представлява моите интереси и възгледи.

4

Анонимен

преди 5 години

В коя нормална държава институция с подкрепа 8% само!!!! Не би се разпуснала. Нямам никакво доверие към хора, които определят живота ни. Котката не бих си оставил на тези баламурняци от НС или МС. Моментална оставка и дим да ви няма!

3

Въпрос

преди 5 години

Как се губи нещо което го нямаш и никога не ги го имал?

2

Анонимен

преди 5 години

Към партите и всички има недоверие и въобще за какво са там и за какво се борят, какво очакват да постигнат ама реално да кажат без някакви евроатлантически простотии.

1

boko

преди 5 години

Трябва да гласуваме. Мисъл от типът "по-добре по-малкото зло" е точно това, което искат те. А те са просто 1на партия в симбиоза и нищо повече. Прах в очите на слепите. Помислите! Винаги има избор, но дали ще го видиш е друг въпрос. Статуквото трябва да се промени.