73

АНТИ до неразбралите

преди 5 години

Само военен режим оправя *** крадлив, предател и завистник.

72

завой

преди 5 години

Че какво им е на ДПС-то?Специалисти са по всичко.

71

Дд До Ха хахаха

преди 5 години

Защо все разни таксиметрови шофьори и нощни пазачи казват мнението си.Те явно не са чували че има законодателна власт /Народно събрание/ и изпълнителна власт /Министерски съвет с председател Боко Борисов/.

70

Анонимен

преди 5 години

До наблюдателКрим е руски. Въпросът е затворен.

69

до 66

преди 5 години

Точно вашия Вожд е и с двата крака вътре в аферата - КТБ ! Айде не ме карай да пиша, че трябва цял роман да четеш по тоя казус! А за Гинка Върбакова какво ще кажеш???

68

Анонимен

преди 5 години

БСП е резервен вариант на Козяк. Една грешна стъпка на Бойко и още на другия ден ще назначат Нинова.

67

Български пич

преди 5 години

Спкойно пичове, вече прогледнахме и разбрахме какво представлява ГЕРБ, на следващите избори ще си изберем БСП, БСП са пичофска партия, яки пичове, и *** е много яка пичовка, и ще ни го дигат мерезето и ще зимаме големи почофски мерезета и ще се кефиме на живота.

66

Анонимен

преди 5 години

Вожда го поддържат от Запада и САЩ. От тях зависи всичко. С една дума го свалят, ако не им играе по свирнята. Сега свирнята за ф-16 върви. Хубав самолет, хубави хора.

65

Анонимен

преди 5 години

До до ХА-ХА-ХАТо КТБ фалира при вас от БСП през 2014 г.

64

наблюдател

преди 5 години

Той Путин като има масово одобрение, руснаците са цъфнали и вързали.Всъщност резултата е добър. Показва че българския народ има очаквания и изисква от избранниците си.

63

до ХА-ХА-ХА

преди 5 години

Да, прав си че българите прогледнаха, но защо бяха нужни 10 години? Толкова ли сме кухи та не видяхме какъв човек ни управлява, нагъл, страхлив, продажен, нарцис и може би психически нестабилен! 10 години абсолютно безумни закони, абсолютни кражби от пътища , саниране...., а колко записи чухме на Вожда в които явно се разбира че е корумпиран, ами КТБ, ами сега самолетите, а колко вдигна цените на всичко....И пак има безумни хора с розови очила да гласуват за него!

62

морски

преди 5 години

"управлението на България се решава в Столипиново, Факултета и Максуда за 20 лв и тройка кебабчета"------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Колега, ти от Луната ли падаш.

61

1944

преди 5 години

Да идват социалистите. Хляба ще стане 15ст. и ще учим руски задължително.

60

Анонимен

преди 5 години

Къде са преустройчиците от Преустройския блок? Държавата плаче за преустройство.

59

АНТИ

преди 5 години

Всеки втори или няма да гласува на евровота или се колебае.Добрият финансов стимул, ще накара (част) колебаещи се,да пуснат гласец, за правилните хора.

58

Народът

преди 5 години

Предлагам да ни дойдат политици които не мислят за себе си, а мислят само за нас, за народа да работят всеотдайно за нас, да ни обгрижват за да живеем добре, да си доставяме удоволствия в живота и да си изпълняваме желанията и животът ни да мине леко в удобства и удоволствия, защото ние българите сме свесни и го заслужаваме, но несправедливо сме ощетени от обстоятелствата които са ни докарали тези политици.

57

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

Балонът ГЕРБ се спихва ... Вярно по-бавно, отколкото ни се иска, но по-добре бавно изтрезвяване, отколкото вечно пиянство.Българите проглеждат ...

56

Анонимен

преди 5 години

Факт че по всички избори масово се купуват и продават гласове и в крайна сметка управлението на България се решава в Столипиново, Факултета и Максуда за 20 лв и тройка кебапчета, показва колко ниско е паднала тази страна! Това показва какви долни бклуци са политиците и вмирисаните им партии, и как вече се живее по инерция, ден за ден! България е в третия свят по всички точки, хората не ги интересува, и онези неграмотните се развъждат като мишки, и решават кой е на власт! За това и си ги глезят

55

Анонимен

преди 5 години

Съфорумци, вижте по колко пъти ни вдигат цените на вдички стоки, услуги, данъци и такси! тайно и явно! Вижте си ежемесечните сметки! Вижте какво говорят преди избори и какво правят след спечелване на мандат! После се замислете защо все по - трудно оцеляваме.... Те всички в политиката ( без изключение) мислят за себе си, а не за нас обикновените хора....

54

Анонимен

преди 5 години

Само от безумните закони за шофьорите Герб губят поне 500 000 гласа, аз например се отказах от тях преди 5 год., увеличиха гражданска, високи глоби, безумни правила....., айде в киреча, повече никога глас за Борисов!!!!!!!!