93

Анонимен

преди 5 години

ХА-ХА-ХАСАМО 17 % ДОВЕРИЕ КЪМ ПРАВИТЕЛСТВОТО .НА ТЕЗИ НЕКАДЪРНИЦИ И ТОВА ИМ Е МНОГО, СИГУРНО СА ПОНАДУЛИ ЧИСЛОТО.

92

Тъпанар

преди 5 години

"Избирателите ще отидат два пъти до урните.."Аз не искам 2 пъти да ходя да гласувам за калинки. Искам да отида веднъж, да гласувам за парламент и моят глас да помогне да изчезне цялата из.ме.т, която се е закачила и дои българския народ - БСП, ГЕРБ, ДПС, СДС, Патриоти, Бюрековци и пр. Искам да ни управляват ерудирани, образовани и работливи хора, а не физкултурници, бивши барманчета, шофьорчета, военни и други лу.мпе.ни

91

Анонимен

преди 5 години

ДСБ, ПАРТИЯТА ОТ КОЯТО КОМУНИСТИТЕ СЕ СТРАХУВАТ.

90

сминдух енд чесън

преди 5 години

Който трябва да гласува ще отиде и ще гласува,идеята е да не отиде да гласува който може да обърка нещата.

89

Лъжа е

преди 5 години

Това не е проучване а стъкмистика. На корупцията, кражбите, обезлюдяването и простотията, герберастите им викат просперитет на България. Оглозгаха народа и с народни пари си купуват социологически агенции за да вдигат рейтинга на ГЕРБ.

88

БСП са гад.ини

преди 5 години

До 77 червен анонимник. Скандалите ги прави БСП, като преекспонира нормални проблеми, каквито има във всяка държава.

87

Ха-ха

преди 5 години

Ако "Патриотите" си останат с празните приказки и лап.а.нето,то напълно реално е да останат без евродепутати,както и извън следващия парламент.Щото едно е да плюеш по шведите,а съвсем друго-да наложиш реални мерки против тях,както иска народът!

86

Истукан

преди 5 години

Трябва да се съберем на национален протест в София и да направим метеж на статуквото.

85

Един от Северозапада

преди 5 години

До Историк Историка, ти явно си от тези, които знаят чии е паметника, но никога не си чел какво пише на него, по точно-от кого е паметника. Утре ***, и бааавно прочети , поне 3 пъти, за да асимилираш. Но, ако си от тези, които се радват на паметника на американските летци, бомбардирали еднь зима цивилна София-разбирам те.

84

Гласуване

преди 5 години

Хора гласувайте за бесепето. Само по време на управлението на бесепе всички станахме милионери. Още помним жанвиденовото време. Който иска да стне милионер, непременно да гласува за бесепето. Ако дойдат бесепето на власт може и милиардери да станем.

83

Бай Шиле

преди 5 години

Колко струват тея проучвания бе хора ,много пара изкарват тея(проучватели) голф игрища ,хотели заведения !!! Бах мама му много странно.

82

Анонимен

преди 5 години

Платените герберски социологически агенции, да започнат да проучват и колко силен ще бъде народния шут по крадливите и корумпирани герберски ***.

81

Историк

преди 5 години

Емблематична снимка:Цар Гасудар влиза с троянския си кон в Парламента на България !Пък като ви кажат, че сте си Задунайская Губерния не вярвате !Ами огледайте центъра на София и ще видите, че всичките и' забележителности са или руски и съветски паметници или български, но носещи руски имена !Нашите възрожденци ще се обърнат в гроба, ако можехада да видят това !

80

Анонимен

преди 5 години

Сега ако има избори:ДСБ-ИСТИНСКАТА ДЯСНА ОПОЗИЦИЯ 65%ДНЕШНИЯ ПАРЛАМЕНТ,ОТ КОЙТО СЕ ГНУСИ ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА(БСП,ГЕРБ,ДПС,АТАКА..)35%,ЗАРАДИ ТЕХНИТЕ ФАЛШИВИ ИЗБОРИ,ПРОСТО АЙДУЦИ,ИНАЧЕ НЯМА ДА ИМАТ И 15%

79

Анонимен

преди 5 години

Eвроатлантизмът ще ни заведе в светлото евроатлантическо бъдеще.

78

Биг - бан

преди 5 години

Партията на Банев-Евразия ще ни помогне да посрещнем светлото бъдеще на за българина

77

Анонимен

преди 5 години

Доверието към управляващите е загубено много преди настоящите да дойдат на власт, а с постъпките си всеки един от тях подкопава или надгражда. Подобни количествени измерения не са в състояние да възстановят дори една качествена несправедливост.

76

Анонимен

преди 5 години

То да беше само Гинка оШфорката... Издънка след издънка, гаф след гаф, скандал след скандал е всичко при гербаджии....

75

смях в залата

преди 5 години

Тя *** е от Народното Събрание и затова законите са такива.

74

Помним

преди 5 години

Герботроловете забравиха за Гинка и за връзките й с министърката и за целия цирк къде го сътвориха! :)))